Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 10:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 16 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Parempoolse rooliga auto arvele võtmine.
PostitusPostitatud: 25.11.2011 00:28 

Tulin 2006 aastal Eestisse Opel vectraga. Registreerimiseks oli vaja vähemalt 1 aasta pikkust UK-s elamise kinnitust ja auto enada nimel olemist vähemalt 6 kuud. Sellised tingimused olid mul enam kui mitmekordselt täidetud kuid tõestada oli seda veel siiski vaja meie ARK ametnikele. Palga tsekid ja muud kirjad minu elukohast UK-s neid eriti ei huvitanud( tegemist oli Tartu ARK-ga) ja ikka ajasid oma liini, et tõsta rool ümber. Mul oli taga taskus veel üks kõva argument( UK load) kuid nende põikpäisus oli nakatav ja ka mina ajasin ikka oma liini Üldiselt oli mul nende põikpeade mulinast siiber ja otsustasin asju Tallinnas ajada. Tahaksin vaheltpõikena veel mainida , et mõned aastad enne Eestisse tulekut otsustasin oma Eesti load vahetada UK-a omade vastu. Niisiis sõitsin Tallinna poole läbi Rakvere( oli asjaajamisi) ja Mõtlesin, et äkki on siin mõistlikumad mehed? Rakvere ARK ametnik oli päris sõbraliku olekuga ja oli põhimõtteliselt nõus autot juba valmis EEstisse arvele võtma kuid otsustas ennist ikka Tallinna helistada nii kindluse mõttes. Tallinna ametnik uuris talt ikka minu auto kohta head ja paremat ning kui asi nagu kuidagi toppama jäi siis otsustasin inglise load lauale lajatada peale mida oli Tallinna ametnik kohe öelnud JAH võib registreerida!!! PS: Minu kogemuste põhjal võin öelda, et parim võimalus meie ARK ametnikke mõjutada positiivses suunas on UK lubade olemasolu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 16 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis