TMF kirjutas:
Umx kirjutas:
Ma arvan kah, et tippjuhti pole kuskil vaja. Ta ju ei vastuta millegi eest otseselt!

Kõige tähtsam ongi alati see, kes tööd teeb, tema järgi peab maailm jooksma või ootama.
Plärtsumise asemel too m6ni näide, kus keegi tippjuhtidest on vastutama pidanud. Elektrikala puhul saab ilmselt m6ni järjekordne liinitööline kinga.
Sina aga noogutad järjekordse rikke peale ainult pead ja väidad, et nii peabki olema.
Ilmselt maksad elektrit ka otsekorraldusega.
K6ige tähtsam ongi see, kes ka reaalselt fyysilist tööd teeb ja veel tähtsam on ettev6tte suhtumine oma klientidesse ja töölistesse.
Töötan ise Eesti Energias, Sandor Liive ja minu vahel on ikka mõni üksus ja no mina saan küll rohkem kui 500-600 euri kuus

Samuti ei kurda absoluudselt töötingimuste üle - Töötajatesse suhtutakse hästi ning samuti on olemas igasugused hüved tööandja kaudu (Tanklate soodustused, Uute autode soodustused, sportimist toetatakse iga kuu kuni 30 eur väärtuses jne).
Ei ole ka Sandor, nagu ka muude ettevõtete juhatuse esimehed vaid pelgalt kohatäite pärast.
Olen loomulikult nõus, et "nõrgemaid" tuleks aidata, aga igasuguste toetustega ei saa ka liiale minna. Vastasel juhul on tulemuseks see, et ei püütagi endale tööd leida ning jäädaksegi ühiskonna õlgadele. Mina ei ole küll nõus kinni maksma täiesti elujõus töövõimelise inimese elu, kes tänu kunagi tehtud valedele otsustele nüüd ei suvatse tööd teha.
Paljunemist on ka tore soosida, aga ei saanud mu ema ei minu sünni, aga ka mu venna sünni korral selliseid toetuseid nagu praegu. Ikka saadi hakkama.
Inimesed, ärge vinguge iga asja pärast! Iga probleemi juures tasub tegelikult ka peeglisse vaadata ning leida midagi, mida ise ära saaks teha.
Kunagi sai tehtud viga ning erialaõppimine pooleli jäetud? Mine kasvõi elektrikute kursusele - väga nõutud ametikoht hetkel. See vaid üks näide.
Kõiges ei ole süüdi Ansip ja Savisaar!