Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 372  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Avariid Eestis
PostitusPostitatud: 29.12.2013 20:13 
Kasutaja avatar

mees oskab elada :rokib :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 20:15 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
mees oskab elada :rokib :hail

selfmeid mees :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 21:03 
Kasutaja avatar

millises kraavis see Paldiski bemm libises katusel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 21:45 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
killer666 kirjutas:
Tuleb välja et mootor oli omavoliliselt vahetatud võimsama vastu.(juhul kui vormistamata).Seega auto ei vasta tehnonõuetele ja võib kohtusse kaevata.

lihtsaltsiim kirjutas:
see tuleb kasuks, kui ARKis oli mootor ümber vormistatud, sest 1.8IS hind on tips kõrgem, kui suvalisel e36.

Ärge ajage sitta !!

Sõbra E30 320 sõideti mahakandmisele ja sai ka kindlustusagendile öeldud, et äsja sai mootor vahetatud uuema 2,5 mootori vastu(samamoodi paberites muudatused tegemata). Ja ka sillaosa oli ainult paarsada KM sõitnud.
Peale seda tõusis hind 15k eeki pealt 21k peale.

Kindlustajaga tasub rääkida ja kaaluda erinevaid variante.
Samuti on alati võimalus võtta raha+auto, mille hiljem tükkideks müüd

ma proovin ka järgmine kord, ütlen, et mul on ferraari mootor opel kadetil kui laksu panen äkki tõuseb ka väljamakstav summa 300 euro pealt 3k peale, päris hea, tahaks selle kindlustusagendi andmeid, et talle helistada, kui laksu peaksin panema. Ära siis ikka unusta jagada, härra Heigo, jaga kohe ära, sest homme plaanin paremakäe ristmikul juba kellelegi ette kapsata, et pappi saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 21:50 
Kasutaja avatar

ja muidugi ei saa ka mainimata jätta seda, et politsei teeb päris suure trahvi sulle, kui auto mootor ei vasta passis olevatele andmetele (tean, olen saanud) Aga kui kindlustuse väljamakse tõuseb ikka märgatavalt sellepärast, siis ma arvan, et heigol oli narkojoove, kui ta seda juttu kuulis :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 22:07 
Kasutaja avatar

politsei käest said trahvi? tegid kapoti lahti ja siis ütlesid neile mis mootor on ise samal ajal lapiga puhastades seda uhke nägu peas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 22:14 
Kasutaja avatar

bemarimees kirjutas:
politsei käest said trahvi? tegid kapoti lahti ja siis ütlesid neile mis mootor on ise samal ajal lapiga puhastades seda uhke nägu peas.

jah, täpselt, tegelikult unustasin mootori seisma jätta, kui kinni peeti, tuli välja, et minu 520'ist oli üleöö märkamatult saanud 525tds, seda peaks iga õige bemarimees häälte järgi ka eristama, või Sulle on vaja kapotialust näidata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 22:18 
Kasutaja avatar

lustikummut kirjutas:
bemarimees kirjutas:

jah, täpselt, tegelikult unustasin mootori seisma jätta, kui kinni peeti, tuli välja, et minu 520'ist oli üleöö märkamatult saanud 525tds, seda peaks iga õige bemarimees häälte järgi ka eristama, või kuidas?

kuulmise järgi tegidki trahvi ? Kas mingi ekspertiis vms ei käi asja juurde?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 22:21 
Kasutaja avatar

janars kirjutas:
lustikummut kirjutas:
bemarimees kirjutas:

jah, täpselt, tegelikult unustasin mootori seisma jätta, kui kinni peeti, tuli välja, et minu 520'ist oli üleöö märkamatult saanud 525tds, seda peaks iga õige bemarimees häälte järgi ka eristama, või kuidas?

jah, kuulmise järgi, hmm,kõlab nagu diisel, dav, teeme trahvi omavolilise ümberehituse eest, sest otseloomulikult kõik seadused keelavad neil autot kohapeal kontrollida, eriti kapoti alt, onju, ja kui kontrollivadki on liiga lollid, et diislit benziinimootorist eristada. Kus te küll nii lolle mente ja kindlustusagente kohtate, öelge mulle ka, tulen ka hakkan ainult sealkandis liikuma :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 22:23 
Kasutaja avatar

lustikummut kirjutas:
janars kirjutas:
lustikummut kirjutas:
bemarimees kirjutas:

jah, kuulmise järgi, hmm,kõlab nagu diisel, dav, teeme trahvi omavolilise ümberehituse eest, sest otseloomulikult kõik seadused keelavad neil autot kohapeal kontrollida, eriti kapoti alt, onju, ja kui kontrollivadki on liiga lollid, et diislit benziinimootorist eristada. Kus te küll nii lolle mente ja kindlustusagente kohtate, öelge mulle ka, tulen ka hakkan ainult sealkandis liikuma :)

Oh issand, andesta peremees, et oli jultumust küsida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2013 22:45 
Kasutaja avatar

Nüüd minge peske oma suud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 00:23 
Kasutaja avatar

lustikummut kirjutas:
Heigo_K kirjutas:
killer666 kirjutas:
Tuleb välja et mootor oli omavoliliselt vahetatud võimsama vastu.(juhul kui vormistamata).Seega auto ei vasta tehnonõuetele ja võib kohtusse kaevata.

lihtsaltsiim kirjutas:
see tuleb kasuks, kui ARKis oli mootor ümber vormistatud, sest 1.8IS hind on tips kõrgem, kui suvalisel e36.

Ärge ajage sitta !!

Sõbra E30 320 sõideti mahakandmisele ja sai ka kindlustusagendile öeldud, et äsja sai mootor vahetatud uuema 2,5 mootori vastu(samamoodi paberites muudatused tegemata). Ja ka sillaosa oli ainult paarsada KM sõitnud.
Peale seda tõusis hind 15k eeki pealt 21k peale.

Kindlustajaga tasub rääkida ja kaaluda erinevaid variante.
Samuti on alati võimalus võtta raha+auto, mille hiljem tükkideks müüd

ma proovin ka järgmine kord, ütlen, et mul on ferraari mootor opel kadetil kui laksu panen äkki tõuseb ka väljamakstav summa 300 euro pealt 3k peale, päris hea, tahaks selle kindlustusagendi andmeid, et talle helistada, kui laksu peaksin panema. Ära siis ikka unusta jagada, härra Heigo, jaga kohe ära, sest homme plaanin paremakäe ristmikul juba kellelegi ette kapsata, et pappi saada.

Mida iganes. Kõik tuleb ette laulda, mis autol tehtud. Niimoodi sõber tõstis oma sierra hinda kõvasti kohe. Kirjutas kõik rs-lisad. madaldusvedrud ,rs roolid , xr3 poolkorvid sinna paberisse. Ja hind oli kõvasti teine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 07:56 
Kasutaja avatar

üks asi on see, et kirjutad mingid imeasjad üles. Ma kirjutasin oma vanal saral ostuhetkest alates tehtud remondid ja vahetatud jupid ja kokkuvõttes tuli see suurem, kui auto müügihind (muidugi mõni asi oli ka oma remonditud kuid kirja läks kui autoteeninduse töö). Kuigi ostja sai päris koleda sara, oli ta nii õnnelik, et juttude ja kirjade järgi justkui uus auto üle 20a vanuses keres (mis oli ka ju päris kobe) :D
Ostsin eekidega, müüki panin euro ajal tunduvalt kõrgema hinnaga ja asin kaubelda. Lõpuks olin ikkagi auto hinna topelt tagasi saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 12:31 
Kasutaja avatar

Miks üldse sellised inimesed sõidavad autodega? Vanainimestel tuleks lube mitte pikendada vaid vahepeal ikka eksameid teha, see mutt raudselt õppis sõitma mingi kolhoosi belarussiga ja paberi sai kätte vb näikse niksi eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2013 12:36 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ohWtiZ9

Miks üldse sellised inimesed sõidavad autodega? Vanainimestel tuleks lube mitte pikendada vaid vahepeal ikka eksameid teha, see mutt raudselt õppis sõitma mingi kolhoosi belarussiga ja paberi sai kätte vb näikse niksi eest.

Dziisus kraist. Mõelda vaid et selline parklas otsa tagurdab. Vaevalt et ta ise arugi saab.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 372  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis