kuna tööasjus olen valga kandis, ja töö toimub maanteel pm telgjoonel, ehk siis liiklus käib meist mõlemalt poolt mööda ja nendest krdi kiirusepiirangutest suurt kasu ei ole, siis tuli täna ja jäi järsku mu kõrval mingi auto seisma, ei pannud kohe töö hoos tähelegi, vaatasin joonist ja mõtlesin kuhu järgmine märk maha panna freesimehele, kui see autost küsis, et kas abi on vaja..
Kuna mul tervis natuke kehvake hetkel, siis pahur tuju peal ja tahtsin juba hakata ütlema, et "JAA... mine lükka poistel pigikäru, nad ei jõua üksi järgi sellega"..kui õnneks vaatasin enne kes seal autos on..
Krt, kaks politseiniku oli hoopis, eraautos..Ja soovisid kuskile meie töömaa sisse pesitsema panna ja siis kõikki märgi eirajaid kottima hakata..
Ja polnudki kaua tarvis neil tööd teha, kui juba oli liiklus korras ja mitte ükski inimene ei sõitnud 30 alas kiiremini kui lubatud..Mis nii häda tööd teha. Lubasid homme ka tulla meiega enamvähem ühel ajal plattsi..eks siis on näha..

'
Üldse mingid sõbralikud inimesed siin, teine patrull sõitis ka mööda mingi vitaraga vms, see lehvitas juba kaugelt roolitagant...ju see siin mingi popp teema, et kõik teavad kõiki ja teretavad jne ..