KenOlen kirjutas:
Eelmisel leheküljel olnud kindlustuse arutelule.
Milleks ikka endanimele seda autot kindlustada, see vahepealne etapp ju.
Halvemal ajal kindlustad vastutava kasjutaja nimele ja parematel aegadel võttad juba firma nimele auto

Võin kohe ausalt ära öelda, et dokumentide järgi pole mul kunagi ühtegi autot olnud aga vaatamata sellele ei tunne, et ma oleksin vähem auto omanik, kui iga teine, kellel auto istumise all.
See jutt oli vist minu alustatud...
Ja selle all ON MÕELDUD OMA AUTOT MITTE EMME/ISSI autot mida peab Neljapäeva õhtul nuiama tunde et minna "kiirendustele" ja ka muudel päevadel vaja nuiata et sõita Pruudi/ Peikaga Mäki purksi pugima.
Ja see ka rohkem mõeldud rohkem ikka neile "kõvatajatele" kes teiste "odavaid" autosid maha teevad foorumites, Ise Sõites Nuiatud Pereautoga mitte enda omaga...
Loodan, et see Postitus on selge ja üks ühele arusaadav, Minu 1ks auto on naise niml ja teine auto Äia nimel need ikkagiminu omad...Muide datsun 100A ka mul, kuid ma ei kujutagi ette milline inimene on tema Paberite omanik, nime tean kuid muud ma küll ei tea ja seda pole vajagi.
Liisingu auto saab kodaniku omaks siis kui auto on kinni makstud. see minu arvamus.Kui kinni pole maksnud siis sinu oma ju pole?!Lihtne loogika...
Pilti siis paar lehte tagasi, igapäevaste erivärvi velgedega G2