sander147 kirjutas:
Äkki mu töö iseloomust tingituna ja eelmise omaniku jutt (korraliselt hooldatud) ei pidanud paika, ning pärast tolle "odava pasaga" tegemist muutus nahk märgatavalt paremuse suunas. Ei hakka mainimagi, et parkides ükskõik kuidas, siis otsene päike oli päevasel ajal just istmetele. Seda siis 10h päeva jooksul ning nädalate kaupa.
Ei pea siin õigustama oma tegu, kuna antud tegu oli nii kui nii õige.
Küsimus: kas 50€ maksev kreem on siis tõesti nii super ja fantastiline, või saate lihtsalt parema une teades, et kallis kreem,järelikult ka hea. Võiks ükskord mõista, et ka odavad tooted võivad hea olla.
Pole ise kallist asja proovinud, seega ei saa ka öelda, et kallis on pask. Te pole seda odavat kreemi proovinud, seega ei saa ka te öelda ,et see on pask!
Kui kõik nahkistmed on juttude järgi alati hooldatud super asjadega ja 2x aastas, siis miks nad ikka kõik puruks on????????
Nahk kulub ka loomikul teel, ega see igavene pole.
Ma olen neid odavaid katsetanud küll ja veel, ei ole neist kasu. Kui tahad norm hinnaga haara 25-30€ eest AUtoglym nahahooldus kit endale ja sellest teeb ikka paar aastat. Samas muidugi ei hakkagi vaidlema, et ka mõni odav asi võib päris hea olla, aga tavaliselt nii pole.