mr.dynabass kirjutas:
Ma küsiks siin seoses saksa politseiga sellise küsimus.
Mis on poliseil seal tõesti nende autode erinevus?
Mõned on sinise triibuga, osad jälle rohelise triibuga ja kolmandad üleni rohelised. Mis nende eriala on seal?
Olen peamiselt sinitriibulisi kiirteedel näinud.
Sinitriibuliseks muutuvad kõik Saksa politseiautod ajapikku, see on nüüd neil paika pandud mingi viimase aasta jooksul(mingi rahvusvahelise politseivärvi teema oli). Minumeelest kuskil oli isegi uudis sellekohta, et saklased muudavad politsei värvikombinatsiooni rahvusvaheliseks, kuid seda tehakse kulude kokkuhoiu mõttes sujuvalt. Isegi Eestis oli minuteada vahepeal kõneaineks teema, et kui nüüd 01.jaan.2010 tuleb see Ühendamet, siis mis värvi ja mis kirjadega hakkavad olema sõidukid- ja kuskilt on meelde jäänud, et roheliste kasuks siiski ei jääda ja jäävad sinitriibulised. Isegi piirivalvurid saavad siniseks ja minuteada kuskil Raportis või Krimis keegi ülemus rääkis, et tulevad kõigile Politsei embleemid/kirjad, kuid vapimärk jääb vana. Ehk siis piirivalve märk, kuid kiri tuleb politsei. Vbla ma sellekoha pealt ajan täielikku kelbast praegu ja mõni teadjam streetracerist piirivalvur tahab ise sellekohapealt sõna võtta
Sakslastele tuleb lihtsalt natuke aega anda- küll Semir ja Gerkhan aitavad saksa politsei autoparki välja vahetada.