Streetrace.Org http://www.streetrace.org/foorum/ |
|
Söömise ja pildistamise mäng 2017 http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=7&t=162788 |
1. leht 2-st |
Autor: | S . T [ 05.01.2017 16:52 ] |
Teema pealkiri: | Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Ma ei tea kes eelmise teema küll võitis või mis sellest sai, aga alustame uuel aastal uue hooga. Minu poolt esimene toit ja järgmine ülesanne. Reeglid eelmisest teemast: -Igas ülesandes peab olema sinu tehtud toit -Toit peab tehtud olema aastal 2017 -Retsepti tulemusena peab tulema söödav ja maitsev toit -Pildista toidu valmistamise protsessi ning lõpptulemust (2-3 pilti mõistlikus suuruses) -Kirjuta, mida vaja läheb ja mida tegid. -Autost seest tehtud pildid ei loe. (v.a vokipann, kui ta kasutab automikrouuni vms) -Ülesanne võib korduda -Pilt EI VÕI korduda -Ülesanne tuleb lisada kohe koos korrektse pildi ja punktitabeliga (tähestiku järjekorras) -Ülesande täitmiseks on aega 7 ööpäeva. -Kui ülesannet 7 ööpäeva jooksul ei täideta, on ülesande esitajal võimalus ülesanne ise täita. Kui ta ei tee seda, saab -1 punkti. NB! Enda ülesande pilti tohib lisada alles seitsmendal päeval. Mina tegin: Burger veiseliha kotletiga. (4 tükki) Vaja läheb: 500gr - Veisehakkliha Burgerikuklid https://www.e-maxima.ee/Pages/Search/Pr ... lId=274186 1 suurem sibul Hiinakapsas 1 suurem tomat Marineeritud kurki Majonees Ketchup (Felix - Terav) Sinepikaste https://www.e-maxima.ee/Pages/Search/Pr ... lId=200870 5 muna burgerijuustu https://www.e-maxima.ee/Pages/Search/Pr ... lId=199321 riivsai Kotletid: Viska hakkliha kaussi, lisa üks muna, 1tl soola, 0,75tl musta pipart, 1tl paprika pulbrit ning riivsaia ( suht tunde järgi) Sega korralikult läbi ning jäta seisma kuniks näiteks tomatid, sibulad, kurgid jms ära hakid. Hiinakapsas võta ilusti suuremateks tükkideks ning loputa külma veega ära. Viska pann tulele ning lisa oliiviõli, jaga hakkliha neljaks võrdseks osaks ja vormi kotletid, pruunista üks pool, keera kotlet ümber, juba pruunistatud poolele lisa 1-2 viilu juustu. Aseta pannile kaas, oota kuni kotlet valmis on. Prae muna mina lisasin ka munale ühe viilu juustu. Pese ning kuivata pann, ära lisa õli, pruunista kuklid. (Minule meeldib kukkel määrida soolase võiga ning siis pruunistada) Lao nüüd kõik see jama kokku ning naudi. Ise kasutan sellist järjekorda: Alumine kukkel - Majonees + sinepikaste - salatilehed - natukene majoneesi - tomat -kotlet - ketchup - muna - ketchup - sibul - marineeritud kurk - natuke majoneesi - kukkel. ![]() Järgmine ülesanne: Wrap |
Autor: | Harri- [ 05.01.2017 22:45 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Põrandal tehtud pilt ve? |
Autor: | panomees [ 08.01.2017 11:17 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
ilus burx raisk |
Autor: | kelu [ 08.01.2017 19:54 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Harri- kirjutas: Põrandal tehtud pilt ve? Hipsteri trendivärk. Kui burks, siis serveering euroalustelt või otse põrandalt ![]() |
Autor: | Tanel [ 14.08.2017 18:00 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Täna sümä vorpima hakates tuli meelde, et siin on ka mingi teema kuhu pole ammuilmagi midagi pannud. Kerge flashback on see, et nädalavahetusel käisime OKO's söömas ja tellisin sealt põhiroaks veisepasta (15 juuti). Jebat - Ma pole elus nii mõttetut pastarooga söönud kui see seal. Taustale lisas vürtsi, et ootama pidime enda lobi tunnikese. Eelroaks sai paneeritud sprotid tar-tariga mis tõsi, olid head. See selleks. Makaronid.... Eile õhtul vaatasin, et mul ka parasjagu laagerdub üks veisetükk kapis. Otsustasin end kohe proovile panna. Viskasin ta siis marinaadi eile. Chillimanti, persillade, veidi pizzamaitseainet ja veidi liha üldmaitseainet, värska. ![]() Täna võtsin tüki välja ja marinaadivedeliku segasin kokku knorri guljashi pulbri ja karriga. Emulgaatoriks lisasin mingit neljapipra salatikastet ja segasin kõik omavahel ära... ![]() Veis raipeks ![]() und koos sibula ja peekoniga pannile ![]() Potti lendas kolmeks minutiks chilli makaron ![]() Öäk nagu sellised pildid ikka ![]() ![]() Ja koos juustuga taldrikule ![]() Ei usuks, et hea tuli kui ise ei sööks. Arvestades mis sisse panin, siis lobi teravapoolne nagu ikka Kui lihatüki marinaad välja arvata, siis toidu enda valmimisaeg on 20 minutit umbes NB ! Kes well done asja tahab, siis ma arvan, et enne kõige muu lisamist pannile peate seda veist rappima kuni tunnete, et paras on või nii - Ise lasin toorelt, pehmelt ja maitsvalt nagu ikka ![]() |
Autor: | Tanel [ 28.09.2017 20:32 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Mehed, ärge te kalatooteid alahinnake. Ma olen ise lõhe ja forelli mees olnud alailma aga tegelikult põhjendamatult. Ka palju muid häid kalalisi on olemas. Antud juhul näiteks koha. Sellised nunnud lõiked ![]() Maitsestad ära, iga üks siis enda suva järgi. Mina teen seda umbes nii nagu selles teises söögimängu teemas forelli-lõhet tegin kuid panen rohkem soola. Küpsetad mingi 20 mintsa maksimaalselt. ![]() Õhuke lavash taldrikule, lehtsalat, juust, tomat, kurk - sidrunipipar ![]() ![]() |
Autor: | Umx [ 01.10.2017 07:32 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Sellise kalamaitsestamisega on suur oht kala maitse ära peita. Norra lüpstud lõhe puhul on see arusaadav, koha puhul mu meelest veits kahtlane. |
Autor: | Tanel [ 01.10.2017 11:30 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Aga nii nagu ma kirjutasin, iga üks maitsestab seda kala nagu soovib ![]() |
Autor: | Tauri. [ 01.10.2017 14:37 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
ja ma mõtlesin, et ma panen kalale palju maitseainet ![]() |
Autor: | Tanel [ 01.10.2017 16:58 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Enamus sellest maitseainest mida te näete on on till tegelikult |
Autor: | mehikemetsast [ 01.10.2017 22:44 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Praegu peabki nautima kohalikku metsikut kala. Asi läheb kahjuks sedapidi, et varsti ongi saada ainult gmo toiduvärvidega kasvatatud lõhelised. A koha puhul ei saa alt minna rukki(jahu)paneeringuga ja võiga praadides. Järgmine kord... |
Autor: | Umx [ 02.10.2017 22:10 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Ma tavaliselt teen kohafileed ja ahvenafileed riivleiva paneeringuga. Võiga pole veel raatsinud, kuna meil Tartus ei jaga Püha Edik I tasuta võid, nagu Sa tead. Munapasta kohafileetükkidega on ka hea. Peaks ka ükskord pilti tegema. |
Autor: | kelu [ 11.10.2017 17:37 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Ma lasen köhad munasegust ja jahust läbi ja praen või-, õliseguga, maitseks sool, pipar, natsa suhkrut. Valge jahukaste kõrvale keedukartuliga. |
Autor: | Tanel [ 13.11.2017 22:22 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Miskine päev tuli poes järsku improvisatsiooni idee. Mul olid tegelikult veel kõrvale tõstetud mingite lobide pildid, et kui aega on, siis panen siia aga ma ei leia neid enam kuidagi... ![]() Pärlsibulate vesi kaussi, kana kaussi, paprilõigud, paprikapulbrit, chillihelbeid, veidi seda mehhiko salatit, taco kastet ja natukene broilerimaitseainet. Laimipläusti ![]() ![]() ![]() Jätsin ööpäevaks marineerima 200 ka veidi peale juures ahju mingi 25'ks minutiks vms. ![]() Raisku ei lase midagi, marinaadi veele lasin kraanist vett peale ja keema. Sinna panin riisi podisema. NB ! Lisage soola ! ![]() ![]() ![]() Lasin nad juustu ja peekoniga veel viieks mintsaks ![]() ![]() |
Autor: | Tanel [ 22.01.2018 22:44 ] |
Teema pealkiri: | Re: Söömise ja pildistamise mäng 2017 |
Tsau, ![]() Tahtsin tegelt selle suure lavašiga seda teha aga poes oli otsas. Kohe tulistasin sellega endale ka jalga, sest see tripper mis ostsin oli liialt kitsas. TEgelt oleks tahtnud laiemalt ja õhemalt stuffi jaotada elik ostsin mingi ciabata. Pohvik see. Sai tühjaks ![]() ![]() ![]() ![]() Veise hakkliha, chillipulber, sool ![]() Terav taco kaste ![]() ![]() Paprika ja sibul ![]() Veisepoiss (ikka mingid pehmed fileetükid) ![]() Ahju. Nagu alati tundejärgi ![]() Karri ja sool ![]() Tšiiiiiiiiiiz ![]() ![]() ![]() Unustasin kahjuks algrivistusest pilti teha mis ma sinna panin aga nevermind ilmselt. |
1. leht 2-st | Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ] |
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group http://www.phpbb.com/ |