Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.04.2026 10:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 01.08.2012 09:43 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Ja et OT poleks, siis onu mul kõva automees ja remontis Suzu siduri ära. Kõik kohad, kust käis küsimas, taheti vahetada ära kogu sidur hinnaga 400+ eurot. Onu ajas aga oma jura vastu, et need sümptomid ei viita ei korvi ega ketta kulumisele, et peab midagi muud viga olema, aga kõik raiusid nagu rauda, et kindlasti on vaja vahetada korv ja ketas. Kui täna ise lammutama hakkas, leidis peaaegu kohe ühe lahtise kontramutri ja oligi kogu probleem lahendatud ning kellelgi jäi sidurikomplekt pähe määrimata :kill

No aga palju sellise lahtise kontramutriga vigu on? Ja palju selliseid kliente on kes ise asja jagavad? Mida sellisest töökojast arvaks tavaklient, kus võetakse kast maha aga sidurit ei tellita. Too 400 eurone imevigur võib paar nädalat tulla kusagilt, "Pidi ju paari tunni töö olema aga nüüd kaks nädalat seisab", või pannakse sama targalt kliendi raha eest kokku tagasi.
Kas ainult mulle tundub, et japside sidurid kestavadki vähem?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 09:52 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Toivoku kirjutas:
yay 3 tundi und, 4 magama 7mest ylesse ja üllatuseks on aken sisse löödud järjekordselt ja makk minema lohistatud koos autodokumentidega :S . Värdjad ytleks ma .

Signa?

ma nii vanakool,et lukustan siiani võtmega uksi. akna alt raisk läks. siiani ei mõista,et kuidas ma ei kuulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 09:57 

dellu kirjutas:
Toivoku kirjutas:
yay 3 tundi und, 4 magama 7mest ylesse ja üllatuseks on aken sisse löödud järjekordselt ja makk minema lohistatud koos autodokumentidega :S . Värdjad ytleks ma .

Signa?

signa on liiga mainstream. toita on korralik popp ja noortepärane hipster ja lukustab uksi võtmest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 10:07 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
dellu kirjutas:
Toivoku kirjutas:

Signa?

ma nii vanakool,et lukustan siiani võtmega uksi. akna alt raisk läks. siiani ei mõista,et kuidas ma ei kuulnud.

Ma siiani ei mõista inimesi, kes topivad uhkeid makke ja asju autosse, aga endal pole signagi. See on ju kõige odavam kindlustus üldse. Selle maki ja klaasi raha eest oleks ammu signa peale saanud. Vilkuv tuluke ise juba peletab piisavalt pätte. Mul pole ühtegi makki üritatud ära viia autodest viimase 10a jooksul, kui signa peal. Küll aga ühe hobika ukselukud käidi küll esimese ööga üle, kui auto sai just koju toodud ja signa veel peal polnud. Järgmine õhtu läksin sõbraga autot turvalisemasse kohta viima ja siis sõber teatas et tema tahab selle autoga sõita. Vaatan et jukerdab seal tükk aega ukse kallal ja siis tuleb kurva näoga, et lukk ju ei keera. Pagasniku oma oli õnneks terve, tuli sealt kaudu sisse ronida. Sama oli ühe Saksast toodud autoga, kus ka makk sees oli, aga samuti ebaõnnestunult.
Samas olen ka paar autot juppideks teinud ja siis on ka klaase ostmas käidud ja samal ajal küsitud, ega ei tea kust hea hinnaga uut makki saaks. Samal ajal seisab ise tehnikapood.eu reklaamidega auto kõrval, kus suurel signade müük reklaamina kirjas. Küsiks siis kuidas ma auto esmalt turvalisemaks saan, aga ei :).
Küll aga käidi kuskil 12a tagasi kaks korda proovimas mu Gaz24 Volgas makki ära viimas. Signa + mahuandurid olid peal, aga ju siis tundus liiga kahtlane selleks. Sees oli tollel ajal kõva sõna Kenwoodi MASK, supakas, võim jne. Mõlemal korral piirdus asi juhiklaasi sisselöömisega. Ühel korral oli isegi maki pult kõrvalistmele ununenud ja isegi seda polnud ära viidud.
See vilkuv tuluke on juba piisav motivatsioon, et järgmine auto valida, kus seda pole. Endal peavalu vähem. Mul isegi osadel kesklukujuhtimistel on vilkuv LED kaasas, kui signa ei viitsi panna (vilgub ainult siis kui uksed oled puldist lukku pannud). See võiks selline lihtsam alternatiiv olla, kui ei viitsi signa panna:
http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=12696

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 10:19 
Kasutaja avatar

Dellu, tegemist oli tutikast peast 32 euri maksva jvc makiga. Olen elanud kesklinnas nyydseks 2 aastat ja selle aja jooksul on läinud 7 klaasi.
Esimene kord kohe mul 750ila, signa oli peal, löödi sisse kõige kallim klaas autol, ehk pikk ukse klaas, varastati järjekordselt 30 eurone pioneer. Teine ring, valgel autol löödi klaas sisse aga võtta polnud midagi. Kolmas kord talve autol "trussik" löödi sisse 2 klaasi ( autol oli topelt lukk)ja varastati õline tööjope mis oli aukkudega, makk oli sees pillil miski kassetikas, seda ei võetud. 4 kord läks s600l pakett küljeklaas millel oli turvakile+ toonkile ,pillil oli 2 poolne signa aga ei võtnud läbi maja, sees oli originaal makk ja mittemidagi nähtaval ei olnud, varastati 5 eurosed rimi päikese prillid. 5 kord "raketil" sees oli kassett makk ja klaas löödi lihtsalt sisse sest midagi võtta ei olnud ja läks ka kyljepeegel arvatavasti vihast.
Isikliku vihaga ei saa olla sest autod on koguaeg erinevad ja osade autodega pole sõitnud rohkem kui 2-3 päeva.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 10:38 

juhtus siuke värk et sain jälle natuke targemaks...et mu transporteril vähemalt on mingi tahma puhastus filter..:D järsku hakkas armatuuris mingi veider..summuti viimast pütti meenutav tuluke polema...helistasin töökotta kust auto eile kätte sain ja tahtsin juba mölisema hakata...et mis tegid...aga onneks vist koik ok ikka..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 10:57 
Kasutaja avatar

Kus kohas selline kontramutter asub? viga oli siis siduri töösilindris?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 11:17 

Hydration kirjutas:
juhtus siuke värk et sain jälle natuke targemaks...et mu transporteril vähemalt on mingi tahma puhastus filter..:D järsku hakkas armatuuris mingi veider..summuti viimast pütti meenutav tuluke polema...helistasin töökotta kust auto eile kätte sain ja tahtsin juba mölisema hakata...et mis tegid...aga onneks vist koik ok ikka..

Järelikult läheb vist sinnasamusesse :D See tuli ei hakka naljalt põlema, tavaliselt annab märku, et põletada vaja või siis halvemal korral on varsti juba niivõrd umbes, et esindus tahab kohe kindlasti uue panna ja see maksab erinevalt sõidukist ~ 1K-3K € vahele. Soovitan lasta kaabel sappa panna kellelgi, kes asja jagab ja vajadusel manuaalselt põletada. Või siis võta manual kätte ja tee nii nagu seal kirjas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 12:02 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
Dellu, tegemist oli tutikast peast 32 euri maksva jvc makiga. Olen elanud kesklinnas nyydseks 2 aastat ja selle aja jooksul on läinud 7 klaasi.
Esimene kord kohe mul 750ila, signa oli peal, löödi sisse kõige kallim klaas autol, ehk pikk ukse klaas, varastati järjekordselt 30 eurone pioneer. Teine ring, valgel autol löödi klaas sisse aga võtta polnud midagi. Kolmas kord talve autol "trussik" löödi sisse 2 klaasi ( autol oli topelt lukk)ja varastati õline tööjope mis oli aukkudega, makk oli sees pillil miski kassetikas, seda ei võetud. 4 kord läks s600l pakett küljeklaas millel oli turvakile+ toonkile ,pillil oli 2 poolne signa aga ei võtnud läbi maja, sees oli originaal makk ja mittemidagi nähtaval ei olnud, varastati 5 eurosed rimi päikese prillid. 5 kord "raketil" sees oli kassett makk ja klaas löödi lihtsalt sisse sest midagi võtta ei olnud ja läks ka kyljepeegel arvatavasti vihast.
Isikliku vihaga ei saa olla sest autod on koguaeg erinevad ja osade autodega pole sõitnud rohkem kui 2-3 päeva.

Kas sa mingi turvakaamera või liikumianduriga valgusti üle ei ole mõelnud. Juhul kui sa neid saad paigaldada sinna kus auto seisab? Mingi tunne ütleb et sul kuskil narkaritele kergesti ligipääsetavas hämaras hoovis need autod. Suttiv 200W suunatud valgusti ehmatab enamikud narkarid ja muud sullerid ikka korraks näost kaameks.

Kuis vaikselt klaasi katki lüüa, pole keeruline, pannakse jope terve klaasi ulatuses ette ja siis terva tirakas. Killud lendavad sisse ja müra peaaegu ei ole. Nägin seda ise kunagi pealt kui nii tehti. Ühe saime tuttavaga kätte, teine sai kahjuks pakku joosta. Jäi talle õpetust andmata. Hiljem sai ment teise ka kätte aga raisad said jällegist tingimisi. Fuuuukkkk!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 13:24 
Eliit
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:

Minu 4 aasta skoor on ainult 3 akent :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 14:47 
Kasutaja avatar

[quote="ryblik1"][quote]
hämmastabki see,et täna lööödi maja ees, maja taga ja hämar ja pime kus debiilikutel hea tegutseda.
Eesti politsei näide on see,et 2 korda käisin avaldust tegemas, teistkorda öeldi,et mida te teete sellest avaldusest,et kasu niikuinii pole, ja saadetigi igakord 3 kuupärast,et kuriteo kooseisu puudumise tõttu asi lõpetatud. Siis kui mersul klaas läks siis auto seisis kaamera all, nad ei tegelenud asjaga üldse, rohkem olid huvitatud,et kuidas mulle ära väänata,et äkki mul pole autole volitust vms. Enam ei viitsi, nagu vanasõna ütleb, ära sitta torgi läheb haisema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 14:56 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
ryblik1 kirjutas:
Tsiteeri:
hämmastabki see,et täna lööödi maja ees, maja taga ja hämar ja pime kus debiilikutel hea tegutseda.
Eesti politsei näide on see,et 2 korda käisin avaldust tegemas, teistkorda öeldi,et mida te teete sellest avaldusest,et kasu niikuinii pole, ja saadetigi igakord 3 kuupärast,et kuriteo kooseisu puudumise tõttu asi lõpetatud. Siis kui mersul klaas läks siis auto seisis kaamera all, nad ei tegelenud asjaga üldse, rohkem olid huvitatud,et kuidas mulle ära väänata,et äkki mul pole autole volitust vms. Enam ei viitsi, nagu vanasõna ütleb, ära sitta torgi läheb haisema.

No mul oli ka huvitavad põhjendused. Esimene kord panin väikse summa, et mis see klaas ikka maksab. Vastus uurimise lõpetamine kuna summa on liiga väike (summa kirjas). Järgmine kord panin täpselt 1 krooni rohkem. Läks aeg mööda ja vastus, et auto ei asunud piiratud juurdepääsuga alal ja uurimist ei alustata (mis ma oleksin pidanud ta õhtul juppideks võtma ja tuppa padja alla tassima?).
Näide üleni kriibitud auto. Politsei tuli kohale ja naisinspektor alustas sellest, et miks ma kõnniteel pargin (tegelt ei ole, sest teine maja tuleb nurgaga ette ja kõnnitee läheb teisele poole majadevahelist sisest teed). No hakkame siis vormistama ja mutt esimese asjana, mis need 2 BMW märki maksavad (kisti samuti mälestuseks). No ma seletan et jumal küll, mul on vaja 7-klassi BMW üleni ära värvida, mitte 2 märki osta (kasko jaoks oli ju vaja fikseerida). No midagi seal podises ja küsib uuesti, no mis need 2 märki maksavad. Mina jälle seletan oma joru ja siis läks mutt närvi. "Nii nüüd ma vormistan teile selle kõnniteel parkimise eest trahvi ära". Kõrvalolev mees siis rahustas (teatas), et meid ei kutsutud selleks siia ja tegele õigete asjadega. Pärast kindlustuses käimist tulid võtsid veel mingeid allkirju, vormistasid valesti vist ka midagi. Ühesõnaga tollel korral oli mutt madalam kui muru. Selgus et 6-7 autot oli seal samas nii kriibitud, ma vist olin esimene kes kutsus. Aga noh lõpetati ka see teema samamoodi.
Sõbral ka löödi klaas sisse ja viidi ära tellitud tehnika, mille just lõuna ajal olime postist kätte saanud. Samamoodi vaba patrulli pole, oodake. Läks tunniks- paar, sõber rohkem ei viitsindu oodata. Öeldi, et võite ka jaoskonda tulla, teeme seal pildid :). No läks kohale. Oih vababdage, meil ei ole praegu kedagi vaba, kes saaks pilte teha ja avaldust võtta. Algas vist asi kell 17 ja lõppes 21 paiku (jaoskonnas passis ka tund aega).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 15:01 
Kasutaja avatar

Sõidan uut autot toome 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 15:03 
Kasutaja avatar

Ahh mõtleme positiivselt, saangi end peale 9t aastat dokumentidesse sisse kirjutada, klaasil oligi kole kiri ja yks lisit vajas niikuinii vahetamist, uus täpselt sama makk jõuab reedeks eestisse sama hindega. Lihtsalt noh sitt tunne on peal,et miski väärakas aeles mu kallis autos.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 15:55 
Kasutaja avatar

Sõitsingi kohe hommikul 7mest garaazi,et siis klaas kylge panan sest eile leidsin täpselt 2 kolmnurka, leidsingi täpselt e32 õige poole oma ja e34 vale poole oma :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis