eelkõnelejatele: Millest te räägite??? Inimene EI OLNUD ju narkojoobes? (või on vahepeal mingit uut materjali välja tulnud?)
Kiirtest näitas ainult kasutamise tunnuseid (MITTE SEGI AJADA NARKOJOOBEGA). Kanepi puhul võib kiirest anda mingisuguse tulemuse kuni ~30 päeva peale tarvitamist, mis sa tõesti arvad, et oled 5st kõssist kuuaega narkojoobes v?(ja kusjuures tavaliselt mida vähem inimene teeb, seda kauem test selle tuvastab). See on sama, et võeti maksaproov ja nähtub, et inimene on tarvitanud alkoholi nelja nädala jooksul enne õnnetust-ehk siis info millega pole mitte midagi peale hakata ja ma olen enam kui kindel, et kindlustuse seisukohast on seis sama.
Palun tehke endale asjad selgeks! (Kurb muidugi, et meedia võimendab pealiskaudsust, kes toodab 95% totaalselt s*tta ja umbluud vahele, peaasi, et pealkiri klicke toodaks ja kui ühes lauses on kombinatsioon "narkojoove, bmw, naisterahvas, õhulend ja maja" (või nagu eriti värvikad sopakirjanikest ajuinvaliidid illustreerivad, et lausa ahju otsa

) kindlasti neid klicke toodavad.
Siinkohal ei vaidle vastu, et ta võis ka õnnetuse hetkel tongis olla, aga minu arust sellist infot pole olnud kuskil.
Lihtsalt odav kuidagi, et inimene lastakse ennem piltikult maha, kui mingit selgustgi asjas on. A la nagu see tartu "toomemäe rets mõrv" mis sisuliselt oli lõppkokkuvõttes lihtlabane "läxin tüli norima, aga seekord sai veits sitasti, sain ise sisse ja olin nii täis et lämbusin enda keti ja vere kätte".
(Ja enne kui keegi hakkab siin kraaksuma, siis mul pole õrna aimugi, kes on see autojuht, omanik või kes iganes asjaosalistest, lihtsalt alati pole asjad nii, nagu õhtuleht pasundab)