dellu kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
ma läbin seda ristmikku igal hommikul tipptunnil- kella 8-8.15 paiku ja siis umbes 8.45-8.50 paiku. IGA kord on neid punasega fooriületajaid küllaga. Ma ikka proovin neile pihta saada, kui mul roheliseks läheb (kiirendan, palju torust tuleb), kuid pihta pole veel kellelegi saanud (kui ristmik kinni sõidetakse, siis seisvale maisnale sisse sõitma ei hakka). Kui keegi "varastab foori" siis neile püüan kümppi panna, kuid ei saa. Aga ma jätkan- kaua see ke** kestab?
Peaks tulema siis helepunast näpsama. Kus sina tead mis tuli neil on? See et sul fooris roheline süttib ei luba sul ju kohe kümpi kütta. Sellisest klauslist nagu "manöövri lõpetamise võimaldamine" oled midagi kuulnud. Ehk ristmikule sõitnute manöövri pead laskma ikka ära lõpetada. Eks see sõna-sõna vastu lõppeks seal ja vaidlete mitu tundi, teades kaua politsei kohaletulek aega võtab.
Selleks on autol kaamera. Ja kui sealt on näha, et mul juba roheline ja alles siis tuleb teiseltpoolt ristmikku auto foorialt läbi, ei ole siin midagi enam vaielda, ega rääkida "manöövri ohutu lõpetamise võimaldamisest". Ega ma ikka päris rumal ka pole, aga need kellele kümppi panna, on lausnahaalid!