Tegelane5 kirjutas:
jarxz kirjutas:
Peab vist endale kah hobiautoks bemmi ostma, mina näiteks oma 1.8 66kW manuaal Golf 3-ga pole kordagi maantee kulu alla 7 liitri saanud kompuutri järgi, peale pikemat sõitu(Tartu-Tallinn) olen vist parimaks saanud 7,4 L/100km. Siin vennad sõidavad 6 liitriga 2 korda suurema auto, suurema mootori ja automaatkastiga. Müstika.

Oli ju antud too 6l/100km
@80km/h. Vähegi korras Golf3 peaks 80 juures sama või vähem võtma. Tuttaval oli 2,0 g3 võtnud trassil kompu järgi 5 midagi 90 juures.
80km/h polnud kuskil juttu, vähemalt mitte selles postituses mis on paar postitust eespool. Kirjas lihtsalt normaalse sõidu juures ja ma ei arva, et ma kuidagi ebanormaalselt sõidaks.
Tehniliselt on samuti auto alati väga heas korras olnud, sest on väga palju aastaid juba peres olnud ning kokku hoitud millegi pealt ei ole. Kulu tõstab vast helitehnika raskus, mis on nii 1 või 2 inimese jagu.
Ja muidugi see jutt, et tuttaval võitab nii ja nii palju on kah veidi kaheldav. Tehase järgi on 2.0 kütuse kulu 6,3 maanteel ja temal võtab 5.
Mul diisel Mondeo 6. käiguga sõites 90km/h, pöörded kuskil 1500 juures ja Elva-Tartu-Põltsamaa otsal võttis kompu järgi ökotades 4.6L/100km(tehas lubab 4,8) keskmiselt ja Golf millel on maantee kiirusel pöörded kuskil 3000 juures võtab 5?
No ma ei tea. Ei tasu nii palju ümardada, nii need jutud tulevadki. Võibolla oli hetkeks 5,99 aga see ümardatakse hetkega 5 koma midagiks ja nii see kulu langebki. Varsti on juba 4 koma midagi ja siis hakkab juba kütust ise paaki tekkima.