Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Hiina xenon projektorid - luubid - kas tasub osta?
PostitusPostitatud: 03.01.2011 02:28 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Vene auto laguneb!
Hiina xenon näitab aiateibaid!
Nii on ja nii jääb.

SEE ONGI SU KAUA OTSITUD FAKT !!!

Osta omale normaalne auto, mitte ära vägista seda kodukootud xeonite ja audi led ribadega.

Sa ajad ikka oma iba juttu. Ma panin sulle kõrvuti mitu pilti valgusvihkudega. Näita mulle erinevust, mis paneb sind pimestama ning näitab aiateibaid?
Lihtsalt mõtekam oleks mokk maas hoida.

Ja rääkides vene autodest, siis siksid soidavad siiani.. olles seal juures 30a vanad. Sinu dp olev bmw enam 30a pärast ei soida. :)

See mida mina oma autole panen on minu asi ja mis peamine mulle endale meeldib.

iga päevaga hakkab ühe rohkem tunduma, et tarku inimesi jääb väheks. Ole siis üldiselt tark või tark mitte üldse sõna võtta kui midagi ei tea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2011 02:51 
Kasutaja avatar

sa väitsid et näitavad aiateibaid? oma seisukohta sa kaitsta ei suuda ning endal sul kogemust nendega ei ole nagu näha ja siis voiks ju suu kinni hoida?

ma isegi ei viitsi ennast enam vaevata su jutuga, kui midagi ütlemist siis ps!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2011 03:03 
Kasutaja avatar

arvatavasti pead pärast selle 1700eeguse asjanduse installeerimist vahetama ära ka enda hajutusklaasi puhtalt läbinähtava vastu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2011 09:39 

Väga hariv leht ja soovitan kõigil lugeda http://www.maitene.ee/index.php?id=25
Sealt selgub tõde kes võib ja kes mitte. Igatahes väide, et mitte ükski korralikult reguleeritud kodukootud xenon ei pimesta- ON RUMAL, sest võimatu on midagi reguleerida kui ei teki korrektset valgusvihku ja hajutusklaasi triibud kiiskavad xenonit igasse ilmakaarde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2011 13:33 
Kasutaja avatar

Klaas hakkab muidugi mingil määral hajutama, aga antud auto puhul mitte nii oluliselt et pimestaks. Õigem oleks mingi läbipaistev klaas osta.
Ja isegi kui lihtsasse halogeeni luupi panna, siis ei pimesta. Kolmel tuttaval sellisel autol sees xenonid ja pimesta mitte üldse. Kui ma praegu ei eksi siis audil on luubi ees nö clear klaas.

Aga see selleks. Mina siiski räägin ainult nendest luupidest. Nagu ütlesin, siis see kuidas keegi need oma autole paneb, on igaühe enda asi.

Kaabakaz- on sul kinnitust, et kaugemalt ca 30m pealt see vihk ei ole enam ilus? Lihtslat loogika vastane tundub, et kui 5m peal on ilus vihk, siis miks ta ei peaks seda olema 20m peal?

Ma ei plaani neid otseselt osta aga on asi mis jäi silma. Olen otsinud rohkem mõne auto originaal xenon reflectoreid. Aga kuna nende hiinakate kohta on nii vähe juttu, siis sai see teema ka tehtud. Lootes sellele, et kellel kogemusi see jagab. Mitte sellepärast et lihtsalt kellelgi halb kogemus mone teise tootega ja siis kukub kiruma kohe. Aga nagu on ammustest aegadest öeldud, igalühel oma arvamus.

Hiina kaup ei ole alati pask. Võrdleme kas või hella xenon blokke hiina omadega. Hella blokid kestsid mul mõlemar korral ca 2a ja lõppesid ära. kuna niiskus oli sisse läinud. Samamoodi on hiina omasid mul paar tk lõppenud. Aga hinna vahe on ca 5x siis tekib küll küsimus, miks kallist osta kui sama saab odavama raha eest. Ja nii on paljude asjadega.
Võtame näiteks kas või taskulambid, hiina on seal esireas üks paremaid tootjaid üle maailma. Ka endal on üks hiinas toodetud taskulamp, mis maksab ca 2500 .- ja ei ole ma veel näinud led lampi mis oleks võimsam ja teise peaga ( luubiga ) väga ilusa vihuga lõpuni välja(400m julgelt ). Lihtalt, et hiina kaup ei pruugi olla sitt, sest enamus tootearendust ja monteerimisis käibki seal kandis ju.
Kindlasti on paska ka. Selleni tahakski jõuda kas antud luubid on pasad või mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2011 13:53 

tavalinepolt kirjutas:
http://www.maitene.ee/index.php?id=25

kui seda lehte lugeda ning uskuda, siis on see luup, või kuidas seda iganes nimetada saast. Tundub, et kiitvat juttu nende kohta ei tule, seega pead leppima laitvaga. ja parem ongi, pole mingeid kõõrdsilmseid teedele juurde vaja. ja see jutt, et sõbral on ja üldse ei pimesta, bs. tahad xenoneid, osta vastavad tuled või vastav auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2011 22:54 
Kasutaja avatar

freelander kirjutas:
Ka endal on üks hiinas toodetud taskulamp, mis maksab ca 2500 .-

Ja sa tahad paari ägedaid ksenoone ja kõike juurdekuuluvat 1700 eest? :D
Veidi nõme on öelda, et Hiina = pask. Kvaliteet maksab pigem ma pakun (niikunii enamus asjades idamaades toodetud - vahe on ainult, et millise tehase toote turuletooja valib - parema või odavama).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 18:47 

ValgeKotkas kirjutas:
freelander kirjutas:
Ka endal on üks hiinas toodetud taskulamp, mis maksab ca 2500 .-

Ja sa tahad paari ägedaid ksenoone ja kõike juurdekuuluvat 1700 eest? :D
Veidi nõme on öelda, et Hiina = pask. Kvaliteet maksab pigem ma pakun (niikunii enamus asjades idamaades toodetud - vahe on ainult, et millise tehase toote turuletooja valib - parema või odavama).

+1

Arvan sama. Kuigi on erandeid, kuid selle konkreetse toote puhul vist mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 12:11 
Kasutaja avatar

Kris2 kirjutas:
H1 tulele raske paigaldada, peab lõhkuma tuld päris palju, sest neil pirniauk nii väike.
H4-le ja H7-le peaaegu sobiks, kuid tuleb ikka reflektorit lõhkuda, et tuua välja juhtmed lisaks luubile.
Tänu nendele probleemidele raske luupi täpselt paika saada, sest isegi väikse nihkega võivad hakata teekatte asemele näitama hoopis aiateibaid.

Kõige lihtsam muretseda xenonpirnide komplekt ja valgusvihk jääb nii nagu tehasest, ainult tugevam ja selgem.

No see meed ütles suht vajaliku kõik ära.

Kui sa selle tule ära lõhud kuidas sa siis ülevaatusele lähed.

Muidugu huvitab mind mismoodi peaks erinevalt hõõgpirnist pimestama H4 asemele käiv xenon
selline nagu antud lingil.
http://www.autoladu.ee/images/product/o ... 4K301V.jpg

Kui keegi selle suudaks ära põhjendada siis on küll äss tegelane. Muidugi sellised põhjendused, et hiinakas on ei lähe arvesse sest tõenäoliselt kõik need metallhaliid pirnid sealt tulevad ja konkreetselt pirnid kiirgavad samamoodi vagust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 13:36 

MK kirjutas:
Muidugu huvitab mind mismoodi peaks erinevalt hõõgpirnist pimestama H4 asemele käiv xenon

Kui keegi selle suudaks ära põhjendada siis on küll äss tegelane. Muidugi sellised põhjendused, et hiinakas on ei lähe arvesse sest tõenäoliselt kõik need metallhaliid pirnid sealt tulevad ja konkreetselt pirnid kiirgavad samamoodi vagust.

Sest selle lambi reflektoriklaasil on valgusvihu hajutustriibud mis on arvestatud H4 halogeenpirniga, kui sa sinna xenoni paned, näitabki igas ilmakaares.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 14:44 
Kasutaja avatar

tavalinepolt kirjutas:
MK kirjutas:

Sest selle lambi reflektoriklaasil on valgusvihu hajutustriibud mis on arvestatud H4 halogeenpirniga, kui sa sinna xenoni paned, näitabki igas ilmakaares.

aga kui on sile klaas nagu osadel uuematel ? Ilma hajutustriiputeta.
asja point on selles, et valgus on nagu noaga lõigatud nagu nendel piltidel mis siin näidatud, peaks nentima, et halogeeni valgus hajus isegi kaugemale ja täistuled olid paremad, nendega on on lihtsalt pooltuledega mingi valge laik auto ees. ja mingist ebamäärastest valgusvihust nagu siin Mait Millert oma artiklis jahub (ja näidispilt on ka) pole hasugi kuigi selles suhtes olen temaga sama meelt, et kui on hajutusklaas siis tõenäoliselt ta seda valgust hajutab ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2011 03:58 
Eliit

Sessuhtes, et ma olen proovinud Xenonit nii siledaklaasiga tulele kui ka hajutiklaasiga tulele ning valgusvihk on mõlemil variandil jäänud ilus, nii nagu olema peab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2011 04:07 
Kasutaja avatar

see kõik oleneb ju tegelt ka erinevast autost, tulest, hajutusklaasist jne. juhuste kokkusattumusel oli sul korralik valgusvihk. nagu minu hajutusklaas pimestas sinikuube kordusÜV vääriliselt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2011 04:20 
Eliit

No eelmine talv kui siin kohalike Xenonite pärast koiniti siis tehti seda põhimõtte pärast peale mida kadus 95% siinsetest kodukootud HIDi vendi ära ning kõik said 600eek ja erakorraline.. Isegi neid kontrolliti kel oli tehase värk, otsiti plokke ja tähiseid.. "Teie tuled pimestavad" oli lihtsalt põhjus miks rajalt maha võtta, edasine oli juba kökimöki neile.

Muidugi jah, seaduse järgi on reguleeritud HIDi kasutamine lähi- ja kaugtuledes kuid mitte udutuledes ning uue seadusega võib udukatega sõita ka nagu kõik teavad.. Nii, et tuld.. Xenod udukatesse ja keevitama.

Muidugi no lääne kohalikud teavad vast tibukollast VW Transporter T3me millel olid HIDid kuni selle sügiseni ees.. Kopsid tahtsid ka sellele ära väänata aga kuna sel ees kapotti pole ning plokid on iluvõre taga peidus siis ei saadud ka midagi teha..

Mul Civicul olid tollal plokid õhufiltri kopsiku sisse peidetud.

Ja asi on tegelt nii, et iga tuli pimestab kui ta on valesti reguleeritud. 90% halogeenidest pimestavad pragusel ajal samamoodi. Reedeti ja esmaspäeviti sõidan Tallinn-Haaps-Tallinn ja kümnest autost üheksal näitavad tuled taevasse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2011 04:37 
Kasutaja avatar

mul seega joppas. sain KÜV ja 150eeki :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 58 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis