Läheb mees restorani sööma. Selline kõrgema klassi restoran pealinnas. Tellib supi ja kui supp lauda tuuakse, märkab mees, et supis on kärbes. "Kelner," hüüab mees. Kelner tuleb laua juurde: "Jah härra?" "Minu supis on kärbes," selgitab mees. Kelner vabandab viisakalt, võtab pintsaku rinnataskust lusika ja viskab kärbse supist minema. Seejärel jääb kelner mehe küljeäärde seisma. Mõne hetke pärast märkab mees, et kelneri püksiluku juures on mingi hele niit. "Vabandage, tahtsin teie tähelepanu juhtida, et teil on püskiluku juures niit." Kelner selgitab: "Jah, vaadake, meil on siin noobel restoran, me ei tohi tualetis käies oma suguelundit puudutada, mistõttu on see nööri küljes, et kui tualetti läheme, avame luku ja tõmbame niidiga välja ning saame oma häda ära teha." Mees mõtleb ja küsib: "No aga kui te puudutada ei tohi, siis kuidas te ta tagasi püksi saate?" Kelner vastab: "Kulla härra, aga just selleks on meil rinnataskus lusikas."
Mees istub restoranis ja tellib supi. Kui ettekandja toob supi lauda, märkab mees, et ettekandja pöial on supi sees. "Mida see tähendama peaks, " küsib mees. Ettekandja vastab: "Oi vabandage, aga mul siin pöial mädaneb kergelt, arst soovitas soojas hoida." Mees vihastab ja käratab valjult: "Teate, minupärast pistke see pöial endale kasvõi pe*sse!" Ettekandja: "Aga seal ta mul muidu oligi, kuid nüüd ma pidin teile ju suppi serveerima..."
|