Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 23:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 747  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Head pildid
PostitusPostitatud: 07.10.2011 18:48 
Kasutaja avatar

noorus hukas, vahest tööjuures vanematelt kolleegidelt kuulen mis nad noorena teind on(mõni 45-50), oioi mis nad korda on saatnud :D , ise nad ka mõtlevad, et tänapäeva noorus pole nii hullu midagi :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2011 19:54 
Kasutaja avatar

Lisan lühidalt, omas nooruses sai tehtud igast patte aga paljud juhtusid kogemata ja mitte tahtlikult, pigem ettevaatamtusest ja noorusrumalusest. Küll aga ei saa seda öelda tänapäevaste kohta. Need juba teavad et alla 14 nad vangi ei lähe jne. Paljud sigadused tehakse konkreetselt tahtlikult. Hiljuti sain kätte tattnina kes tahtis õhtuhämaruses mu treilerveoki rauast pealesõiduteid ära hiivata võssa. Oleks ta raisk vaid paluma hakanud, siis poleks ma vägivaldseks muutunud. Sai oma ketuka ja kui ninast morss väljas oli siis ka veel raibe praalis et annab minu menti jne. NB tegu ei olnud üldse mitte mingi asotsiaaliga. Siiani pole keegi veel mind kinni panema tulnud.
Selliseid asju on kahjuks korduvalt ja korduvalt ette tulnud. Ja kõigil on tegu alati tahtlik. NÄRVI ajab selline tendents. Töökoja juures kipub aegajalt olema autodel kütte paagi korke puudu. Ui fukk kui ma selle pärdiku taban....
Üle sõidan raisast...Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 11:16 
Kasutaja avatar

Tänapäevased noored ei oska tööd teha ja on liiga ülimõjutatavad. Umbes see usa highschool filmide pubegeneratsioon, kelle elueesmärk on popp olla ja kellelegi meeldida. Ise kuulan imestusega kui vennad räägivad uhkusega kes koolis ühe on saanud või kaheksandas klassis juba õhtukooli läheb vms. Mis mind tegelt nagu häirib, on see et ka noored tüdrukud on üliuhked selle üle kui nad koolis õpetajat kisendades üle klassi perse saadavad, samal ajal kui keegi filmib. Ja üldse on see eriti popiks läinud, et ütlen hästi valjusti välja mis sülg suhu toob, siis olen kõva tegija pärast. Usun jah et need praegused 40 aastased tegid omal ajal hulle asju, aga siis oli nagu sellel nö heal ja halval konkreetne piir vahel, ja kui sa said täiskasvanuks, siis tegid juba mis on õige. Kui oli vaja tööd teha, siis tehti, vanemat inimest üldjuhul austati, saadi aru et niisama midagi kätte ei tule, ja seetõttu on töökasvatus tunduvalt parem neil. aga sellel generatsioonil mis praegu kasvab, need 15-16 aastased, Suureks kasvades nad ei saagi aru mis on eetiline ja mis mitte, miks ja kuidas on vaja tööd teha.
Nad oleks hariduselt võimelised ehk ntx autol sarniire jms vahetama, aga nad ei oska iga päev 8-5 tööl käia, ja seda päevast päeva teha, ehk neile ei saa loota

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 12:33 

selle generatsiooni lastevanemad on sellised,kellel on alati õigus, ning kes süüdistavad oma laste tegemistes või tegemata jätmistes kõiki teisi,peale iseenda või lapse. aina enam tundub mulle, et lapsi tehakse ainult selleks,et oleks kedagi hellitada ning nunnutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 12:41 

Iga päev 8-5 tööl käia on eesmärk omaette? Kõik ei saa olla jah vabakutselised või panga presidendid, aga 8-5 töö rassida ei tohiks ka olla omaette eesmärk. Fakt on see et moraali ja eetika piirid nihkuvad iga päevaga edasi. Kas see ka tulemuslik on või mitte, seda näitab aeg. Mõelge ise mis ütlekisid 1950-l üles kasvatatud inimesed praeguse kultuuri kohta? Nad ei taha seal isegi osaleda, reklaamid on liiga paljastavad, muusika ei kõlba kuskile jne jne.
Loomulikult oleks vaja noori suunata, et nende ''piiride nihutamine'' toimuks õiges suunas, aga fakt on ka see et iga põlvkond tahab teistest midagi paremat olla. Ja mida aeg edasi, seda raskem on olla uuenduslik. Ratast uuesti ei leiuta. Siis katsutakse uut moodi sitta keerata. Aga nagu see enne teistmoodi oli. Lihtsalt me elame infoühiskonnas, kus igaüks tahab oma uues sigadusest kõigile kuulutada ja tal on ka selleks vahendid.
See käis selle filmimise pihta siis. Mõneti on ju hea, et igal lapsel on mobiil ja kõik vajalikud toimetused-kõned saab kiirelt tehtud. Samas annab see vahendid ka eriti kiireks ''pasa'' levitamiseks.
Mul on 10 aastane tütarlaps kodus.. Ja see mis selles peas toimub, on minu jaoks müstika. Oehh.. hakkas parem... vist..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 13:02 
Kasutaja avatar

ivo86 kirjutas:
Iga päev 8-5 tööl käia on eesmärk omaette? Kõik ei saa olla jah vabakutselised või panga presidendid, aga 8-5 töö rassida ei tohiks ka olla omaette eesmärk. Fakt on see et moraali ja eetika piirid nihkuvad iga päevaga edasi. Kas see ka tulemuslik on või mitte, seda näitab aeg. Mõelge ise mis ütlekisid 1950-l üles kasvatatud inimesed praeguse kultuuri kohta? Nad ei taha seal isegi osaleda, reklaamid on liiga paljastavad, muusika ei kõlba kuskile jne jne.

Ma usun, et 8- 17 tööl käimine pole eesmärk omaette. Hakkamasaamine on. Isegi siis, kui see sisaldab rutiinset kaheksastviieni töölkäimist.

Ja 50-datel sündinud inimesed ei saaks selle kirjelduse järgi meie kultuuri kohta mingeid järeldusi teha. Reklaamitakse asju, mida soovitakse müüa. Aga kultuuri ei tehta rahateenimise eesmärgil. See on ainult meelelahutus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 13:53 

Seda, et noorus on hukas, ütlesid juba vanad kreeklased. Eks iga eelneva põlvkonna jaoks on uus generatsioon paha, laisk, moraalitu ja mida kõike veel. Mitte, et ma neist kaubanduskeskustes chillivatest noortest väga aru saaks ja sellist tegevust õigeks peaks, käib mulle siiski pinda kui mõni baabuška kukub seletama kuidas ikka meie põlvkonnal on vedanud ja "vaat kus ikka meie ajal oli, kuidas kell 5 hommikul karja sai mindud ning neli aastat raha kogutud, et endale punane jalgratas osta". Tõesti väga kahju, aga mis siis ? Ajad muutuvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 14:21 
Kasutaja avatar

Noore inimese kasvatus tuleb siis esile,kui ta hakkab üksi elama ja ennast majandama ja oma asjade eest seisma.Ehk mamma ja papa ei kata enam lapse kulusid 100% ja ei tee tema eest kõike ette taha,et tal jääks üle ainult t**apead ilmas mängida.Muretseb omale ise söögi,tegeleb maja või kodu korras ja puhas hoidmisega.Mõistab tööl ja kooliskäimis kohustust.Ehk kui ei käi ,ei tule ka midagi lauale ja selga.
Minumeelest praegu on lapsed nii ära poputatud ja kodus hoitud.20 aastane inimene ei oska tänapäeval absoluutselt täiskasvanuna käituda.Kõik ostetakse ja tehakse ja tuuakse.Noorukil jääb üle vaid iga päev juua. :bs Ja mida me siis elult ja majanduselt loodame????
Täiesti piiiinlik on kaubanduskeskustes näha noori,kellel aluspesu paistab,jalas ilmselt naiste teksad ning jutt käib kõvahäälselt kui palju ma jõin ja kui täis ma olin.Sellest,et oi äki mul oleks vaja telefoniarve tasuda või korterüür maksta...sellest ei tule tattninal ajust signaaligi.Veelvähem mõtet,et äki peaksin õhtuks midagi lauale ostma .EI hakka üldse mainima,et oleks veel elukaaslane kellega arvestada ning et 100% ei mõtle ainult endale.Päris kahju kohe.Vahest tahaks sellist kohe raputada.kelleks ta saada soovib...?!
Ei soovi mingit õpetust jagada,vaid minu vaatevinklist kasvab suur osa noori lihtsalt joodikutest lollideks.See,et tihti reede või laupäev pidu on,on normaalne...kui sa oled järjepeal ,mõistlik ja täiskasvanud inimene.Ma ise vihkan vanamutte ja vanamehi,kes on jube seniilsed ja arusaamatud.Aga päris jõlkuvaid ja omaarust maailmanabasi nagasi ka ei salli.Kui oled mees,tegele meheväärse eluga.
Lihtsalt oli huvitav teema,millega arvamust jadada.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 15:47 

Kultuur on inimtegevus, mis on iseloomulik teatud rahvale, piirkonnale või ajastule.

http://et.wikipedia.org/wiki/Kultuur

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 17:09 
Kasutaja avatar

Ok, siin läks väga huvitavaks aruteluks ja ma tean täpselt millest räägitakse. Lihtsalt ei viitsita mingit ausat bisnesit teha ja tehakse nii kuidas kergem on ja vähem vaeva vaja näha. Niipalju kui mina aru olen saanud siis selline asi on loomuses kinni. Sõbral paar tundi tagasi just varastati telefon..

Tahaks veel lisada et kogu see kasvatuse ja majandamise teema on täiesti individuaalne, olen üles kasvanud sellises ... kandis. Praegused rajoonisõbrad tegelevad seal selliste asjadega nagu jutuks ennem oli. Ise olen aga täiesti puhtalt välja tulnud ja sellistest asjadest õnnestunud eemale hoida. Arvatavasti selle pärast et juhtus üks õnnetu õnnetus(milles mina olin pooleldi süüdi) tänu millele hoidsin pikka aega igasugustest lollustest eemale.

OT poolest selline ettepanek, et äkki viitsib mõni moderaator teema teha ja kõik postid sinna teemasse kupatada, siin on suht huvitavaid postitusi mida mina küll ära ei raatsiks kustutada.

Otsisin fbst midagi et OT ei oleks :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 19:07 

antud veok ripub seinal männikul, ei mäleta kas autobaasi territooriumil või slaavi hõimu meeste liivapritsi territoorimil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 19:11 
Kasutaja avatar

noorus ei oska eesmärgi nimel tööd teha, aga kuna noor inimene on loll, siis pendeldab ta töökohtade jms vahel. Usun et enamus on kokku puutunud tegelastega kes pärast 9ndat klassi kooli katki jätavad, tööle lähevad enda meelest, raha maha joovad, kuskil töökohal ei püsi, ja arvavad et nemad sitast tööd ei tee, ja elu eest peab olema mõni e39, e38 või A8. harv pole kui veetakse endale ka kuskilt mõni "projektikas" mõni rullikas vms, ja siis plaanitakse seal kõrval selliste sõnadega nagu turbo ja v8 jms. Just andsin ona 17 aatasele tädipojale lutakat. Krt sumasin venna tööstushariduskeskusse metallitööd õppima, et oskaks midagi teha. Krt vend tuleb, mingi geeliga tehtud hari peas, mingid käepaelad, mingi lilla plekist tag kaelas kus kirjas et tal aidsi pole, feissbuugis näen pilte kus ta teiste 13 aastaste lammastega tina paneb ja poseerib keel ühes suunurgas ja sõrmed püsti, mingid äsjaemmeostetud rinnahoidjatega sigalakkus miisud süles, näod üles maalitud nagu peetri küla majad. Sõimasin siis venda pderastiks ja neigauseks ja teisteks roppudeks asjadeks, üritasin selgeks teha, et sellise vennaga kes siuke välja näeb ei saa ajada töö jms alast juttu, Ise ka ei saa ju tellida tööd vennalt kes näeb välja nagu laseks hääletut peeru. Ega ta aru pole saanud aga loodan et edaspidi üritab oma tõelist sugu ja orientatsiooni kuskil mujal otsida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 19:15 

Pilt
Pilt

äkki leiate muu koha kus sodi ajada??? või lisage pilte!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 20:41 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2011 21:59 

Pilt

:) meenutab natuke musta huumorit

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 747  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis