Noore inimese kasvatus tuleb siis esile,kui ta hakkab üksi elama ja ennast majandama ja oma asjade eest seisma.Ehk mamma ja papa ei kata enam lapse kulusid 100% ja ei tee tema eest kõike ette taha,et tal jääks üle ainult t**apead ilmas mängida.Muretseb omale ise söögi,tegeleb maja või kodu korras ja puhas hoidmisega.Mõistab tööl ja kooliskäimis kohustust.Ehk kui ei käi ,ei tule ka midagi lauale ja selga.
Minumeelest praegu on lapsed nii ära poputatud ja kodus hoitud.20 aastane inimene ei oska tänapäeval absoluutselt täiskasvanuna käituda.Kõik ostetakse ja tehakse ja tuuakse.Noorukil jääb üle vaid iga päev juua.

Ja mida me siis elult ja majanduselt loodame????
Täiesti piiiinlik on kaubanduskeskustes näha noori,kellel aluspesu paistab,jalas ilmselt naiste teksad ning jutt käib kõvahäälselt kui palju ma jõin ja kui täis ma olin.Sellest,et oi äki mul oleks vaja telefoniarve tasuda või korterüür maksta...sellest ei tule tattninal ajust signaaligi.Veelvähem mõtet,et äki peaksin õhtuks midagi lauale ostma .EI hakka üldse mainima,et oleks veel elukaaslane kellega arvestada ning et 100% ei mõtle ainult endale.Päris kahju kohe.Vahest tahaks sellist kohe raputada.kelleks ta saada soovib...?!
Ei soovi mingit õpetust jagada,vaid minu vaatevinklist kasvab suur osa noori lihtsalt joodikutest lollideks.See,et tihti reede või laupäev pidu on,on normaalne...kui sa oled järjepeal ,mõistlik ja täiskasvanud inimene.Ma ise vihkan vanamutte ja vanamehi,kes on jube seniilsed ja arusaamatud.Aga päris jõlkuvaid ja omaarust maailmanabasi nagasi ka ei salli.Kui oled mees,tegele meheväärse eluga.
Lihtsalt oli huvitav teema,millega arvamust jadada.