Kogu selle aeglase sõidu hülge mõla peale kokku. Sõidan ka mina seal aeglaselt kus on augud. Ja võtan rööpaid ületades enamasti hoogu alla. Aga siiani ei ole täheldanud küll et terve rivi minu taga kristiine keskusest kesklinna veniks selle pärast sellises tempos.
Ise sa ütlesid et sõitke esimeses reas saate mööda. Ei tohi, seadus ei luba!
Teises reas aeglane kulgemine on liikluse takistamine mida seadus ei luba!
Madalate autode vastu pole mul midagi, aga kui sa kardad temaga sõita siis ehita ta kõrgemaks või hoia klaasi taga!
InterFace olen sinu ligiduses sõitnud, sina sõidad oma auto kõrguse kohta väga normaalselt ja ei ole mul sinu kohta ütelda midagi!
Ei ole mul hüpper kõrge auto ja ei ole ka hüpper kõrge rehv. Olen eluaeg sõitnud madalate rehvide ja madalate autodega, siiani ei ole kedagi takistanud ja ei ole ka oma autot lõhkunud(tihedalt silda remontinud).
Kuigi tuleb tõdeda et eluaeg on kindel olnd üks asi, tallinnas reeglina saab esimeses reas kiiremini. Kuigi tõsi on ka see et teine rida on tihti paremas seisukorras. Kurtke linnapeale!
Miks mina pean esimeses reas oma autot lõhkuma kui teised ei suuda teises reas normaalse kiirusega kulgeda?