Heigo kirjutas:
Kahjuks enamus kaadrit ei oska isegi und näha, kuna ei oska seda ette isegi kujutada

Kas kellegi valdustes on video/fotomaterjali ühest väga paljude osalejatega Tartu kruisist? Toimus see peale mingisugust võistlust Raadil ja osavõtjad olid enamus Tartu ja Tallinna rahvas. Autoderivi oli muljetavaldav. Kunagi oli endal mingit foto ja videomaterjali sellest aga koos kõvaketta hävimisega on see kõik kadunud. Aastaarv võis olla kusagil 2002-2004 ehk?
Sellest ajast ühe cruisi video on mul täitsa olemas(sama kord kui terve cruis puhuma pandi) Küll aga suht olematu kvaliteediga. Samas peaks mingeid pilte ka kindlasti olema arvutis.
Shadowz lasti kahjuks lihtsalt pärivett minema. Mtü on vist veel olemas, aga mulle juba tuli hoiatus, et see kustutatakse nimekirjast. Eks praegused tegijad teavad paremini.
L-a-u-r-i Raadil toimus vägagi palju, aga Sa järelikult ei tea sellest midagi. GSG ... oehh olid alles ajad. Ma just nädalavahetusel sõitsin tsikliga sealt läbi ja imestasin omaette, et kuda kurat seal üldse sõita oli võimalik

Samas kõige lahedamad üritused toimusid ikka maanteedel ja ka linnasõidud punktist A punkti B läbi linna olid mõnusad üritused.
http://www.street.ee kaudu oligi eesmärk väga kitsale ringile infot jagada ja kahujks peale shadowzi tulekut see võlu ja lõbu kadus kuhugi ...
Pidas paika vana ütlus, et liigne korraldatus röövib ürituse võlu...
tomcraft kirjutas:
raiki vana bemm vist:D
Ja vastus on et ei või olla.(nagu ka palju muid asju

)
Minu vana valge BMW jah ja vastus vale. Võis siis olla see kleeps seal ja võib ka praegu. Kuid täna kahtlen sügavalt, et sellist lollust enam teeks

Too kord oli ta just nimelt seal politsei õrritamiseks.
mihkel-m kirjutas:
See on endine tmac'i auto, praegu siis kasutaja refused oma.
Esimene omanik sellel oli meie seltskonnas Reiko ikka.
Peale Supra müüki saigi otsustatud, et aitab küll sellest autode jamast. Sai soetatud mootorratas ja rahulikumad masinad. Kuid tean, et praegu Tartus "keegi" proovib jälle streetracet korraldama hakata.