Minule meeldib see mis 123 tegi ehk pani est numbriga masinad siia .Minu jaoks on asi siiski pildis see kes või kus selle tegi pole tähtis kuid austan kõiki tegiaid ja mõistan ,et ilus oleks muidugi küsida kuid kui see keeruline on siis eh ktakkajärgi võetaske ühendust kui miskit jama või ebameeldivat.Jah mulle juba kirjutati ka ,et ega kõik pole sin utehtud või siis kirjutasin ,et ei ole jah ja mängult ,et ma ei teadnud ,et see poel hea kui pole enda tehtud ja vabandasin.Kuid sellest vist midag ikatki ka ei jää ,sest seal liigub ka kellegi teise tehtud pilte kellegi kolmanda poolt postitauna.Mina pahaks ei pane kui minu omad sattunud ja veel eriti antud kontekstis autogespotis estonaja ncars rubriigis.Ise panin palju sinna kuhugi foorumisse.123 pilte hea vaadata ,osasid polegi näinud ,sest est numbriga masinaid võib olla eri rubriikides.Kui kõik koos on minu jaoks supper kuid nõuda seda ei saa jah.Hirmus vahva.Keeg isiin alles pani kuhugi mujale teemasse punasest karmist porsest pilte mis oli ka võrratu.Edu
Mul ka komuuter palju est numbritega masinaid täis mis autogespoti eri riikide rubriikidest leitud.

To Dynabass ma mõistan sind kuid huvitab ,et mis sul selle vastu muidu on .Autogespotis on asjad nagu asjaeest.Sinu norm piltide tõttu on üks eesti rubriik uhkem ju.

Autogespoti ühe teise masina pildi taustal jäi silma est panamera mida mina siit kusagilt ei leidnud ja pole ka ise näinud.

See 123-e pildil oleva kirsipunase 6 seeria number on kül veider jah aga ku isee eesti oma pole siis jama aga hea vaadata mujal.

Huvitav oleks just neid näha mida siin esindatud pole piltidel näiteks ,samune punane porsce jne.