Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 23:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 9725 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 649  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Käisin linnapeal (max. 5 pilti per post palun!)
PostitusPostitatud: 18.02.2012 17:18 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Minule meeldib see mis 123 tegi ehk pani est numbriga masinad siia .Minu jaoks on asi siiski pildis see kes või kus selle tegi pole tähtis kuid austan kõiki tegiaid ja mõistan ,et ilus oleks muidugi küsida kuid kui see keeruline on siis eh ktakkajärgi võetaske ühendust kui miskit jama või ebameeldivat.Jah mulle juba kirjutati ka ,et ega kõik pole sin utehtud või siis kirjutasin ,et ei ole jah ja mängult ,et ma ei teadnud ,et see poel hea kui pole enda tehtud ja vabandasin.Kuid sellest vist midag ikatki ka ei jää ,sest seal liigub ka kellegi teise tehtud pilte kellegi kolmanda poolt postitauna.Mina pahaks ei pane kui minu omad sattunud ja veel eriti antud kontekstis autogespotis estonaja ncars rubriigis.Ise panin palju sinna kuhugi foorumisse.123 pilte hea vaadata ,osasid polegi näinud ,sest est numbriga masinaid võib olla eri rubriikides.Kui kõik koos on minu jaoks supper kuid nõuda seda ei saa jah.Hirmus vahva.Keeg isiin alles pani kuhugi mujale teemasse punasest karmist porsest pilte mis oli ka võrratu.Edu
Mul ka komuuter palju est numbritega masinaid täis mis autogespoti eri riikide rubriikidest leitud. :D
Pilt
Pilt
Pilt
To Dynabass ma mõistan sind kuid huvitab ,et mis sul selle vastu muidu on .Autogespotis on asjad nagu asjaeest.Sinu norm piltide tõttu on üks eesti rubriik uhkem ju.
PiltAutogespoti ühe teise masina pildi taustal jäi silma est panamera mida mina siit kusagilt ei leidnud ja pole ka ise näinud. :D
Pilt
See 123-e pildil oleva kirsipunase 6 seeria number on kül veider jah aga ku isee eesti oma pole siis jama aga hea vaadata mujal. :D
Huvitav oleks just neid näha mida siin esindatud pole piltidel näiteks ,samune punane porsce jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 17:55 
Kasutaja avatar

on vastu see, et korduva küsimise peale, kes mu pilte ülesse pani ja kui keegi ei vastand, siis enam ma seda ei luba, käin seal ise tihti järelkontrollimas. Ole mees julge tunnistada. Küsisin kenasti, et kes pani. vastust ei olnud. Küsisin teist korda ikka mitte midagi, seega järeldus tehke ise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 17:57 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
005VVV
Mark: MERCEDES-BENZ
Mudel: S 350 BLUETEC 4MATIC
Esmane registreerimine: 02.01.2012

Aasta algusest siis sellise asja peal see number.
Ise arvan,et see LV oli sinna kleebitud. Hea kiirus kaameraid trollida :D
Pilt
Kas see elab veel kuskil?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 18:19 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To Dynabass kas sa siis selle postitajale ei saa seal kirjuatda.Kas sinu pilte saab kusagil vaadata ka või.
X5M-e nagu muda autogespotis :D
Huvitav palj ux5m-me o nregistris jäävad märkamatuks.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt Selliseid peaks eesti registris vist juba 2-3 olema
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 18:53 

seda kollast opel´it nägin veel eelmise aasta lõpu poole sõitmas.
a muidu see enne (vähemalt) seisis mustamäel ,sääse juures.Omanik elab/elas seal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 19:03 

TO 123.Sa praegu andsid super idee ja ehk see vastabk itõele ,et kaameraid trollida.Kui eestis paneks ka mingi muu kleepsu est asemel siis põhimõtteliselt pildi järgi ei saa nad traffi teha ega tõesta ,sest kui pildil on est number läti kleepusga näiteks siis on asi ebakorrektne tegelikult või mis.Käid tartus ära ja tagasitulles võta LT kleepsu ära.
Põhimõtteliselt siis sellist numbrit pole olemas.ja kasvõi linnas parkides ,las kontrolörid pildisatavd ja saadavad aga minu masin ei vasta selle pildil olevale ,tänu pildil olevale numbrile ,millel on näiteks LV.
ja kui asi peaks ka kuhugi maan ivälja arenema keeruliseks siis nii on gi ,et pildidl on LV aga minul est ja fsioo. :D
kollase manta oamnikule respect ,et asja hoitakse ja värki ,muidu seda mantat oletatavsti enam lihtsalt poleks alles ku isee omanike vahetaks .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 19:36 
Kasutaja avatar

Väike Eesti numbritega sahmerdamine käib välismaal. 555STG CLK peal on hetkel vähemalt Maybach-i oma (ilmselt siis vana pilt?) ja GTS 1 numbri kohta ütleb, et sellist pole registris. Ilmselt ka mängitakse soomlaste moodi "salarikkaid" sõites oma kallimate autodega hoopis Lätis jne.

Huvitav ka, et neid X5M-e on nii mitu piltidele jäänud ja suures osas üldse Lätis. Ise olen ainult ühte kohanud ja pildistanud ning see pilt ka Autogespotis juba esindatud :) Huvitav, kes see siit foorumist seni neid pilte sinna üles laadinud on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 19:46 

Mina see igatahes pole ausõna.Aga kes oskab uurida võisk uurida ,et palju on hetkel x5m-e registris ,äitäh.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 23:26 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
TO 123.Sa praegu andsid super idee ja ehk see vastabk itõele ,et kaameraid trollida.Kui eestis paneks ka mingi muu kleepsu est asemel siis põhimõtteliselt pildi järgi ei saa nad traffi teha ega tõesta ,sest kui pildil on est number läti kleepusga näiteks siis on asi ebakorrektne tegelikult või mis.Käid tartus ära ja tagasitulles võta LT kleepsu ära.
Põhimõtteliselt siis sellist numbrit pole olemas.ja kasvõi linnas parkides ,las kontrolörid pildisatavd ja saadavad aga minu masin ei vasta selle pildil olevale ,tänu pildil olevale numbrile ,millel on näiteks LV.
ja kui asi peaks ka kuhugi maan ivälja arenema keeruliseks siis nii on gi ,et pildidl on LV aga minul est ja fsioo. :D
kollase manta oamnikule respect ,et asja hoitakse ja värki ,muidu seda mantat oletatavsti enam lihtsalt poleks alles ku isee omanike vahetaks .

Unistada võid, politsei hakkab sind sellise asjaga trollima. Loomulikult pärast minnakse interneti ja kurdetakse, et politsei on nii halb, "ma ju tegin ideaalse petsukeemi ja seaduse järgi on mul õigus"
Numbrimärki ei tohi muuta, üle kleepida, läbipaistvaid kilesi peale kleepida jne. Karistuseks on trahv. Kui fotolt on näha auto number, värv ja kui see inimene pildil kattub ka sellega, kes auto kasutajana/omanikuna kirjas on, siis tõenäoliselt kutsutakse politseisse vestlusele. Milline riik kasutab täpselt samasugust numbrimärgi "stiili" kui Eestis????

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 23:36 

Kindlasti on sul õigus ja olen kuulnud ka mingeid seadusi ,et mida numbriga teha ei tohi aga see riigi lühend on nii pisike asi ,et seda kas politsei alati kohe lahti jagab kui peaks kasvõi taga sõitma ja kontrollima numbrit läb iarvuti ja tulemus ka veel positiivne.Lihtsalt ,et ku ikaamera teeb kusagil pildid ära või pileti kontrolörid siis peale kleepsu eemaldamsit on tõeline number ,sest kui eesti numbrile panna lv siis põhimõtteliselt on see number välja mõeldis ja pildi järgi ei tohiks loogiliselt karistada saada kuid vaidlsut tuleks kõvasti ehk ses mõttes ,et kes on harjunud koguaeg kõigega jeblama ni iseaduse kui ka korrakaitsjatega ,lihtsalt mõtte hakkas jooksma seda kõike nähes ja lugedes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2012 00:57 
Kasutaja avatar

gespotti kahjuks jah kodanikule, kes need pildid ülesse pani kirjutada, saaba ainult kommenterida, kus olen oma nördimust nii eesti, kui inglise keeles väljendanud. Üldiselt ma ei olnud vastu, Kuid tahtsin teada kes selle taga oli ja soovisin, et mulle teada antakse kui mu pilte kasutatakse. ise hakkan kui olen oma Da kontot korrastanud(pildid albumitesse pannud) ise kah sinna laduma ühtkomateist.

Gespotis on jah x5m ja x6m uputus. ferrudest parem ei räägiks :D

unustasin ka lisada, et endal on väljakujunenud seal lemmikud, mis masinate pilte ma ootan ja salvestan. lisaks sellele vaatan ka enda silmis ilusad jäädvustused üle. Üks lemmik viimasel ajal on uus M5 :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2012 01:09 

Oota ega sinul juhuslikult mingit pilti eestis olevast uuest M5-st pole :D .Tegelikult eesti rubriik oma väheste lehekülgedega o ntegelikult päris hea.Kui need kõik mis mina teinud ja kokku kogunud olen arvutisse ka sinna panna siis ehk hakatakse eesti vastu huvi tundma ,et WTF see eesti on ja millega seal tegeldakse.Peaks saama ikka päris paks raamat ,sest väga karm masina park on salvestatud ni iendal kui ka netist leitud. :D leedus on päris korralik masina park ja rahvast ka rohkem kuid üld olukord nigelam vist.Mõndades riikides ikak delgeldakse päris tõsiselt selle autogetspotiga.
ÜKs suureringi küsimus ka ,et millal eesti tuleb ära linnapeale uus M5-s :DMujas maailmas sõidetakse neid juba sodiks.

Viimati muutis oopc, 19.02.2012 01:10, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2012 01:10 
Kasutaja avatar

jup thats me, sai käidud pm esimesel päeval kui uus M tallinnasse lohistati ilastamas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2012 01:11 

Nojaa see sinul on salongi pilt mees:D ja kuhu kadus see vasekarva M1ks UM-st.Kus on ..... ? :D
Tra ei jõua kevadet oodata ,et mis asjad siis välja ilmuvad kui ilmuvad .
Võibolla ootavad paljud värsked M5-e omanikud ka kevadet.

Viimati muutis oopc, 19.02.2012 01:13, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2012 01:12 
Kasutaja avatar

See rändab mööda eestit. Kui haaberstis ei ole, siis on ta tartu mnt esinduses. Mulle on ta seal kaamerasilma ette jääud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 9725 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 649  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis