Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 26.03.2026 13:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 619, 620, 621, 622, 623, 624, 625 ... 747  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Head pildid
PostitusPostitatud: 10.09.2012 18:55 

Õnneks enda hoovil veel parkimisega kõik korras seni aga et ot poleks siis,sipelgad demonstreerivad meeskonnatöö oskust tirides kkartulikrõpse mööda seina http://trinixy.ru/76287-muravyi-perenos ... -foto.html
ning ilusaid tätoveeritud tüdrukuid http://trinixy.ru/76274-devushki-s-tatu ... -foto.html ja kui kellelgi tekkis igatsus möödund suve ja ilusate tüdrukute vastu rannas siis siit saab leevendust http://trinixy.ru/76310-devushki-na-ply ... -foto.html või siis vastupidi igatsus süveneb korraliku suve järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 20:18 
Kasutaja avatar

parm30 kirjutas:
Kus hoovi peal selliseid loosungeid jagatakse?

Selle paberi leidsin siis eile hommikul kojamehe vahelt. Selle asemel, et inimene helistaks politseisse, on tal viitsimist kirjake kirjutada; facebookis firma (tööautoga tegu) lehele sarnane tekst copyda (mille jaoks oli varikonto tehtud); peegleid/kojamehi väänata. Naljakaks tegi kogu loo see, et nn väljasõit oli omalooming ning antud majal oli ka täiesti korralik väljasõit olemas. Kahju et inimestel pole julgust oma nime alt esineda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:03 
Kasutaja avatar

Mis see juurde annaks, kui ta oma nime all esineks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:13 
Kasutaja avatar

Mulle ei meeldi kui mingid anonüümsed ahvid mind värdjaks sõimavad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:27 
Kasutaja avatar

Talle ilmselt ei meeldi, kui mingid anonüümsed ahvid oma parkimisoskamatusega ta liiklemist häirivad. Ilmselt teist kumbagi ei koti ka teise arvamus, seega on mõlemad endast parima andnud ja vähemalt ise rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:29 
Kasutaja avatar

toe kirjutas:

Ma küll ei tea, mis seis seal hoovidest väljasõitmisega on aga ma arvan samutigi, et see ei ole normaalne, kui keegi tahab kodust ära liikuda ja arvastab, et hoov kinni pargitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:33 

Ma parkisin kunagi Tallinnas ühe mahajäetu garaazi ette 3x, esimene kord oli rehv peaaegu täiesti tühi, terve tee mõtlesin, et huvitav kas on juba tühjaks jooksnud ja kus tal see kruvi võib olla. :P Teisel korral oli samuti rehv tühi, kuid teisel pool, kolmandal korral markeriga esiklaasile kirjutatud, ÄRA PARGI SIIA! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:47 
Kasutaja avatar

KenOlen kirjutas:
toe kirjutas:

Ma küll ei tea, mis seis seal hoovidest väljasõitmisega on aga ma arvan samutigi, et see ei ole normaalne, kui keegi tahab kodust ära liikuda ja arvastab, et hoov kinni pargitud.

Nagu mainisin, siis väljasõitmisega seal kellegil probleeme ei olnud. Tegu oli omaloodud väljasõiduga, mis autot parkides, märkamata jäi. Normaalne inimene helistaks antud olukorras politseisse, kes siis mind vajadusel teavitaks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:49 
Kasutaja avatar

Selle kirja leidmine tekitas sulle mingeid erektsioonihäireid või midagi? Igati viisakas ja vähe kahju tekitav käitumine tundub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:51 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
Selle kirja leidmine tekitas sulle mingeid erektsioonihäireid või midagi? Igati viisakas ja vähe kahju tekitav käitumine tundub.

Mul on idiootide vastu allergia! Aitab OTst!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 00:37 
Kasutaja avatar

toe kirjutas:
Welllo kirjutas:

Mul on idiootide vastu allergia! Aitab OTst!

Ma ei tea kus sul see parkla oli ja omaloominguline väljasõit. Aga kui see väljasõit näiteks ühesuunaliste tänavate / ummikute vältimiseks oluliselt teepikkust vähendab, siis ju arusaadav. Arvatavasti pole saa esimene kellele selline tekst jäeti, nii et vaevalt ta selleks väga aega kulutas.

Harri_K kirjutas:
Ma parkisin kunagi Tallinnas ühe mahajäetu garaazi ette 3x, esimene kord oli rehv peaaegu täiesti tühi, terve tee mõtlesin, et huvitav kas on juba tühjaks jooksnud ja kus tal see kruvi võib olla. :P Teisel korral oli samuti rehv tühi, kuid teisel pool, kolmandal korral markeriga esiklaasile kirjutatud, ÄRA PARGI SIIA! :D

Mul on ka õnnestunud üks garaaz saada sellisesse kohta, kuhu Eesti Post oma kandekeskuse tegi. Peale 17t garaazi ligi tahad saada siis pea alati sõda. Ettenähtud parkimiskohad on ju 10-20m eemal, peab oma jalakesi kulutama. Parimad palad on kus S klassiga vend tuli ja teatas, et sul pole kiiret kuskile, oota ära kuni ma sees ära käin. Mul läheb paar minutit. Kui Corradoga sõitsin, millel ees madal stange ja garaazile ligi saamiseks pidin tulema paar garaazi eemalt nn kõnniteele (tegelt suht samas tasapinnas, aga EP kliendid on kuumaastiuks selle äärakivi ümbruse sõitnud) ja üks parkis siis sinna "augu" ette, kusjuures täpselt teise inimese garaazi ukse ette/vastu ka. Palusin siis sinna mitte parkida, et mul vaja välja saada. Selle peale öeldi, et ei huvita ja saad mujalt ka. Üks kes ka teatas, et teda ei huvita läks järsku jube kiireks kui ma pagassist kõie välja võtsin ja tema auto aasa külge haakima hakkasin. See on ikka müstika kui ülbed sellised tegelased on, kes pohhuilt kuskile ette pargivad (ei mõtle konkreetselt Harri_K, kus "elu" ei käinud).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:18 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 19:46 

Austerlane Niko Alm oli veendunud et kui Austrias on mosleminaistel lubatud teha juhilubade foto kaetud peaga siis seda enam saab tema teha antud foto pesapallimüts peas aga seda Austria võimud ei lubanud.Niko aga ei andnud alla ja kuulutas ennast pastausuliseks kelle jumalaks on lendav makaronimonstrum ning kelle usk nõuab sõela peas kandmist ja saatis uued juhiloa fotod sõelaga peas vastavasse ametkonda.Austria juhilubadega tegelev ametkond vaatas fotosid ja...saatis Niko psühiaatrilisse ekspertiisi seades kahtluse alla tema vaimse tervise ja võimekuse juhtida transpordivahendit.Trill ja trall kestis piltide ümber kolm aastat ning lõpuks siis eelmine aasta anti Nikole juhiload kus ta ilutseb pildil sõel peas.
http://trinixy.ru/76362-photo-na-prava-2-foto.html
Keegi järgi ei viitsi teha?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2012 00:10 
Kasutaja avatar

Mäkkari eri

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2012 06:35 

Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 619, 620, 621, 622, 623, 624, 625 ... 747  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis