Säravad nad tõesti päikesekäes kenasti, eriti siis, kui kogu nikli ja kroomi liistud ja elemendid on tuttuued (nagu antud masinal). Mis seisukorras sul need 1997 - 2000 aastal omatud isendid olid ja kust kandist pärit oled? Auto eelmine omanik, kes selle auto tegelikult ehitanud on ( ja ehitab ka praegu, lihtsalt ei ole enam omanik) teadis, et Eestis on üks selline veel, Võrus. Vend üritas omalajal seda sama rohelist välja kaubelda, aga auto eelmine omanik ei andnud järele.
Teine küsimus: Kas on alles mingeid juppe sellele autole äkki? Huvitavad just istmete teatud elemendid, salongi tagumise lambi korpus (endal on ühelt poolt tükk välja murdunud), pagasniku vaip, sumpa tagumine pütt, originaal jalamatid(Kummist, alumised on olemas ja korralikud).
Hydrationile niipalju, et klassik on ta kohe kindlasti, ametlikult veel uunikumiks siiski kutsuda ei saa , sest aastaid on hetkel vaid 28 ja natuke peale.
Teha on auto juures veel küll ja küll. Teatud värvikahjustused elimineerida, siis osad kohad uuesti üle värvida, kuna on tehtud sitta tööd ning on näha kana nahka teatud kohtades (küll mitte palju) aga kui vaadata piki külge autol, siis on teatud kohad näha, mis mulle ei meeldi ehk läheb tegemisse. Mootoriruumis tuleb pasunad ümber mängida. Lähevad radiaatori ette ja iluvõre vahele ülevalt all suunaga. Pasunate vool tuleb samuti korralikult vedada juhtmetega, mitte nii et otse jookseb juhe plärts pasunateni - Ei, juhe peab jooksma varjatult koos teistme juhtmetega. Lisaks avastasin eile, et ühel veljel on kroomvärv maha tulnud kolmest kohast - jällegi, väiksed tõksud, aga peab olema korralik. Diffris õli ära vahetada, piduriõli ära vahetada, mootoriõli ära vahetada (tellisin õlifiltri ära). Geneka tablett tundub ka läbi olevat, ostsin selle ka ära, üritan täna alla panna.
See on auto, kus ma järeleandmisi ei tee.
Tellisin ka 280E märgi ära aga kui kohale tuli, olid punnid, millega ta läbi pagasniku kinnitub, maha saetud, ehk ainuke variant oleks olnud märk külge liimida. Nii ma aga teha ei taha, see pole mingi mänguauto kuhu juppe külge liimida tohib. Tellin uue ja korraliku. Kui vaja, siis tehasest ja tutika.
Viimati muutis HarryPokker, 26.07.2012 17:21, muudetud 1 kord kokku.
|