toe kirjutas:
Welllo kirjutas:
Selle kirja leidmine tekitas sulle mingeid erektsioonihäireid või midagi? Igati viisakas ja vähe kahju tekitav käitumine tundub.
Mul on idiootide vastu allergia! Aitab OTst!
Ma ei tea kus sul see parkla oli ja omaloominguline väljasõit. Aga kui see väljasõit näiteks ühesuunaliste tänavate / ummikute vältimiseks oluliselt teepikkust vähendab, siis ju arusaadav. Arvatavasti pole saa esimene kellele selline tekst jäeti, nii et vaevalt ta selleks väga aega kulutas.
Harri_K kirjutas:
Ma parkisin kunagi Tallinnas ühe mahajäetu garaazi ette 3x, esimene kord oli rehv peaaegu täiesti tühi, terve tee mõtlesin, et huvitav kas on juba tühjaks jooksnud ja kus tal see kruvi võib olla.

Teisel korral oli samuti rehv tühi, kuid teisel pool, kolmandal korral markeriga esiklaasile kirjutatud, ÄRA PARGI SIIA!

Mul on ka õnnestunud üks garaaz saada sellisesse kohta, kuhu Eesti Post oma kandekeskuse tegi. Peale 17t garaazi ligi tahad saada siis pea alati sõda. Ettenähtud parkimiskohad on ju 10-20m eemal, peab oma jalakesi kulutama. Parimad palad on kus S klassiga vend tuli ja teatas, et sul pole kiiret kuskile, oota ära kuni ma sees ära käin. Mul läheb paar minutit. Kui Corradoga sõitsin, millel ees madal stange ja garaazile ligi saamiseks pidin tulema paar garaazi eemalt nn kõnniteele (tegelt suht samas tasapinnas, aga EP kliendid on kuumaastiuks selle äärakivi ümbruse sõitnud) ja üks parkis siis sinna "augu" ette, kusjuures täpselt teise inimese garaazi ukse ette/vastu ka. Palusin siis sinna mitte parkida, et mul vaja välja saada. Selle peale öeldi, et ei huvita ja saad mujalt ka. Üks kes ka teatas, et teda ei huvita läks järsku jube kiireks kui ma pagassist kõie välja võtsin ja tema auto aasa külge haakima hakkasin. See on ikka müstika kui ülbed sellised tegelased on, kes pohhuilt kuskile ette pargivad (ei mõtle konkreetselt Harri_K, kus "elu" ei käinud).