BWWRAT kirjutas:
@ kooma
Su jutt on ilus, kuni sinna maani et odav pask ei püsi turul, kahjuks püsin ja just tänu oma hinnale. Vaata mida iganes hiina sitta mis iganes valdkonnas, sel on alati turgu. nankangid kõlbavad ainult driftimieseks ja ka seda ainult siis kui alustad alaga ja sponsoreid pole.
Tegelikult kui aus olles, siis kõlbavad nad ka linnapiires sõites auto alla panna, kus kiirused väiksed, kurvilist teed pole ja bling on tähtis, et ehk siis siin teemas 18" rehvist jutt.
Ekstreemolukordi tuleb ette enamusel siinsetel tänavakunnidel, affid trügivad, vaja kõrvale keerata jne, plastik rehv nankang ei ole hea ekstreem tingimustes ja tõsisele striidi kunnile, see on minu arvamus, mis ei pretendeeri absoluutsele tõele.
Odav pask ei kao loomulikult kuhugi, lihtsalt ühe nimeall see reeglina ei püsi, sest tegelikuses neid nn 10 jewro sita pakkujaid on meeletult ja neid kaob ja tuleb üleöö, nimesid mis pidama jääb on vähe ja need mis jäävad kipuvad ka mõne aastapärast 15 jewrot maksma hakkama

Miks ma nii arvan? Sellepärast, et ka praegu võid sa osta Linglongi, sunewit, zeetexi ja muud, ja ka 10 jewro mees ei lähe ostma väga kehva rehvi uuesti, ta valib järgmise sama hinnaga saasta. Nende kõige kõrval on nankang juba megavana olija

. Mõni rehvimüüja võib ka raudselt tuua nimekirja brandidest, mis on läbi käinud aga püsima pole jäänud. Teiseks vaatan ma asju oma mätta otsast. Sai ostetud uus auto, millele eelmine omanik oli alla kruvinud 18" veljed. Isiklik arvamus, et jah, õigem oleks ronida max 17" või siis 16", mis sellel massinal ka miinimum variant. Ma isiklikult olen juba üle 30 suve näinud miis ja aeg, millal paremal pedaalil oli ainult on/off funktsioon hakkab ka nagu möödanikku saama. Seega on minu dilemma rohkem selles, et soetades need samad Nankangid, ei ole mul eriti nagu rahalist pointi hakata lisaks rehvidele ka velgi soetama. Talveks plekid ja tegijad naelad on juba ostetud, sest talverehvide kohalt ma tegelikult täiesti jagan arvamust, et see peaks kuuluma rehvitestide paremasse poolde. See muideks ei takistanud mul eelmist masinat romulasse sõitmast. Olukord oli lihtsalt selline, et polnud vahet mis rehv seal all oli. Ah jah, lapates selle kuu TM siis see samune LINGLONG oli täiesti ilusti keskmike seas, eespool mõnestki mainekast nimest. Jutu point - kõik mis hiinast tuleb, ei pruugi olla alati saast. Lõppkokkuvõttes õpitakse vigadest ja tavaliselt on odavam õppida teiste vigadest - õige eeltööpuhul saab ka odava kraami seast valida mõistliku kvaliteediga tooteid, peaasi, et oma ego on valmis alla neelama ühiskonna põlastavat pilku.