Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 372  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Avariid Eestis
PostitusPostitatud: 31.10.2009 04:09 

AntiL kirjutas:
Mismoodi tegu elementaarse viisakusega on? Elementaarne viisakus on see, et lastakse daamid ennem uksest sisse või lastakse vanainimene trammis istuma, mitte kellegi käki või ullitamise pärast enda tervisega riskimine. Mina küll ei viitsiks hakata mingi põleva ja sitemal juhul kohe plahvatava tsikli juures sebima.

Jälle üks näide sellest, et tüüpiline eestlane mõtleb ainult endale. Mitte üks kõigi, vaid üks ühe eest!

Hakka aga kustutama!! Pidin lihtsalt mainima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2009 05:17 

C4V6 kirjutas:
AntiL kirjutas:
Mismoodi tegu elementaarse viisakusega on? Elementaarne viisakus on see, et lastakse daamid ennem uksest sisse või lastakse vanainimene trammis istuma, mitte kellegi käki või ullitamise pärast enda tervisega riskimine. Mina küll ei viitsiks hakata mingi põleva ja sitemal juhul kohe plahvatava tsikli juures sebima.

Kus kurat sina tead mis tal seal on ?!? on sul hea tunne kui sa sõidad oma obläädiga pirita teel ja ühtäkki hakkab kapoti alt suitsu tulema mingitel asjaoludel, ajad auto teeäärde, lased enda kustuti tühjaks, krt, peaaegu nagu kustus aga võtab ikkagi kuke üles, ühte kustutit oleks veel vaja, siis seisad ja vehid seal nagu tuppes m*nn ja kõik sõidavad mööda, oleks hea ? Sina ju ei tea miks tal see sikkel seal põles jne, see polegi fakt praegu.

Mis sa mõtled, et kui keegi minuti pärast seisma jääb(ilmselt suht min. aeg, et peatada auto, võtta kustuti jne) ja laseb oma 1-2 kg sulle auto peale sis muudab midagi? Ilmselt kui ma sõidab oma "oblääga" ja see peaks mingil põhjusel põlema minema sis teeäärde, autost välja, vb mõni hea cd, või läpakas kaenlasse, mõned meetrid eemale ja läidan suitsu-samas tuleb konstanteerida fakti et kaskopauk :D
Aga kui keegi peaks jääma seisma, ja abi pakkuma, sis ma oleks väga positiivselt yllatunud, ja suruks kõvasti kätt poisil - nii on õige! ja loodetavasti on selliseid inimesi rohkem, kes hoolivad - sygav :hail neile!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2009 12:13 
Kasutaja avatar

Kellelgi miskit infot on, et mis eile Pärnus Paikuse ja Sindi vahelisel lõigul juhtus? Miskine kella 21.00 paiku sõitsin seda teed ja 2 politsei autot kohal, päästeteenistus ning üks miskine õnnetu roheline sõiduauto, millel esiots rõõmsasti sees ja terve tee klaasikilde täis. Tundus nagu oleks otse puuse pannud vms. Kellel infot, siis võiks kirjutada. Kahjuks politsei seal peatuda ei lasknud ja mis ma ikka seal ringi sebisklen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2009 12:16 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
RustyZ kirjutas:
AntiL kirjutas:

Jälle üks näide sellest, et tüüpiline eestlane mõtleb ainult endale. Mitte üks kõigi, vaid üks ühe eest!
Hakka aga kustutama!! Pidin lihtsalt mainima.

ma mõtlen enda, tuttavate ja tuttavate peale, mitte võhivõõraste peale, kes oma ulakusest tsikliga üle kuudi on pannud.

Kus sa tead, et see tsiklivend oma ulakusest üle kuudi pannud oli? Võib-olla keeras mõni ette ja haihtus sama kiiresti. Kuna ise ka kaherattalisega liiklen siis on iga kord keegi kes tuimalt ette keerab (sõidan chopperiga, mitte ei tuiska bikega ei tea kust välja et näha poleks). Eriti hullud on taksistid (seda tähele pannud ka öösel autoga linnas sõites, lihtsalt suvalt ette ja korras). Ühele Tallinki omale sõitsin ükskord järgi motikaga ja risti ette pärast. Sai öeldud otse ära mida ma temast arvan. Järsku oli madalam kui muru. Aga ühtegi mõistliku selgitust küll ei tulnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2009 13:58 
Kasutaja avatar

ReneK kirjutas:
Kellelgi miskit infot on, et mis eile Pärnus Paikuse ja Sindi vahelisel lõigul juhtus? Miskine kella 21.00 paiku sõitsin seda teed ja 2 politsei autot kohal, päästeteenistus ning üks miskine õnnetu roheline sõiduauto, millel esiots rõõmsasti sees ja terve tee klaasikilde täis. Tundus nagu oleks otse puuse pannud vms. Kellel infot, siis võiks kirjutada. Kahjuks politsei seal peatuda ei lasknud ja mis ma ikka seal ringi sebisklen.

http://www.parnupostimees.ee/?id=182077

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2009 05:25 
Kasutaja avatar

2h tagasi oli paikusel kohvik florinda ees suht räme laks ehk kellegil veel pilte....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2009 05:44 

Sai isegi seda vaatamas käidud, mingi maastur oli ennast puude vahele parkinud nagu ma aru sain?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2009 23:51 
Kasutaja avatar

deep kirjutas:
ReneK kirjutas:

http://www.parnupostimees.ee/?id=182077

väga õnnetu värk. Bmw roolis oli hea sõber. Pooleteise kuu jooksul juba 2 autot mahakandmisele mingite jobarite tõttu. Ise jäi enamvähem korda. Peapõrutused ja asjad. ÕNNEKS oli ta autos üksi ja taga kedagi polnud, sest vastasel juhul peaks vist kedagi matma hakkama..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 11:17 
Kasutaja avatar

GTO kirjutas:
2h tagasi oli paikusel kohvik florinda ees suht räme laks ehk kellegil veel pilte....

Pilt

kliki pilti

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 11:44 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
+1

sõbrale sõideti ka ette, ja kahjuks sai sõber otsa .
loksa pauku peaksid paljud mäletama
See vist ei lähe kunagi meelest..

Aga teemasse: Teise auto kummuli paisanud juht põgenes
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 13:11 

Nägin seda avariid vastas suunast pealt. Audil lõhkes rehv!! ja see järel mersu müksas teda . Väga imelik oli see ,et audi rehvil nagu terve külg lendas ära ja jäi keset teed põlema audi ise pani tule leek taga põllu peale ja nägin kuidas ümber käis. Merus vennal polnud eriti midagi teha ta ei jõudnud reageeridagi , ainult tema selles õnnetuses süüdi küll ei olnud. Kuigi seisma oleks kindlasti pidanud jääma . Endalgi on ühekorra rehv lõhkenud aga midagi sellist ,et terve rehvi külg lendab ära ja läheb põlema pole ma veel näinud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 17:08 
Kasutaja avatar

infinity88 kirjutas:
Helistasin siis ka politseisse ( eile õhtul helistasime 112 ) täna ja sealt paluti helistada 6 Novemril kella 10-14 siis on sama vahetus tööl. Äkki neid huvitab mis auto see oli minul pole selle informatsiooniga küll midagi teha nii siis mulle vastati... :D

Isegi hea variant ju. Mulle helistas just paar päeva tagasi mingi avariigrupi menetleja, et "te helistasite 17. märtsil 110 ja teatasite, et Viimsis on Citroen C2 teelt välja sõitnud, et kas te mäletate, kas sellel autol olid uksed lahti või kinni" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 18:14 

tfr kirjutas:
infinity88 kirjutas:
Helistasin siis ka politseisse ( eile õhtul helistasime 112 ) täna ja sealt paluti helistada 6 Novemril kella 10-14 siis on sama vahetus tööl. Äkki neid huvitab mis auto see oli minul pole selle informatsiooniga küll midagi teha nii siis mulle vastati... :D

Isegi hea variant ju. Mulle helistas just paar päeva tagasi mingi avariigrupi menetleja, et "te helistasite 17. märtsil 110 ja teatasite, et Viimsis on Citroen C2 teelt välja sõitnud, et kas te mäletate, kas sellel autol olid uksed lahti või kinni" :D

Viisakalt öeldes on see Pederastia . Eriti pealkirjad mis uudistesse lastakse sry OT

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2009 18:24 
Kasutaja avatar

Eilne avarii mustamäe teel ... Punane Civic Type-R oli üks osalejatest. Teab keegi sellest midagi rohkem?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2009 18:47 
Kasutaja avatar

väo karjääri juures oli mingi teema, palk oli keset teed ja piirivalve autod ja politsei jne ühel bussil oli vist klaas sodi ja mingi masin oli veel seal ei näind eriti ästi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 372  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis