mees_kilekotiga kirjutas:
pokemon kirjutas:
EDIT: Pilti ka
Sattusin Septembris Nissan Notega kokku. Ootasin avariigruppi 1,5h ja 30 minutit ootasin seda, kuni umbkeelne venelane ennast süüdi tunnistaks ja paberitele alla kirjutaks.
Paidest on liiklusgrupp ammu lahkunud:)
Õnnetus Tallinnas Peterburi tee ja Smuuli tee ristis. Seega ma ei tea, kus kohast Sa selle Paide liiklusgrupi leidsid.
MrIroonia kirjutas:
pokemon kirjutas:
EDIT: Pilti ka
Sattusin Septembris Nissan Notega kokku. Ootasin avariigruppi 1,5h ja 30 minutit ootasin seda, kuni umbkeelne venelane ennast süüdi tunnistaks ja paberitele alla kirjutaks.
Kuna sa asjaolusi ei täpsusta, siis pildi järgi eeldan, et tegemist tagant otsasõiduga ja kuna pildil EI OLE nissan note, siis eeldan, et sina, pildil oleva saraga, oled õnnetuse põhjustaja (otsasõitja). Seega, miks dibla ennast süüdi pidi tunnistama? See, et ta venelane on, ei tee temast veel iga liiklusõnnetuse põhjustajaks!
Täpsustan siis, mina sõitsin teises reas, tema reastus mulle esimesest reast pimedas nurgas ette, seega tema on süüdi, kui ei suuda peeglist näha 16,5m x2,5m x3,8m masinat. Kui Sa veel hoolikamalt vaataksid, siis näeksid ka, et astmelaual on korralik jälg peal tema veljest. EDIT: Ja et kohe lahmimiseks ei lähe, siis tema autol hakkasid jäljed tagumise ukse juurest pikalt mööda tagatiiba.
Ma ei kirjutanud seda, et ta umbvenelane oli halvustavalt vaid üritasin selgeks teha inimesele, kelle viidet ma kasutasin, et inimesega, kes ei räägi ühtegi muud keelt peale oma emakeele ei saa ruttu kokkuleppele, kui ise sama keelt ei valda.