C4V6 kirjutas:
AntiL kirjutas:
Mismoodi tegu elementaarse viisakusega on? Elementaarne viisakus on see, et lastakse daamid ennem uksest sisse või lastakse vanainimene trammis istuma, mitte kellegi käki või ullitamise pärast enda tervisega riskimine. Mina küll ei viitsiks hakata mingi põleva ja sitemal juhul kohe plahvatava tsikli juures sebima.
Kus kurat sina tead mis tal seal on ?!? on sul hea tunne kui sa sõidad oma obläädiga pirita teel ja ühtäkki hakkab kapoti alt suitsu tulema mingitel asjaoludel, ajad auto teeäärde, lased enda kustuti tühjaks, krt, peaaegu nagu kustus aga võtab ikkagi kuke üles, ühte kustutit oleks veel vaja, siis seisad ja vehid seal nagu tuppes m*nn ja kõik sõidavad mööda, oleks hea ? Sina ju ei tea miks tal see sikkel seal põles jne, see polegi fakt praegu.
Mis sa mõtled, et kui keegi minuti pärast seisma jääb(ilmselt suht min. aeg, et peatada auto, võtta kustuti jne) ja laseb oma 1-2 kg sulle auto peale sis muudab midagi? Ilmselt kui ma sõidab oma "oblääga" ja see peaks mingil põhjusel põlema minema sis teeäärde, autost välja, vb mõni hea cd, või läpakas kaenlasse, mõned meetrid eemale ja läidan suitsu-samas tuleb konstanteerida fakti et kaskopauk
Aga kui keegi peaks jääma seisma, ja abi pakkuma, sis ma oleks väga positiivselt yllatunud, ja suruks kõvasti kätt poisil - nii on õige! ja loodetavasti on selliseid inimesi rohkem, kes hoolivad - sygav

neile!