Toivoku kirjutas:
dellu kirjutas:
Toivoku kirjutas:
yay 3 tundi und, 4 magama 7mest ylesse ja üllatuseks on aken sisse löödud järjekordselt ja makk minema lohistatud koos autodokumentidega :S . Värdjad ytleks ma .
Signa?
ma nii vanakool,et lukustan siiani võtmega uksi. akna alt raisk läks. siiani ei mõista,et kuidas ma ei kuulnud.
Ma siiani ei mõista inimesi, kes topivad uhkeid makke ja asju autosse, aga endal pole signagi. See on ju kõige odavam kindlustus üldse. Selle maki ja klaasi raha eest oleks ammu signa peale saanud. Vilkuv tuluke ise juba peletab piisavalt pätte. Mul pole ühtegi makki üritatud ära viia autodest viimase 10a jooksul, kui signa peal. Küll aga ühe hobika ukselukud käidi küll esimese ööga üle, kui auto sai just koju toodud ja signa veel peal polnud. Järgmine õhtu läksin sõbraga autot turvalisemasse kohta viima ja siis sõber teatas et tema tahab selle autoga sõita. Vaatan et jukerdab seal tükk aega ukse kallal ja siis tuleb kurva näoga, et lukk ju ei keera. Pagasniku oma oli õnneks terve, tuli sealt kaudu sisse ronida. Sama oli ühe Saksast toodud autoga, kus ka makk sees oli, aga samuti ebaõnnestunult.
Samas olen ka paar autot juppideks teinud ja siis on ka klaase ostmas käidud ja samal ajal küsitud, ega ei tea kust hea hinnaga uut makki saaks. Samal ajal seisab ise tehnikapood.eu reklaamidega auto kõrval, kus suurel signade müük reklaamina kirjas. Küsiks siis kuidas ma auto esmalt turvalisemaks saan, aga ei

.
Küll aga käidi kuskil 12a tagasi kaks korda proovimas mu Gaz24 Volgas makki ära viimas. Signa + mahuandurid olid peal, aga ju siis tundus liiga kahtlane selleks. Sees oli tollel ajal kõva sõna Kenwoodi MASK, supakas, võim jne. Mõlemal korral piirdus asi juhiklaasi sisselöömisega. Ühel korral oli isegi maki pult kõrvalistmele ununenud ja isegi seda polnud ära viidud.
See vilkuv tuluke on juba piisav motivatsioon, et järgmine auto valida, kus seda pole. Endal peavalu vähem. Mul isegi osadel kesklukujuhtimistel on vilkuv LED kaasas, kui signa ei viitsi panna (vilgub ainult siis kui uksed oled puldist lukku pannud). See võiks selline lihtsam alternatiiv olla, kui ei viitsi signa panna:
http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=12696