Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Hunnik väikeautosid, milline on parim?
PostitusPostitatud: 05.08.2012 19:03 

Jazz. Tõsiselt hea auto on. Väike (minu arvates) ja ka totaka välimusega (jällegi IMO), ent on oma suuruse kohta ruumikas ja väga vastupidav. Käivad meil teeninduses vaid korralistes hooldustes. Omanikud kiidavad ja teeninduses ka väike statistika tehtud, et Jazz on üks töökindlamaid autosid üldse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2012 21:14 
Kasutaja avatar

toe kirjutas:
Ise julgeks ka KIA´t soovitada! Loomulikult olid ka mul Kia suhtes eelarvamused, kuid pärast mõnda aega sellega kulgemist, olen meeldivalt üllatunud! Välimust on! Lisasid on (baasvarustuses näiteks: püsikas, roolisoojendus, USB/Bluetooth, 3-astmeline roolivõimendi jms)! 7a garantii on! Endal 25 000 seljataga ning autol hälbeid esinenud ei ole! Kia Tallinna teenindus jätab vaid soovida!

Kas see 7a garantiid on nüüd muutunud? Aastaid tagasi anti seda ainult üksikutele detailidele, sõnastus oli vist ülekandeosad või midagi sellist. Enamus asju oli ikka 3a ja mõni üksik asi 5a. Ei viitsi KIA lehele ka minna, sai uuritud siis kui KIA seda 7a-t esimesena kõvasti promoma hakkas. Ehk siis kõik kes KIAt vaatavad lugege kindlasti garantii tingimused ka läbi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2012 22:24 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
toe kirjutas:
Ise julgeks ka KIA´t soovitada! Loomulikult olid ka mul Kia suhtes eelarvamused, kuid pärast mõnda aega sellega kulgemist, olen meeldivalt üllatunud! Välimust on! Lisasid on (baasvarustuses näiteks: püsikas, roolisoojendus, USB/Bluetooth, 3-astmeline roolivõimendi jms)! 7a garantii on! Endal 25 000 seljataga ning autol hälbeid esinenud ei ole! Kia Tallinna teenindus jätab vaid soovida!

Kas see 7a garantiid on nüüd muutunud? Aastaid tagasi anti seda ainult üksikutele detailidele, sõnastus oli vist ülekandeosad või midagi sellist. Enamus asju oli ikka 3a ja mõni üksik asi 5a. Ei viitsi KIA lehele ka minna, sai uuritud siis kui KIA seda 7a-t esimesena kõvasti promoma hakkas. Ehk siis kõik kes KIAt vaatavad lugege kindlasti garantii tingimused ka läbi.

Kia lehelt:
Garantii kehtib täpselt 7 aastat alates registreerimise kuupäevast VÕI 150 000 km, millest esimesed 3 aastat on läbisõidupiiranguta. KIA cee’d-il ja Sportage-il oli ka enne 7-aastane garantii, kas ka neil mudelitel muutus midagi? cee’d-il ja Sportage-il oli enne muutust 5-aastane täisgarantii ja ja lisaks 2-aastane piiratud garantii jõuülekandele ehk kokku 7 aastat. Täna on mõlematel mudelitel samuti 7-aastane täisgarantii.
Kere värvigarantii on 60 kuud (5 aastat) või 150 000 km.
Kere korrosioonigarantii on 144 kuud (12 aastat) läbisõidupiiranguta.
Kia originaalvaruosade garantii on 24 kuud läbisõidupiiranguta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2012 11:20 
Kasutaja avatar

Tätsa OK Jazz

Pilt

147kw

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2012 14:32 
Kasutaja avatar

Krt soovitusi seinast seina, nii võib ju segadusse sattuda :) Saan ma õigesti aru et väga s***a valikut mul siin siis polegi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2012 15:24 
Kasutaja avatar

Auris - kahtlane interjöör ja sõiduomadused. Veel kahtlasem käigukasti-pedaalide koostöö. Yaris - no andke andeks, kole nii seest kui väljast ja sõiduomadused, -mugavus allapoole arvestust. Kõige tipuks mootor - no tule appi, kui jõuetu. Jazz on ka enam-vähem, kuid samuti minu arvamusel liiga jõuetu. Ruumi Jazzis samas on. Jazzi plussiks veel, et talvel läheb väga kiirelt soojaks!

Võtsin sõna, sest kogemused olemas kõigi nende autodega igapäevaselt. Just tutikatega. Sõitmine, hooldamine, kontrollimine jne.
Uutest Toyotadest on ainuke sõidetav Avensis.

Focust JA Fabiat pole veel katsunud, seega ei hakka hämama midagi nende kohta :)

Kuid kui nimekirja lisandus Golf, siis kindlalt see. Saab ikka korraliku auto! (Kordan jälle, et Focuse kohta ei oska kommenteerida). Golfiga on lihtne sõita, ta peab vastu, ning pakub ka mingisuguse emotsiooni (eriti just TSI mootorid - 1,2 ja 1,4, ülejäänud juba kallimad).

Lahekas @ pea iga päev erineva tutika Golfi roolis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2012 15:33 
Kasutaja avatar

Ei saa valikutest aru nagu ? Osadel juba hinnaklass kõrgem ? Golf ja Ceed vähe kallim juba ju ?

Kus Polo on ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 09:47 
Kasutaja avatar

Mul ühel töökaaslasel oli auris. Ütles et sillad absull ei taha kesta, muidu kannatas sõita küll

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 09:57 
Kasutaja avatar

kalle kirjutas:
Mul ühel töökaaslasel oli auris. Ütles et sillad absull ei taha kesta, muidu kannatas sõita küll

Jällegi oleneb ikka kuradi palju autojuhist ja sõitude asukohast.
Tean inimesi kelle käes ei püsi ühegi auto sillad ega veljed sirged.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 10:22 
Kasutaja avatar

highrankin kirjutas:
kalle kirjutas:

Jällegi oleneb ikka kuradi palju autojuhist ja sõitude asukohast.
Tean inimesi kelle käes ei püsi ühegi auto sillad ega veljed sirged.

Jah nagu olen ka enne kirjutanud teises teemas, siis sildade püsimine on ikka väga juhis kinni. Ma pole ühelgi autol kunagi ühtegi silladetaili mitu korda pidanud vahetama ja üldse väga vähe on minu autodel olnud vaja teha sillatöid (ma muidugi olen neid enamasti nii aasta kaupa vahetanud ka, v.a paar hobiautot mis nüüd juba pikemalt käes olnud). Aga ma sõidan ka Marja tänaval, Priisle teel jne kehvadel tänavatel nii 30km/h ka. Enamus kütavad mööda, aga hea kattega teel hetk hiljem jäävad millegipärast uuesti jalgu. On sellisel "lammutamisel" siis pointi? Mul oli uus Corolla kui ta välja tuli (mitte facelift) ja olin üks esimesi kes sai. Minu käes olnud 15000km-ga ei juhtunud küll midagi selle autoga. Sõbral läheb Avensisel 6 aasta ja läbisõit peaks olema 150 000 kanti. Pole olnud ühtegi probleemi peale kuludetailide (piduriklotsid jne), mingi kütusetoru vist äkki vahetati kuna natuke nagu väristas mingi hetk mootorit ja see vist läks ka garantii alla. Ülejäänud aja puhas sõidurõõm olnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2012 13:08 
Moderator
Kasutaja avatar

Focus pole migni väikeauto ju, vaadaku Ka poole, minuarust ilge nunnu

http://motoburg.com/images/ford-ka-image-03.jpg

Siis veel pakuks Sidrunilt DS3 äkki, kuigi map tea mis need maksavad.

Ning kui tutika auto vötab siis suht savi ju millise vötab, söidab liisinguaja ära vöi garantii ning ostab uie. Valigu puhtalt välimuse ja söidutunde järgi oleks minu arvamus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2012 21:31 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
Ning kui tutika auto vötab siis suht savi ju millise vötab, söidab liisinguaja ära vöi garantii ning ostab uie. Valigu puhtalt välimuse ja söidutunde järgi oleks minu arvamus.

Seal maailmas kus mina elan ostetakse auto selle mõttega et sellega sõidetakse võiduka lõpuni ;)

Aga tänud vastajatele, eks midagi sai siit teemast ikka targemaks. Eks pärast proovisõite ole näha mis lõpptulemus on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2012 23:19 
Kasutaja avatar

Proovisõit kõigiga, võimalusel pikem kui ring müügimehega, on väga hea mõte. Ma siin nii 5 suve tagasi proovisin nii kuu aega päeva kaupa autosid. Nii mõnigi sai listist maha tõmmatud, kuna iste ei olnud pikemal sõidul mugav jne. Teine (ehk siis maailmakuulus "pann") Opeli näol ei üllatanud ka millegagi, ehk siis Ülemiste/Sikkupilli esidnusest startides veepuhastusjaama juures juba mootorituli põles, elektripeegel ei toimunud ja mingi kolmas asi oli veel. Müügimees küll pärast halas, et ei saanud olla jne, laseme kohe uurida. Päris mitmed firmad küll lubasid aga kas samal või eelneval päeval hüppasid alt ära. Paljud saatsid kohe pikalt ka. Aga noh uue Corrolla tõin Amservist lõpuks ära ka (muidugi enda reeglite vastaselt, sest vahepeal tuli uus mudel peale ja olin üks esimesi kes kätte sai - ehk siis põrsas kotis meetodil ja käigukastiga läksin seetõttu natuke alt ka).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 19:14 
Kasutaja avatar

Et teema tilganäppimise rubriiki ei liigituks, siis olgu öeldud et valikuks osutus Škoda Fabia universaal 1,2l. Valituks sai see põhjusel, et välimus on ok, ruumi on piisavalt ja üleüldine mulje on täpselt seesama "selle raha eest kõige rohkem autot".

Toyota puhul välistas valiku müügimeeste suhtumine - nood nagu ei olnudki autode müümisest huvitet.
VW oli kõige kallim, aga seest kõige prostam, teenindus normaalne. Pealegi ka sealt soovitati Škodat :)

Škoda kohta asub üks jutt nt siin.

Edit: Kes endale eelmist autot soovib klikkab siia. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 21:24 
Kasutaja avatar

Toyotal on nii suured müüginumbrid et .... müügimehi ei huvita vist moosimine

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis