dellu kirjutas:
noh nende turuhinda vaadates jah, aga huvitav kuidas sellisele ikkagi hinda arvutatakse. Võetakse turu kõige odavam ja lahutatakse veel midagi maha

?
paar aastat tagasi oli mul juhus fiat brava'ga, käisime vihtis mäe peal, ja tagasi tulles vaatasime parklasse, kuradi lipik. no esimene reaktsioon oli, et trahv? aga mille kuradi eest, kui avalik parkla, lipikult luges tegelt et keegi oli mu fiatile konksu esiotsa tagurdand (pimedas ei näindki), no okei. mõtlesime mis edasi... tol ajal nii täpselt soome seadusi ei teadnud, põhimõtteliselt sai oma kindl. hel. ja antud siis tagurdaja andmed, sellega piirdus ka fikseerimine. edasi tehti siis minu väikse esiotsamõlgile kapotis, (ja stange natuke rebenend peale grilli) ülevaade remonditöökoha poolt, selle peale kind. tuli mu juurde ja seletas ära, et 900€ anname kui auto jääb neile, ja 600€ kui auto mulle, nõustusin 600'ga, sest pold midagi asemele võtta ja kaugelt vaadates pold ka midagi aru saada, turuhinnas olidki nad kuskil 900€ kandis (ise ostsin sama hinnaga, aga kuna kaugemale järgi ei viitsind minna siis võtsin lähemalt) )(pärast müüsin veel samamoodi 600€ maha, ilma mingite allahindlustega võeti ära) ... jah iseasi palju sinna alla tampisin...