sierra kirjutas:
Aular kirjutas:
Eile läks pagass põlema .
Loo moraal , kui on võimas võimendi ja võimas woofer siis peavad ka juhtmed normaalsed olema...
Korralik leek oli ikka üleval kui pagassi lahti tegin , suitsu oli rohkem kui pühajärve jaanitulel.
Terve pulberkustuti lasin pagassi ära , aga naine sai mu kurvast ja närvilisest olekust aru ja koristas kibekiirelt pagassi ära ja sai ikkagi tripp ette võetud põhjasoome.
Üldiselt kordaläinud käik oli välja arvatud see väike põlengu intsident.
no mis häda, grill pagassis soometripil

Ei , võimendi juhtmed läksid konkreetselt leegiga põlema

Õnneks oli 2 pisikest kustutit autos ühe sain tühjaks lasta teist enam polnud vaja.
Kärsaka viskab vahest siiani üles kui akna sõidupealt lahti teed , siis tekib kohe paranoia et ehk põleb uuesti

Aga nüüd ostsin kõige jämedamad juhtmed poest mis üldse olid.
Kannatada sai ka pagassi vooderdus veidi , aga eks selle pean minema lammarist uue ostma .
Tripilt tagasi jõudes hakkas geneka laager häält tegema , või vähemalt arvan nii , sest rullid said kuuaega tagasi vahetatud.
Ja inimesed , panen teile südamele et tutvuge oma tulekustutitega , paanika hoos selle splindi ära saamine ei ole üldse nii lihtne .
Pean silmas seda , et mul veel originaal BMW tulekustiti mida ma tol hetkel ei osanud lihtsalt kasutada. seal oli see splindi värk teistmoodi. Õnneks oli ka see teine regulaarne kustuti olemas , tõmmates splindi rõngas lihtsalt murdus ära aga siis oli juba savi ja vajutasin toore jõuga puruks selle . Aga lõppes asi täitsa hästi va. et autost leiab siiani veidi kustutitolmu.