ison.ts kirjutas:
ja see meeleheitlik möödapressimine ning sõiduauto teelt välja surumine oli siis ainuõige otsus? Kui ego nii suur, et ei kõhelda teist masinat koos reisijatega teelt väljasuruda siis peaks paldiski mnt ennast sisse laskma kirjutada mõneks ajaks.
Kui veoauto juba Sinust möödasõitu teeb, siis tuleks gaas lahti lasta ja lasta veokal ära minna. Ja kui juba veokas möödasõitu teeb, siis järelikult pidurdad üldist liiklusvoolu.
Järgmised kõvad vennad on need, kes sõidavad ca 89km/h ja kui kiiruskaamera tuleb lasevad kiiruse alla... no tra küll, kui juba rekka taga sõidab, siis järelikult on kiirus ikka nii palju all, et kaamera ei pildista.
Ja siis aru ma nendest meestest ei saa, kes vinguvad siis, kui rekkad piirajas sõidavad, et koperdavad jalus, samas ilgelt suur häda on kohe ka siis kui mõni mees piiraja maha on võtnud, et normaalselt mööda saaks sõita.
EDIT: Ja teadmiseks, et möödasõidu takistamine on keelatud.. mina hakkan ka suurega lihtsalt tuimalt peale suruma, kui keegi mööda ei lase. Kes tahab kutsuge politsei välja, ma olen üsna kindel, et kui te esialgu saate minust uuesti mööda, siis varsti tuleb see patrull teile järgi ja võtab teid ka maha.