Jaa, pean sõna sekka ütlema, 195/65 rehviga sõitsin samuti umbes 6l/100km. Täispaagiga tõestatud maantee keskmine oli 6.4, seda siis kui mootor veel korras oli

Nüüd all 205/55 rehvid (vb /60, ei mäleta, aga see pole oluline) ja kehva lambdaga on pärast õlivahetust hakkama saanud 7 ümber. Usun, et kui lambda uuesti üle vaadata, sidur ära vahetada ja käsipidur ära reguleerida (üks pool kipub õrnalt klotsi vastu ketast laskma), siis ma ei näe 6/100 mitte midagi müstilist. Tartu linnas pärast oma 110kw sedaani ostu sain esimese paagi keskmiseks 9.1, 80% linnasõitu ja peenestamisvajadus oli alles rahuldamata

Seda viimast muidugi siiani-tagavedu tekitab ikka eufooriat.
Seda juttu, et 2.0 ja 2.5 110vs 141 kw võtavad sama palju kütet- total bs. Maanteel on suht samasse auku küll, aga linnas vähemalt paar liitrit vahet. Kui ma praegu lasen linnas oma arvestustega umbes 11/100 ringi väga raske jalaga, siis 525 võtaks minu käes ilmselt 15-16. Tartu ühel sarnase sõidustiiliga sõbral KORRAS! mootoriga 14-15 kulu linnas.
Minu isiklik plaan- mootori ja veermiku kuluosad ära vahetada, chip peale ja elu ilus. Ei lähe ehk 141kw vääriliselt edasi, aga ega midagi tundest väga puudu ka ei jää, saabki talvel rahulikumalt elada, ei pea alati kartma, et nüüd läks liiga palju jõudu maha ja võpsik ootamas.
Muidu kahe käega poolt auto mugavuse poolest- mul küll mingeid erilisi lisasid pole, esimesed el aknad, man. kaltssisu ja vändatav katuseluuk, aga sõidumugavus on siiani parim, mida kogenud olen. Ja olen nii mõnegi autoga sõitnud.
Säästukaks see tõesti ei sobi, aga omas klassis ilmselt siiski üks paremaid valikuid.