Hydration kirjutas:
Jälle, nagu pühapäeval, läks ka eile pidu veidi üle käte...Tra, lauapeal vaatas hommikul vastu mendikutse, kuna olen taksistile kallale läinud ja arve maksmisest keeldunud..telefon kadunud ..pangakontol naeratab vastu üks suur rahade kadu ja kell pool kolm päeval olen veel täis..

Jutt oli paarist õllest, mida plaanisime...hmm..jaa.
Mündis pidi vip laua võtma, krdima hullumajas pidi shottidest mällu jooma.. väga mõnus öö..
A telefon on vähemalt leitud..järgiminemise vaev..
Tore on see ka, et täna peab minema jälle välja..

Hydra. Ainus tõsi sinu jutust on, et oled keset päeva veel täis
Kui reaalis oleksid lubanud taksistile pikku lõgemeid anda, me su uutest memuaaridest enne paari päeva ei kuuleks. Istuksid arestikas 48h ja ootaksid, mis kohtunikuhärra sinu põneva õhtuveetmise kohta kostab.
Teades piisavalt paljusid taksiste, tundub su jutt Bullshit. Samuti olen ise mõned aastad tagasi ikka mitmel korral üritanud taksojuhi suhtes vägivaldselt käituda. Õnnestunult ehk vaid paaril korral. Kui ikka ise oled end seaemaks joonud, on sinu lähima paari tunni tulevik ikka platel
Ja kirjuta palun siia selle patrullpolitseiniku nimi, kellel on õigus sind uurija juurde kohvile kutsuda.
Ilma mingisuguse tõestuseta tundub su jutt siin nagu mingi wannabe-gangsta oma- Oh, sai k'idud, tehtud ja n'htud sitaks. Mul on Escaladed, Aventadorid, X5/ed ja kuumimad litsid. Klubide&baaride omanikud on su parimad tuttavad jne,jne....
Kelle tarvis sa seda jama toodad. Need naised, keda sina tahaksid panna, niikuinii sr.org. ei loe