Tanel kirjutas:
tfr kirjutas:
AH1929 kirjutas:
Ma olen aaaaastaid seal piirkonnas elanud ja esimest korda kuulen back-in parkingust. Trahvi pole mulle keegi selle eest teinud, et auto olen tagurpidi kuhugi parkinud. Seega kahtlen, et see on Florida seadus. Parimal juhul on see mingi konkreetse linna/linnaosa või parkimisplatsi haldaja määrus.

Minu konkreetne trahv pärineb aastast 2000 Gainesville'ist.
Kiire Google leiab küll terve portsu samateemalisi küsimusi, aga mitte ühtegi konkreetset vastust. Seega võib-olla on tõesti county/linna-spetsiifiline teema.
Mis asja, mis ülevaatust seal veel tehakse ? Minu andmetel on seal nö. eluaegne ülevaatus.
Osades osariikides on ülevaatus ka, nt California ja New York, Floridas ülevaatust pole aga seal kontrollitakse et kas registreerimise tasu on makstud. Iga aasta pead nö auto omamise (registration fee) maksu maksma, tsirka 50 dollarit ja selle eest saad kollase kleebise mis kleebitakse siis numbrimärgi ülesse nurka ja kui see on aegunud siis tehakse trahvi. Nevada osariigis on see maks auto väärtuse pealt ja kallimatel autodel võib see iga aastane makse isegi 1000 daala olla (tuttav maksis oma camry eest iga aasta 450 daala)
Ja parkimise kohta nii palju et see on Floridas parkla/asutuse põhine. Tavalistes parklates seda ei eksisteeri. Nt. ülikooli parkla vajab ülikooli kleebise olemasolu auto taga aknal et seal parkida ja selle pärast peab ka nina ees parkima.
Aga et täiesti OT poleks siis kraapisin telefonist eelmise suve pildid kokku.