Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.06.2025 07:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 22.06.2012 11:17 

Miks? sest äge on ja ilma ei paista inglisilmad välja ning tihti kipuvad vahvamad tuled ka eriliselt regullima, et ikka märgataks.
Endal juhtus see, et lasin internetipanga lukku - nüüd pean panka minema, ei ole ju raske asi, aga vot mõnele on kohe eriti ikestav igasugune ebavajalik liikumine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 11:20 
Kasutaja avatar

superior kirjutas:
talon kirjutas:
Ega seadus ei tee mõistust.

Mida sa arvad ennast?
Soomes kukkus ehitusel sulle mingi tala vastu pead või?

Vaata see tala kukkumine ei puutu hetkel asjassse. Point on ehk pigem sinu vanuses ja mõistuses. Need ööse uduka tyybid ei saa vb hästi aru, et neid seasilmasid pole eriti hästi öises linnavalguses näha. Ma saan aru, et noorena on vaja tussud märjaks ajada ja rooste plekidelt tähelepanu tõmmata aga mõtlema peaks ka kõigi teiste inimeste peale.
Kahju oleks kui sul vanust juba 30 alla on või yle, siis peaks sind kuhugi asutusse, läbivaatusele, suunama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 11:34 

Sellepärast peabki xenoni udukasse viskama, siiis näeb sõita ka :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 11:39 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
Sellepärast peabki xenoni udukasse viskama, siiis näeb sõita ka :rokib

Õige :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 11:51 
Eliit
Kasutaja avatar

ErrEmm kirjutas:
ei saa neist uduka tüüpidest aru. no milleks? milleks sõita kehvema valgusega kui võiks sõita nagu valge inimene, normaalselt, lähituledega.
Udukas+ lähi/park ei tee su krdi roostes oopelit või bemmi kuidagi ägedamaks. Ikka on samas roostes.

Sama nõme on tuledeta sõitmine. Mingi 2009 bemm(kindlasti on automaatsed päevatuled peal) ja tuled ei põle. No milleks? Xenonid kallid? Ma ei saa aru.

Osadel ei lähegi need xenonid päeval üldse põlema. Isa Audil põlevad ka pmst pargid ainult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 12:03 
Kasutaja avatar

ErrEmm kirjutas:
ei saa neist uduka tüüpidest aru. no milleks? milleks sõita kehvema valgusega kui võiks sõita nagu valge inimene, normaalselt, lähituledega.
Udukas+ lähi/park ei tee su krdi roostes oopelit või bemmi kuidagi ägedamaks. Ikka on samas roostes.

Sama nõme on tuledeta sõitmine. Mingi 2009 bemm(kindlasti on automaatsed päevatuled peal) ja tuled ei põle. No milleks? Xenonid kallid? Ma ei saa aru.

Asi pole selles, et xenonid kallid, vaid uutel autodel on "automaat päevasõidutuled". Ehk, kui keerad märke "A" peale, siis vastavalt valgusele vahetab tulesid.Kui on valge, põlevada inult tulede nurkades ledid või rõngad (jutt siis E90st ja ülesse).
Kui aga sõidad tunnelisse, siis lülitab automaatselt lähituled peale.Ma ei saa aru, miks selline kiun ??? See on nii pikalt ja läbi näritud teema, et on mõtetu vaielda.Las inimene sõidab udukate, lähikate või ma ei tea millega.Peaasi, et nähtav oleks ja et ta kedagi ei pimestaks.

Hetkel istumise all: Opel Vectra A 91a ja Subaru Legacy 4WD 90a.Eelmised kärud E87 120d M-Sport ' 07a, E30 325i ´91a, E30 318it ' 91a, E34 525iT ' 95a,E34 540 ' 93a,E34 525TDS ' 92a,E28 518 ´83a, E28 520 ' 82a.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 12:06 
Kasutaja avatar

Kõvem pidurdus lõi klotsil katte maha :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 12:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Münchenist tagasi. Töö kõrval oli ka kultuuriprogramm korraldatud: Paulaner Biergartenis söömine-joomine koos jalkavaatamisega, Hofbräuhaus koos kogu oma meluga, kõige tipuks aga BMW tehase ekskursioon (2h, u.3,5km, alates plekirullist ja lõpetades valmis 3.seeria universaali lõppkontrolliga) ja muuseumikülastus (kahjuks küll läbijooksmine, kuna aega ei jätkunud).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 13:19 

ErrEmm kirjutas:

Öösel mõtled? Kui jah siis järgmine ei puuduta sind. Samas loogiline, et ööd mõtled, sest päeval saab ju ilma tuledeta ka.

Vot ma ei saa aru mis neil inimestel viga on keda häirib päevasel ajal see, kui keegi udu+park sõidab, mida moodi see saab häirida? Sellel inimesel peab endal mingi hälve olema. Saaks aru, et neid häirivad suunatulede värdjad, kes konkreetselt häirivad liiklust, aga udu+park mis silma ei paista, mis F....G moodi see häirib? Seletage ära. Vaevalt sellele seletust saab olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 13:49 
Kasutaja avatar

Udu + park ei häiri kedagi ma usun,ise sõidan ka nii teinekord.....Aga kui topitakse udukasse xenon ja jäetakse regullimata tuli siis sorry mehed,mind häirib.
Mulle meeldivad ilusad autod ja mõni auto näeb kenam välja kui udukad põlevad aga milleks panna lähituled ka takka....
Saan aru ka inimestest kes omale xenonid topivad,näitavad tõesti märja ilmaga ka tumeda asfaldi peal hästi...Aga kamoon....Reguleerida võiks ikka tulesid...
Tulede reguleerimisest olen ma hetkel küll vale inimene rääkima sest parem esituli valgustab maad aga vähemalt ei pimesta.

Kui öösel sõidab sulle vastu auto udukad+lähikad siis ikka pimestab küll rohkem. Ja päeval ei saa ma aru üldse miks nii palju tulesid peab põlema.

Aga mul kama,sõitke kuidas tahate,mul on ka kaugtuled mis näitavad otse silmaaukku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 14:19 
Kasutaja avatar

Ma sõidan nii päevasel ajal kui ka õhtul udukatega, kui nähtavust juurde vaja siis lähikatega. Aga et miks ma sõidan udukatega - vahem valgust ja väiksem energiatarve - päevasel ajal(ja nüüd ka suveõhtutel) pole ju nendest lähituledest midagi kasu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 14:23 
Moderator
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Ma sõidan nii päevasel ajal kui ka õhtul udukatega, kui nähtavust juurde vaja siis lähikatega. Aga et miks ma sõidan udukatega - vahem valgust ja väiksem energiatarve - päevasel ajal(ja nüüd ka suveõhtutel) pole ju nendest lähituledest midagi kasu.

See et sina näed,ei tähenda veel ,et sind nähakse. Kehvem valgus = inimese aju arvab,et sa kaugemal jne.
Palun arvesta mulle kokku palju sa aastas energias võidad sellega,et sa sõidad park+udu ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 14:41 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
neG kirjutas:

See et sina näed,ei tähenda veel ,et sind nähakse. Kehvem valgus = inimese aju arvab,et sa kaugemal jne.
Palun arvesta mulle kokku palju sa aastas energias võidad sellega,et sa sõidad park+udu ? :D

vähem valgust tähendab antud juhul väikesemat tule efektiivsust, sest teatavasti kasutatakse udutules sama võimsusega hõõgpirne nagu lähitulede laternates. Lisaks, kui lähitules on xenon pirnid, siis need on enamasti veel 35w. Ehk siis lühidalt öeldes on valida, kas ees põleb 120w eest pirne või 120w (xeno puhul 80w) ja oled veel nähtav ka boonusena.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 14:54 
Kasutaja avatar

Kas keegi tõesti veel räägib mingist udutuledega energia säästmise jamast?

Pole ju enam vaja, võib vabalt neid kasutada, et lahe välja paista. Kuigi kuna nüüd tulevad kõik uued autod nende madalate Led tuledega, siis muutub see asi varsti nii meinstriiiiimiks et võib jälle ka lähituledega sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 15:23 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
neG kirjutas:

Kusjuures nali naljaks, aga Saksamaal olla tahetud tuled päeval kohustuslikuks muuta (teatavasti ju päeval ei pea seal maal midagi põlema) ja rahvas olla ikka päris kuri olnud ja põhiargument oli just energia ehk siis kütusekulu tõus. Lõpuks mõttest loobuti.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis