oh sorry, ma korra lugesin, et teema pealkiri oli SR aastast aastasse, aga ju see SR tähendas SõidanRahulikult mitte StreetRace, my bad my bad.
Autohuvilisi on igat sorti, paljud ehitavadki näituse jaoks eksponaate, mis on läikima poleeritud ja see ei sõidagi mitte kunagi, teine teema on spetsiaalautod, mis mõeldud ainult drag-stripile, mis ei ole üheski seades tänavalegaalne sõiduk või ei taha tänaval sõita. Kõik on justkui proosa kui kumbki oma stiili viljeleja ajab oma rida, aga see pole seotud streetrace'iga, ainuke ühine nimetaja on huvi autode vastu. Mida sa kiirendad mehega Eesti teedel kui kutt jahub 4 lehekülge sellest, kuidas ta lamavast politseinikust sõitis diagonaalis üle 20 minutit ja teine tegelane on BHRA fännklubiga liitunud või mingiks asjapulgaks saanud seal ja ilma kuusepuuta ja litsentsita ei saa sitalgi käidud, vot sellepärast ongi streetrace unarusse jäänud.
Ja uus euroühiskond on ikka sügavalt perses, sheerige facebooki, trollige foorumeid, aga ärge tehke midagi huvitavat, nüüd euroühiskonnas on neegrid ja peded ka täisväärtuslikud inimesed, las ma olen siis vanakoolimees edasi ja meenutan vanu toredaid aegu ja tunnen kaasa uuele generatsioonile