edgarstagasi kirjutas:
Idioot. Ise ka aru saad mis kirjutasid? Inimesi õigele teele suunata. Informeerimaks teid siis Ansipi programmi üks osa on välisinvestoreid siia meelitada just odava tööjõu pärast, teisisõnu püütakse 300-400k tööjõulisest teha hiinlasi riisipõllul, kohe kui siin mingi palga tase tõuseb, klõps tehased kinni ja ära minek, riigile jääb hunnik töötuid, kes siis ongi sunnitud soome emigreeruma. Isegi kui kipuvad teenindajaks, siis võiks ju investoreid siia tuua, kes saavad aru ka palkade maksmisest ja kui ei taha tulla siis ilmselt saaks asjad ka aetud oma sisemajandust arendades.
Ohh.. See pani mind küll paika. Sest kui sina nii arvad, siis nii ilmselt ongi.
Ühesõnaga lahmida on jõle vahva küll. Ma võiks siia terve rea kauneid sõnu sinu kohta ka kirja panna. Kahjuks mul piisavalt tõestusmaterjali ei ole ning teisalt päris nii "idioot" ka ei ole vist, et selliseid võtteid kasutada.
Paku lauale parem mingeid fakte ka, et enda väiteid tõestada. On sul ehk ligipääs Ansipi salaplaanidele meid Hiinale orjadeks maha müüa hoopis?
Ma enda poolt annaks nii palju, et keskmine netokuupalk on kasvanud Statistikaameti andmetel 2000. aasta 245.55 eurolt 2008. aastaks 670.05 euro peale. Ehk siis veidi rohkem kui 2,5 korda. Seejuures surutise ajal ei ole keskmine palk teatavasti kuigivõrd palju kukkunud. Raske on selle info taustal sinu väiteid põhjendada, kui aus olla. Ilmselt on ainult sm. Savisaar Eesti Vabariigis piisavalt heaks demagoogiks, et sellega hakkama saada, nii et ma sinul ei soovitaks üritada.
Ühtlasi kordan veel selles samas sinu tsiteeritud postituses olnud üleskutset kogu Eesti poliitmaastik puhtaks lüüa ja meid kõiki sellest meeletust orjusest päästa oma piiritu tarkusega.