Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Väljalase V6
PostitusPostitatud: 04.08.2012 21:24 
Kasutaja avatar

Nii kaas foorumlased...mure järgmine..Kuna väljalaskega olen niikaugele jõudnud et allles on jäänud aind viimased pütid siis küsimus järgmine. Kas nende eemaldamine muudaks auto minekut....olen kuulnud et siis pidi auto jõuetuks jääma...kas see on tõsi....? Tean v8 mootorit millele pole ühtegi pütti .,...aind katid alles. kas katid mõjutavad palju asja....

Plaan panna otse toru lõpuni välja nii et ei ühtegi katti ega ühtegi pütti vahel poleks....kuna hääle suhtes muret pole siis selle kohapealt kommentaare pole mõtet lisada....hääled tuleks head...seda ma tean....kuna enne sukka sai ära võetud ja käivitatud auto...ja nii võikski jääda :D

Keegi kes targem on võiks veits asja arutada minuga....kuna hetkel tagumiste püttidega tegib plärin sisse....madalatel pööretel on sitaks hea :) :rokib

Ette tänades emmure.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Väljalase V6
PostitusPostitatud: 04.08.2012 21:46 

aga pane lõppu mingid spordikad.... :think
mul ka kuskilt ajusopis mingi jutt meeles,et väljalaskel peaks nagu ikka mingi takistus olema.. või ma ei tea kh :uhoh
eks kõik tuleb katsetuse teel.... vaata, pane torud alla ja kuula ning katseta kas toimib või mitte.

emmure kirjutas:
Nii kaas foorumlased...mure järgmine..Kuna väljalaskega olen niikaugele jõudnud et allles on jäänud aind viimased pütid siis küsimus järgmine. Kas nende eemaldamine muudaks auto minekut....olen kuulnud et siis pidi auto jõuetuks jääma...kas see on tõsi....? Tean v8 mootorit millele pole ühtegi pütti .,...aind katid alles. kas katid mõjutavad palju asja....

Plaan panna otse toru lõpuni välja nii et ei ühtegi katti ega ühtegi pütti vahel poleks....kuna hääle suhtes muret pole siis selle kohapealt kommentaare pole mõtet lisada....hääled tuleks head...seda ma tean....kuna enne sukka sai ära võetud ja käivitatud auto...ja nii võikski jääda :D

Keegi kes targem on võiks veits asja arutada minuga....kuna hetkel tagumiste püttidega tegib plärin sisse....madalatel pööretel on sitaks hea :) :rokib

Ette tänades emmure.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2012 11:16 
Kasutaja avatar

Täna tallinnasse sõit...maru kehva kui seal jalgu jääb sellepärast et sumbutajat all pole :D

Aga kas otseläbi pütt põhimõtteliselt siis sama et nagu polegi pütti ? et nagu aind hääle tegurit muudab....kuna gaasid tulevad otse läbi ju...nagu aru saan siis sõelad puuduvad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 00:59 

Siinkohal võiks nüüd endale selgeks teha mootori töö põhimõtte kõigepealt :D .Kus kohas summutis asuvad sõelad? Tean, et summutis on kambrid ja läbi puuritud toru ehk perfo toru, aga sõelu pole veel kohanud :D .Mina sinu asemel läheks ja häbeneks nüüd natuke enne järgmise küsimuse küsimist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 01:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Läbi puuritud toru nimetataksegi sõelaks. Ja mida see mootori tööpõhimõte siia puutub?

2 esimese postituse põhjal võib eeldata, et tulid siia vist valedel eesmärkidel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 13:47 
Kasutaja avatar

Nii asi on nii kaugele jõudnud...et all on kaks väikest sport pütti....kuna muidu oli hääl liiga vali ja asi muidu ei toiminud kuna muusikat kuulata ei andnud....nii vahele sai ka H-Pipe kuna muidu oli kõrin sees...nüüd oleks vaja veel kahte reso vahele siis peaks asi hea jääma.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2012 10:59 
Kasutaja avatar

üldiselt võiks vabalthingaval konel mingi vastu surve ikkagi olla,turbo mootoril mida jämedam ,sirgem ja tühjem toru on seda paremat pauku saab.

üldiselt lükka mõlemale poole üks reso vahele ja oleksgi ok :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 00:43 
Kasutaja avatar

Täpselt minu arvamus :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil