TAF kirjutas:
Kristo sinu loogika järgi ei peaks siis üldse teid remontima? Mida kehvemaks lähevad, siis seda aeglasemalt sõidame? Lõpuks kui Tallinna teed koosnevad ainult pommiaukudest, siis ukerdame nende vahel 10kmh ja oleme kõik õnnelikud ja rahul?
TAF,
Kas ma olen väitnud seda, et ei peaks teid remontima? Ütle mulle palun kust see raha võetakse? Tallinnas on väga palju teid, mis on hullemad kui kanal. Meil tehakse hetkel järvevana teed korda. Seal oli tee samasugune kunagi ja puudus valguski, polnud üldse nii palju õnnetusi kui kanalis. Kanalis lihtsalt inimesed arvavad, et on normaalne enda autot tuulutada ja nii need õnnetused juhtuvadki. Kui sa hakkad uurima ja vaatama, MILLE pärast kanalis õnnetused juhtuvad siis on see enamasti kas vale kiirus või täispeaga sõitmine. Kui liigelda lubatud kiirusega ja kaine peaga, siis ei juhtu sinuga midagi ja kui sa tunned, et kanal on halb valik, siis võid alati kasutada Narva mnt-ed või peterburi mnt, mis on minu meelest hullem. Keegi ei sunni sind seal sõitma. Mina pole veel tähendanud 70km/h sõitmisel kanalis mitte ühtegi probleemi, valgustus on küll nüüd täis häma jutt. Jooned võiks olla, aga kui ei ole, siis ei ole.