Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 79  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: How low can you go ?
PostitusPostitatud: 29.06.2011 16:58 
Kasutaja avatar

et auto oelks ilus, mugav ja stiilne:D
mõnus sõita ja tunda asvaldi teed jalgade all:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 16:58 

Ma väga vabandan, et pildiga tsiteerin aga teisel lehel on kasutaja Jojos väga ilusti öelnud ja ka selged näited piltide näol toonud.
Jojos kirjutas:
Tegelt on nii, et neid maani rippuvate stangedega autosid on küllaga ja see ei tee autot madalaks. Piltidega võiks nii teha, et esimene pilt on auto üldilmest ja teine siis selles kui palju näiteks karteri, õõtsa, bensiinipaagi vms. vahe maaga on.
Muidu siin tekib neid 'mul esilisa on vastu maad' autosid liiga palju.
Madaldus siis -80 originaalist.
Näiteks nii:
Pilt
Bensiinipaagi kõrgus maast, kui raskus peal, siis on telefon vastu paaki.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:01 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Seda karteri teemat aetakse lihtsalt võibolla muul põhjusel taga.Volkareid saab ehk lihtsamini visuaalselt kauniks madalaks saada.
Eks madala auto mugavus oleneb ka kuidas see madaldus saavutatud on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:04 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sellel jetta ees lisa ka poleks siis ei näeks mõtet eriti selel vaeval ja ma ei tea millisel sõidumugavusel hiljem .hetkel neid viimaseid pilte vähemalt vaadates.
Aga pange siia mingeid volkkarite pilte mis on siis nagu ebaõiglase madaldusega.
Auto on nii madal .et ei saa kõnnitee ääre peale parkida ninaga siis ei koti see karter üldse .sest auto on nii madal lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:07 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Seda karteri teemat aetakse lihtsalt võibolla muul põhjusel taga.Volkareid saab ehk lihtsamini visuaalselt kauniks madalaks saada.

Hetkel jätad sa küll vähemalt mulle endast väga idiootse mulje. "Lihtsamini visuaalselt kauniks madalaks" nagu tõsiselt upsik, stangedega siiski ei madaldata autot, madalda kuidas tahad, lõidatud vedrude, lühemate vedrude, coilide, air ride-ga aga jumala eest ära tee seda stangedega, sest see ei ole madaldus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:14 

Mis see minu mulje siia puutub .ise oled ehk .... .tasub ennast ka kontrollida mitte ainult kõiki teisi vigaseks tembeldada ja ise rohtu võtta.Madalda sina nagu sina madaldad ja õigeks arvad või võta kusagil seadused vastu .et mis ja kuidas on õige ja kehtesta neeed.See .et üks arvab ja ta naaber nii ei tähenda .et nii ka olema peaks.
Volkkari vendas iei koti mingi karteri lugu .eri tootjatel need karterid ka eri kõrguste ljne + kõik muud iseärasused.Sellepärast tehaksegi volkkareid palju .sest neid ehk lihtsam.
Aga kui usk või midski muu ei luba omale volkkarit soetada või sellesse istuda siis see paratamtus ja tuleb millegi muu kalla rohkem ehk vaeva näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:21 
Kasutaja avatar

Olen midagi maininud karteri kõrgusest maast? Jah mul oleks täiesti savi kui mingi vend stangega autot "madaldaks" kui ta ei tuleks seda foorumisse näitama. Linnapeal võibolla korra vaataks ja naeraks korra ja olekski kõik aga noo pidevalt vaadata kuidas stange järgi võetakse auto kõrgust on küll nõme, eriti juhul kui rehvi ja koopa vahele saab immigrante peita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:23 

Pange siia nedest masinatest pildid järjest .millest siia postitatud ennist pilte on .et millised siis tunduvad väärad.Ehk omanikud siis põhjendavad soovikorral või lisavad oma arvamuse asjast .saaksime selgema pildi äkki.
paljud on lihtsalt ehk lisanud pildi oma masinast ja pole mõelnudki mingit tõsist taga põhja .et kas see masin nüüd oleks foorumi kõige madalam või mida iganes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:34 
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
oopc kirjutas:

Hetkel jätad sa küll vähemalt mulle endast väga idiootse mulje. "Lihtsamini visuaalselt kauniks madalaks" nagu tõsiselt upsik, stangedega siiski ei madaldata autot, madalda kuidas tahad, lõidatud vedrude, lühemate vedrude, coilide, air ride-ga aga jumala eest ära tee seda stangedega, sest see ei ole madaldus.

See golf on minu oma ja amordid on ees põhjas. Selle kollase puhvri peal on. Ja sa räägid et ma madaldan stangega. Ja see ei ole stange.

Edit: Mõtlesin oma elu üle järgi :ouh

Viimati muutis k2RnK0nn, 29.06.2011 17:44, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:36 
Kasutaja avatar

Sõidame piduriketaste peal :uhoh :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:45 

See golf 2 ilma selle lisata oleks palju igavam ehk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:51 
Kasutaja avatar

[quote="oopc"][/quote]
Mida rohkem sa siin teemas sõna võtad seda rumalama mulje sa endast jätad.
Algul oli huvitav lugeda mida sa taga ajada ga mida post edasi seda pooletoobisena sa paistad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 17:58 

oopc nagu oopc ikka, suurest ahastusest, kui esimese korraga teisi enda soovi järgi mõtlema ei pane, hakkab igasugust s*tta vahele prittsima, et oma arvamusega ikka laineid lüüa. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 18:00 
Kasutaja avatar

k2RnK0nn aga pane teinekord küljepealt ka pilti, et saaks auto üldmuljest ka aru. Kui sa paned pildi kui madalal see kummiriba on siis ma usun, et paljud ei saa aru kui madal või kõrge auto üldpildis on. :)
master003 kirjutas:
Mida rohkem sa siin teemas sõna võtad seda rumalama mulje sa endast jätad.
Algul oli huvitav lugeda mida sa taga ajada ga mida post edasi seda pooletoobisena sa paistad

Eks niimoodi vaieldes muutubki teema suht segaseks aga siiski asja mõte oli see, et stange kõrguse järgi ei saa auto üldmuljet hinnata kuna stange (või siis kummiriba) võib olla ülejäänud autost oluliselt madalam. Aga noh eks ma nüüd juba vaidlen lõbu pärast. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2011 18:01 

tTo master003.No kirjuta siis millega ma rumala mulje jätan. .Ma võin ka kirjutada lihtsalt iga sinu kirjutis on selline ja peale kirjutamist jätad sellise mulje Quete ja Quete.
Või tahad .et asi lõbusam hoopis oleks
To hydration sa oled minust paraku valesti aru saanud .sest ma ise tean mis lugu ajan ma lihtsalt kommin samuti oma lugusi.arvamusi antud teemas nagu paljud teisedki .
ma ei hakka iniemst sõimama ku ito paneb oma autole mingi julla külge või teeb midagi muud.
ja mis sitta ma pritisisin ja mis se sitt on .lihtsalt ise külvate uudishimu.
ma olen juba kirjutanud oma arvamustes siin .et paljudel on omad arusaamad m adalst masinast jne ning masinate on omad eripärad .golfid teisemad kui mitusd jne.Mitsuga sõidad ehk piduri ketaste lnõnda .et karter vastu maad peaaegu aga golfil e isaagi karterit vastu maad isegi piduri ketaste lsõites.umbes nii .see oli huumoriga näide.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 79  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis