usku kirjutas:
sander147 kirjutas:
Segan Uskule vahele:
Tsiteeri:
3) siseneda seadusega ettenähtud korras tollieeskirjade, maksuseaduste või maksukorralduse seaduse rikkumisele viitavate asjaolude kontrollimiseks takistamatult isiku kasutuses olevatesse ehitistesse ja territooriumidele;
Põhiseduse järgselt on eromand puutumatu. Nii et ootan huviga, kui tollagent minu ukse taha peaks tulema või garaazi "tungima". Selle kohapealt on mul õigus oma eraomandit kaitsta ja ta mitte sisse lasta. Tahab tulla, saatku kiri, vaatan 30 päeva jooksul üle,
võtku order ja palun. Ei keela
USKU
Shut the f up juba. Pane kohe põhiseaduse link siia ning jäta enda sõnadega tõlgendamine vahelt ära. Jällegi, ühelt poolt oled sina tubli tsiteerija ja seletaja, teiselt mina. Ise komistad hetkel selle otsa, et sinu tlgendusel puudub igasugune tugi ning võid oma jutu välja printida ja vetsu asjale minna. Täpselt sama asi magistritöö kohta.
See, et ta magistritöö on, ei tähenda, et see ka mingi eriti vägev ja tugev töö reaalselt on. Magistritööks võib igast jama esitada, ning sinu põhiseaduse ja ka teiste seaduste omasõnadega tõlgendamine on crap !
Tolli jutuks: loe oma jutt uuesti läbi ja leiad ka punkti, kus kohus peab andma orderi. Ning kui too agent tuleb tõesti aanuse kallale, olgu siis füüsiliselt või psüühiliselt, siis rakendan oma õigusi, milleks on enesekaitse. Täpselt seni kaua, kui tuleb selle orderiga. Lihtne.
Mis selle pointless arutelu mõte on, on see, et seadused on kõigile, ning sinu jaoks karistatava seaduse jaoks on kohe olemas sind õigustav seadus. Eesti on mõttetu politseiriik, kus kõik, kes lasevad omale pähe astuda, seda ka tehakse. Ei põe mingi kütuse varguse ja maksupettuste pärast.
Aga kütusevarastele: kas teil ei ole elektrikust sõpra, kellel on mõneks minutiks näputöd bensuseieri modimise jaoks? Lihtne, lüliti vahele, et vajadusel näitab täis paaki või siis tühja. Ega nad igat paaki ka londiga kontrollida ei viitsi. Kogemus ütleb, et siiani on 99% juhtudest piirdutud seieri näiduga
Sry mõned trükivead, klaviatuur paneb vahest segast.