Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.06.2025 13:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 611, 612, 613, 614, 615, 616, 617 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 29.08.2012 14:05 
Kasutaja avatar

No neid videole salvestavaid süsteeme on ikka vähestes ma arvan. Enamus ikka möödavad käsiradariga ja teoorias võib seal jah mitu mälupesa olla, et saab järjest mitut mööta, aga see pärast tõestamine on vägagi küsitav. Telekas uhkustada on loomulikult hea, äkki keegi kardab, praktikas ma kardan et päris kiirelt on mõni kohtucase tulemas. Tegelikult pidi juhendites isegi see olema, et kui näiteks teatud kauguselt kiiremalt mõõdetakse, siis peab kiirust ka statiivilt mõõtma (radari juhendis vist peaks olema sees või siis taatlemise protokollis), sest muidu pidi käevärinast juba mõõteviga sisse tulema. Sõber mingit samat teemat hetkel ajab, sest temal mõõdeti oluliselt kaugemal miskil möödasõidu hetkel.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 17:48 
Kasutaja avatar

Endal selline kogemus, et kahe autoga sai Lätist tuldud ja ka kiirust ületatud Pärnu kandis. Ise olin esimese autoga, aga maha nopiti hoopis tagumine auto. Öeldi veel, et oleks teise ka maha võtnud, aga nad kahte korraga ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 19:56 
Kasutaja avatar

Täna sai peale tööd ilusti Tikkurila poole liigutud. Kuna pidin töökaaslase koju viskama siis pidin kasutama tavapärasest teist marsruuti. Liikudes kiirteelt viaduktile läks tee kaheks. Üks suund siis paremale alla ja teine vasakule all. Minu siht oli liikuda vasakule poole. Kuna mu ees loivas üks Soome numbritega sõiduk pidin hoo õigeks sättima ja kulgesin 80km/h. Nüüd siis päevakangelane saabub siia juttu. Mu taha ilmus lennuga mingi Sharani raibe mis konkreetselt per_se mulle tungis ja käitus nii nagu ma seisaks seal teepeal ja tahtis minust praktiliselt vasakult teepeenralt mööduda, paraku ei mahtunud sest teepiirded tulid juba mängu. SÕitsin siis üle viadukti ära ning peale seda võttis ta oma raipest viimast ja sõitis mulle ette ning pidurdas korraks. ( kusjuures aimasin seda ja jalg oli juba ammu mul piduri peal ) Siis hakkas nihelema, sõitis kõrvale kus nähtavale ilmus kõrvalistmel menopausi eas olev soome morda kes oma koleda näolapi poolest tuletas mulle filmi Psühho naistegelast. Vehkis ja röökis seal autos nagu sõda hakkaks. Ma muidugi muigasin niisama ja jutustasin töökaaslasega edasi. Valgusfoorile lähenedes lasti aken alla ning tehti mõned pildid mu liikuvast autost. Nüüd aga küsimus: " Ma sooviksin neid pilte mis sõiduaeg tehti endale, tulid teised vist päris head". :D

Tegelikult aga, nägin järjekordselt neid kuradi soome troppe kes Eestlasi silma otsas ka ei seedi. Samas töökaaslane mainis ka, et tal samuti kunagi pilt tehtud ja sõrmi vibutatud. Ei julge siin Soomes sellistele kolakat ka anda, pärast sitsid puuris tükkaega ja tekitab omale hulga probleeme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 20:41 

Leidsin täna tds-i üle pika aja, mis pildi pealt nagu oleks sobinud. Tahtsin vaatama minna ja sajebis: just oli masin müüdud.

Tra kuidas mul ikka alati veab :kill . Elu lõpuni jään vist otsima normaalset asja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 22:13 

kuna tööasjus olen valga kandis, ja töö toimub maanteel pm telgjoonel, ehk siis liiklus käib meist mõlemalt poolt mööda ja nendest krdi kiirusepiirangutest suurt kasu ei ole, siis tuli täna ja jäi järsku mu kõrval mingi auto seisma, ei pannud kohe töö hoos tähelegi, vaatasin joonist ja mõtlesin kuhu järgmine märk maha panna freesimehele, kui see autost küsis, et kas abi on vaja..
Kuna mul tervis natuke kehvake hetkel, siis pahur tuju peal ja tahtsin juba hakata ütlema, et "JAA... mine lükka poistel pigikäru, nad ei jõua üksi järgi sellega"..kui õnneks vaatasin enne kes seal autos on..
Krt, kaks politseiniku oli hoopis, eraautos..Ja soovisid kuskile meie töömaa sisse pesitsema panna ja siis kõikki märgi eirajaid kottima hakata..
Ja polnudki kaua tarvis neil tööd teha, kui juba oli liiklus korras ja mitte ükski inimene ei sõitnud 30 alas kiiremini kui lubatud..Mis nii häda tööd teha. Lubasid homme ka tulla meiega enamvähem ühel ajal plattsi..eks siis on näha.. :rokib :D '

Üldse mingid sõbralikud inimesed siin, teine patrull sõitis ka mööda mingi vitaraga vms, see lehvitas juba kaugelt roolitagant...ju see siin mingi popp teema, et kõik teavad kõiki ja teretavad jne .. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 22:17 
Kasutaja avatar

Naise Mazda 3-l hakkas taga midagi kolisema. Võtsin vasaku tagaratta alt ära ja tra, amordil ülemine kinnitus ära murdunud. Amort ilus kuiv, plekk kinnituse koha pealt ilus, kui kinnitusel ise (ilmselt alumiinium vms) oli mõlemad "kõrvad" korrodeerunud ja ära murdunud.
Esimest korda näen sellist asja.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 22:30 
Kasutaja avatar

pool vw gruppi plus mõned usakad sõidavad taoliste asjadega ringi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 22:40 
Kasutaja avatar

tsett kirjutas:
ma seda mõtlesingi, et kunagi nagu polnud probleemi, aga neil ka tehnika areneb ja võib-olla võtavad radarid juba mitu autot korraga vms.

Ei võta. Radar võtab ainult ühe auto kiiruse.
Videosalvestus ei ole kohtus kehtiv.....

Edit: kohtukeiss on sel teemal läbitud. Tilkuritel niisama suvalist tatti, ilma argumentideta,pole vaja pritsida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 23:28 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
tsett kirjutas:
ma seda mõtlesingi, et kunagi nagu polnud probleemi, aga neil ka tehnika areneb ja võib-olla võtavad radarid juba mitu autot korraga vms.

Ei võta. Radar võtab ainult ühe auto kiiruse.
Videosalvestus ei ole kohtus kehtiv.....

Edit: kohtukeiss on sel teemal läbitud. Tilkuritel niisama suvalist tatti, ilma argumentideta,pole vaja pritsida :)

Kõik oleneb ju kellele sa radarisse lendad. On ka võimalik 300 autoline rivi maha võtta, kui vaid inimesi oleks kes nendega tegeleks. Ja paljude vaheditega võid mõõta kolonnis ükskõik millise auto kiiruse väga vabalt ja ei teki mingit kohtu teemat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2012 23:38 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
Tõsi, kiiruseületamise puhul on olukord natuke teine, aga kõik sõltub sellest, kuidas väärteomenetlus läbi viiakse.

Usku, kiiruseületamisest ongi jutt. Too nüüd mõni näide, kus kaameraga on fikseeritud 3-5 kolonnis liikuva auto kiirus. Minu juhtumi puhul, olin mina radariga mõõdetavale järgnevas autos ja ei suudetud siin ei kaamera, ega politseiniku silmaga minu kiirust fikseerida....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2012 07:26 
Kasutaja avatar

täna juhtus nii palju, et bänn sai läbi.enda arust ei teinud midagi valesti ja ma arvan, et hoiatus PS-i oleks mind edaspidi tagasi hoidnud. Igatahes PROPS sulle administraator, kes sa liigeslt omavolitsed ja oma võimu liigselt kasutad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2012 10:01 

olenk6vamees123 kirjutas:
täna juhtus nii palju, et bänn sai läbi.enda arust ei teinud midagi valesti ja ma arvan, et hoiatus PS-i oleks mind edaspidi tagasi hoidnud. Igatahes PROPS sulle administraator, kes sa liigeslt omavolitsed ja oma võimu liigselt kasutad.

aaaaaaaaand his gone....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2012 10:27 
Moderator
Kasutaja avatar

Wearder kirjutas:
olenk6vamees123 kirjutas:

aaaaaaaaand his gone....

Nope, ei ole veel kuhugi läinud. Ehk jõudis hoiatus kohale...

Umx

P.S. Mida tähendab PROPS?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2012 10:28 

Respect nagu vms

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2012 11:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Viide teemast "Nägin linnapeal teist striitreisserit":

Ludeling kirjutas:
Tsiteeri:
§ 40. Tulede kasutamise üldnõuded
(1) ...Haagisel peavad sõidu ajal põlema ääre- ja numbrituled.

...

Ma siin just hakkasin mõtlema, et kui mul auto paneb valgel ajal ise põlema vaid eesmised LED-tuled ja tagaots on täiesti pime ning sellega koos on pime ka haagis, siis olen ma ju tahtmatult seaduserikkuja. Peab vist edaspidi tuled parkide peale keerama haagist vedades (need ongi need LED'id).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 611, 612, 613, 614, 615, 616, 617 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis