Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.04.2026 21:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 23.07.2012 09:48 

Kuidagi peaks ikkagi saama selgeks teha, et see on kõigest varuratas ju. Ehk siis ajutine lahendus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 09:52 

Sten-Martin kirjutas:
Lxc kirjutas:
sain 40 euri selle eest, et kasutasin varurattana 15 tollist ratast, kuid ülejäänud on 17. öeldi, et tuleb raha koguda rohkem ja 5 ühesugust velge osta.

:bs

Pool eelmist kevadet rallisin ringi ees 16 ja taga 15,vahepeal ees 17... Kedagi ei kottinud...
Corvetted ei tohi üldse sõita??

Täna koristasin autol pagassi ära...Palju kadunud asju leitud jälle... :D

ma olen ka kiirust yletanud ilma vahele jäämata st et siis võib? tunne seadust, yhel sillal peavad rehvid ka yhe mustriga olema. oleks mul plekk velg olnud oleks vb orig varuratta pähe ära rääkind.

kui tehas on ette nainud taha suuremad rattad kui ette siis nii ongi.

Viimati muutis Lxc, 23.07.2012 10:58, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:05 
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:
Sten-Martin kirjutas:
Lxc kirjutas:
sain 40 euri selle eest, et kasutasin varurattana 15 tollist ratast, kuid ülejäänud on 17. öeldi, et tuleb raha koguda rohkem ja 5 ühesugust velge osta.

:bs

Pool eelmist kevadet rallisin ringi ees 16 ja taga 15,vahepeal ees 17... Kedagi ei kottinud...
Corvetted ei tohi üldse sõita??

Täna koristasin autol pagassi ära...Palju kadunud asju leitud jälle... :D

kle konn ma olen ka kiirust yletanud ilma vahele jäämata st et siis võib? tunne seadust, yhel sillal peavad rehvid ka yhe mustriga olema. oleks mul plekk velg olnud oleks vb orig varuratta pähe ära rääkind.

kui tehas on ette nainud taha suuremad rattad kui ette siis nii ongi.

Ma peaks ka siis trahvi saama ju , kui enda originaal varuratta alla panen.
Hetkel all 17" mis on tehasest lubatud aga samas 17" ei mahu ju varuratta auku , siis on sealt tehasest pandud originaal 15" velg.
Ilmselgelt see päris nii olla ei saa , et tuleb teeb sulle selleest trahvi nelikümpi , et sa varuks oleva velje alla olid pannud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:13 

kui tehas on sulle kaasa pannud 15 tollise velje siis sõida sellega palju tahad. mul polnud originaal tehase ratas, selles see point ongi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:16 
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:
kui tehas on sulle kaasa pannud 15 tollise velje siis sõida sellega palju tahad. mul polnud originaal tehase ratas, selles see point ongi.

Sellest olekski võinud juttu alustada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:17 

Lxc kirjutas:
kui tehas on sulle kaasa annid 15 tollise velje siis sõida sellega palju tahad. mul polnud originaal tehase ratas, selles see point ongi.

Ütle palun, kust kuradi kohast politseinik teeb kindlaks, kas see on originaalratas või ei? Ütleme, et autole oli tehasest ette nähtud 15" velg, varuratas ka selline. Keegi kuskil ise on aga alla aretanud 17" velje. Nüüd läheb 17" rehv katki. Mis siis tegema peab, treila kutsuma v? Loogiline, et keerad selle 15" alla ja veered rahulikult esimesse rehviboksi. Ükski mõistusega ment ei hakka sulle selle eest ära keerama. Ei ole su jutt kuigi loogiline selle trahvi kohalt. Aga kui trahvi said, mina igal juhul vaidlustaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:17 
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:

Ise oled taunts, aga mis sa ikka vaidlustad 40EURi pole seda väärt ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 10:32 

muidugi ykski normaalne ment sellega ei nussiks, seleparast ma siia yldse postitasingi.

oleks võinud jaurata, et see on originaal velg jne, kuid kuna see sama ment oli mind xenonite eest keppind ja mul olid nad uuesti ees(2x olen 100 euri saand), pluss ei vasta rehvid nõuetele, esiklaasis mõra, toonklaas ees, ledid numbri tuledes, valge pirniga suunad jne... rääkimata mingitest vahtralehtedest või kustutist, ei olnud mul mingit tahtmist nendega sinna pikemalt vestlema jääda.

lihtsalt teistele hoiatuseks, et kasutage originaal ratast.

aga ma arvan, et usku postiga võib arutelu lõppenuks lugeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:06 

Õemehe rotveiler läks täna parematele jahimaadele.
Loomaarsti kaasabiga-leukeemia oli juba liiga karmiks arenenud...
Kahju-tore ja ülisõbralik koer oli :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:07 
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:
muidugi ykski normaalne ment sellega ei nussiks, seleparast ma siia yldse postitasingi.

oleks võinud jaurata, et see on originaal velg jne, kuid kuna see sama ment oli mind xenonite eest keppind ja mul olid nad uuesti ees(2x olen 100 euri saand), pluss ei vasta rehvid nõuetele, esiklaasis mõra, toonklaas ees, ledid numbri tuledes, valge pirniga suunad jne... rääkimata mingitest vahtralehtedest või kustutist, ei olnud mul mingit tahtmist nendega sinna pikemalt vestlema jääda.

Tundub ikka sitaks normaalne ment ju. Arvestades kõiki neid asju, mille pärast oleks võinud nokkida, kuid nokkimata jättis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:08 

Lxc kirjutas:

OT, aga no krt sa lausa küsid trahve ja jamasid endale kaela...mõni ime siis, et said selle laksu ära :D ega osad saavad ju kirikus ka peksa.

Viimati muutis Markko, 23.07.2012 12:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:12 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
välja tahtsin elada aga seda, et jöudsin viimase autona 11:30 praamile ning sedavörd hästi, et ma olin rivis alles kolmas auto, aga kuna mu ees olid transit ja mingi viiene bemm, siis vöeti mind rivist vahelt, sest fiesta oli piisavalt pisike auto mahtumaks laeva saba peale risti teiste autodega. ja siis suutis fiesta kyttekuluga yllatada - suure ökotamisega sain kyttekluks selle auto eluea keskmise kulu väiksuse rekordi 6,6 sajale maanteel!

yldiselt aga hiiumaa teed sakivad.

EDIT: jep, oleks ka suurem sõiduauto mahtunud. kahjuks ei ulatunud paremat pilti tegema, minu taga vasakus nurgas olnud A6 saba jääb nii napilt pildilt välja, et kerge tumedam triip on juba aimata :)

Sõitsin sama praamiga tagasi ning vaatasin, et kellegil joppas ning lasti praamile. Ise jätsin auto mandrile sadamasse, sest ilma bookimiseta ei viitsinud reedel ehku peale järjekorras seista!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:24 

Vuffel kirjutas:
Lxc kirjutas:

OT, aga no krt sa lausa küsid trahve ja jamasid endale kaela...mõni ime siis, et said selle laksu ära :D ega loll saab ju kirikus ka peksa.

vali oma sõnu.
kui see auto oleks 100% street legal, siis ta poleks enam see. krt vanasti sai ikka respekti kui kõik tuled xenonid olid ja toonklaasi ette panid. nyyd oled loll ja halb inimene :D.

welllo, oli lihtsalt väga pime ja ma asin kohe akna alla ja tules kustu. oleks nad näind oleks 100% ära saand.

Viimati muutis Lxc, 23.07.2012 11:27, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:26 
Kasutaja avatar

Perekooli foorum ju :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 11:28 
Kasutaja avatar

Lapsemure foorum pigem. Nutetakse kui liiga on tehtud :(

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis