Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 11:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Esitule klaasi eemaldamine.
PostitusPostitatud: 30.05.2011 23:10 
Kasutaja avatar

Tere, mul juhtus selline asi, et pirn läks esituleks katki ja gaasiga tuhmusid klaasid ja reflektor ära, võtsin tule küljest ära ja need metallist junnid ka ära, mis peaks klaasi hinni hoidma, siis hakkasin klaasi eest ära võtma,aga see ei liikunud, kruvikaga proovides rikkusin ainult plastmassi ära.
Nüüd enne kui hakkan midagi lõhkuma, keegi oskab ehk täpsemalt öelda, kuidas see võiks lahti käia, ise arvan, et see klaas on liimitud sinna ette, aga ei hakanud igaksjuhuks rohkem tirima.
Ette tänandes,
Kristo

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Esitule klaasi eemaldamine.
PostitusPostitatud: 30.05.2011 23:26 
Kasutaja avatar

Võid olla vägagi kindel ,et see klaas sinna ette liimitud.
Sellel teemal mu arust varemgi juttu olnud.Pistad mingiks ajaks praeahju (ära mikrosse pane ,muidu saab ilutulestikku :) ) Teine variant ,nagu ma ka ise tegin on kuumapuhuriga.Soendad mööda ääri ettevaatlikult.Vahepeal proovid lapiku kruvikeerajaga klaasi korpusest eraldada erilist jõudu rakendamatta.Pärast lased samamoodi ettevaatlikult liimi uuesti kuumaks ja surud pooled kokku.Hoiad koos kuni jahtumiseni ja peakski olema.Igaks juhuks lase terve ring ühenduskohalt läbipaistva silikooniga veel üle.
Aga jõuga ei tee seal midagi ära - järgi proovitud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis