allud1 kirjutas:
Tead!
Eriti hea on see, et olin samal ajal seal. Oma autot siin reklaamides jääd igalpool silma. Ma arvan et sa oma enda käitumisega tekitasid situatsiooni et toidud sellised said.
Mina tellisin 3 läiku .
1 Teenindus viisakas.
2 Teenindus saal ja lauad viisakad ja puhtad
3 Toidud tulid 25 minutiga.
4 Toidud serveeritu õieti
5 Toidud oli suured ja maitsvad
6 Magustoit ja eelroog oli värsked.
Mina kindlasti lähen veel
Hind täpselt selline kes tahab see vingub.
Minu poolt selge 9 p 10 st ja soovitan kõigil minna.
Menüü huvitav ja tooded kõik mahedad .
http://www.rukkimaja.ee/restoranLihtsalt küsimus, mis moodi sa kujutad ette et inimene käitub, et siis talle valed asjad lauda tuuakse voi siis pooled asjad puudu mis prae juures kirjas menüüs või pool toitu toores? Kui sa ei oska vaadata ja sul on suva, mida sinna taldrikule pannakse siis voiks vabalt sama hinna eest osta 3€ maksa prae kusagilt mujalt, saad kõhu samamoodi täis. Mind eriti ka ei heidutaks kui kurgisalati asemel on kapsasalat aga kui spetsiaalselt valida seepärast praad, siis on küll halb.
Klienditeeninduse ja maja ning puhtuse kohapealt ma ei nurisenud üldse.
On kolm varjanti: kas sul vedas, kas sa tellisid täiesti erinevad toidud või siis sul oli savi mis seal taldrikul oli.
Ma ise täpselt enam ei mäletagi aga üks inimene tellis meist cesari salati kus ei olnud kastet peale pandud... peale küsimist vabandati ja toodi kaste juurde.
Üks võttis mingi kana värgi, kus oli lubatud kõrvale kurgisalat ning inimene valmis spetsiaalsetl selle, kuna ta ei söö kapsasalatit voi midagi sellist. Lauda toodes oli seal suvaline kapsasalat ja inimene palus see ringi vahetada kuna menüüs oli kurgisalat kirjas, vahetati ringi ja vabandati et uus menüü on neil.
Kolmas oli siis see kala, kus oli lubatud mingi eriline toorjuustu kaste voi midagi sellist, tegelikult oli lihtne tavaline ming alma toorjuust sinna peale visatud..ning tipuks oli siis üks paneeritud kala täiesti toores.
Ühesõnaga, kui sa valid spetsiaalselt sellise toidu mis sulle meeldib koos lisadega siis voiks ka nii olla, nagu menüüs kirjas. muidu ju sisuliselt tellid kana ja saad pozarski kotleti. Selleks ju menüü ongi et tellida selliseid toite nagu sina tahad. Okei saan aru uus menüü ja vigasid võib tekkida aga seda ei vabanda küll kuidagi välja kui kala on toores.
Mina sinna kindlasti enam jalga ei tõsta... maja, teenindus ok aga toidud.... hinna ja toitude suhe ei ole paigas. Selle hinna eest saab tunduvalt paremaid toite kas voi tallinna kesklinnas.
Ma ei ütle et kõigil peaks nii juhtuma aga minu kogemus oli selline igatahes.