usku kirjutas:
me olime siis vist hiiumaal samas kohas? ma olin pea selle piirivalve pesa körval yhes kylalistemajas eile öhtul. kuigi olime rödul vaatega merele, siis seda kyll ei näinud. kuulsime ysna kohe önnetusest, sest kellegi paadil olnu tytar oli juhuslikult meiega koos ning kuigi ma olin kaine, mina igatahes palja silmaga seal midagi ei näinud. aga kuidas saanukski näha, see oli ju 2 km kaugusel olnud? piirivalve paate nägime.
välja tahtsin elada aga seda, et jöudsin viimase autona 11:30 praamile ning sedavörd hästi, et ma olin rivis alles kolmas auto, aga kuna mu ees olid transit ja mingi viiene bemm, siis vöeti mind rivist vahelt, sest fiesta oli piisavalt pisike auto mahtumaks laeva saba peale risti teiste autodega. ja siis suutis fiesta kyttekuluga yllatada - suure ökotamisega sain kyttekluks selle auto eluea keskmise kulu väiksuse rekordi 6,6 sajale maanteel!
yldiselt aga hiiumaa teed sakivad.
Sel ajal kui häire anti oli õnnetusest pea 2 tundi möödas, siis polnudki enam midagi näha. Kui õnnetus juhtus oli päike parasjagu loojumas ja nähtavus oli hea. Paadil olnutest pole kellelgi tütart

Olen seal piirivalve majas käinud, vaade on sealt ikka väga hea + nendel on seal mingisugune teleskoop millega peaks isegi silmapiirile päris hästi nägema.
Nägin just enne näoraamatus pilti, kus keegi oli samamoodi praami tagaosas risti parkind, aga see oli mingisugune Accord.