Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 01:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 01.09.2012 12:13 

Ei tea, need kes siin mõtlevad, et ei või masinat üle vaadata... no ma ei tea.

***, ma vaatan 400 eurise masina ka üle koha peal, et pärast endal mingeid üllatusi ei tuleks. Ei ole mõtet vaadata ära 2 asja ja siis pärast neid vigu avastama hakata. Vaatad koha peal ära, tead mis on esialgsetel arvestustel viga ja kohe selge kas ostad või vaatad veel edasi.
Selle asemel, et pärast laulma hakata kuidas on autol alles vigu :kill

See muidugi ei tähenda, et kui ma ühe mõlgi leian, tingin sealt 100 eurot alla...proovida võib ju alati, kas õnnestub, on iseasi.

Ja muideks.... 400 eurost masinat on võimalik ka enam vähem kalla-talla oma saada. Vähemalt mõneks ajaks. Niiet ei ole midagi nagu peaks õnnelik olema kui auto ainult käima läheb... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 13:41 
Kasutaja avatar

Mina polegi mõelnud, et ei tohiks odavat autot korralikult üle vaadata. Just asi selles, et "opeli spets" näppis ainult salongis makki :D . See oli naljakas, muud ei vaadanudki pmst.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2012 10:34 
Kasutaja avatar

neile oli tähtis ,et autos tümakat saaks neiudele lasta:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2012 13:52 
Kasutaja avatar

Ma müüsin oma ooplit(vectra b, diisel, universaal) 2 nädalat, mitte ühtegi kõnet, mitte ühtegi vahetuspakkumist, laupäeval siis mingi tegelane hellab et võtaks 1000ga kohe homme ära(mul oli hinnaks 1350), ütlesin et viimane hind millega loobun on 1100. Lepime kokku et pühapäeva hommikul saame kokku, paraku venis õhtu hommikusse välja alkoholi jõul ja see auto müümine läks üldse meelest, ärkasin 3 või 4 päeval, aku tühi. Nii kui koju sain, laadija taha ja sisse lülitasin sain sõnumi "ELISTA", saime 20 minuti pärast kokku tüüp tegi auto ümber tiiru ära, vaatas korraks kapoti alla ja sõita ei tahtnudki, ütles et "ma nägin kui sa siia sõitsid, nägin küll et sõidab väga hästi" :D
Siis tahtis ikka veel tingida, ütles et kütte ja õlle jaoks vaja ja kõik läheb praegu auto peale ära, andsin 1100-st 20 tagasi talle. Hästi läks :)

Tüüp(ja veel 2 inimest + väike laps) oli kuskil kaugemalt ise kohale tulnud ja olid hommikust saati oodanud kuni mul telefon tagasi levisse jõuab, enamus oleks lihtsalt käega löönud :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2012 14:09 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
oli kuskil kaugemalt ise kohale tulnud ja olid hommikust saati oodanud kuni mul telefon tagasi levisse jõuab, enamus oleks lihtsalt käega löönud :hail

Ilmselt isegi jalaga ja mitu korda veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2012 08:49 
Kasutaja avatar

eile mingi kutt helistas 22ne paiku, ma ei jõudnud vastu võtta, mõtlesin, et keegi laenuklientidest helistab, helistan üle küsin mis mureks. Tuli välja et inimene helistab MB kuulutuse peale, hakkas kohe kauplema ja räägima, et on samasugused autod soodsamalt müügis. Ma ei vaidle, et on olemas, ma nägin oma silmadega "ühe konkurendi" mis oli 200 EUR soodsam, no IRL vahe peaks olema 1000 EUR olema, minu mersuga ei anna võrelda. Nii siis ütlesin, et kõik kauplemine käib kohal, kui leiad mis põhjusel pean sulle alla lasma, siis lasen, aga peab olema põhjendatud ettepanek olema. Siis kutt ütles, et ei vitsi raha bensu peale raisata, kui ei saa kohe hinnas kokkuleppe. . Ütlesin inimesele: Head Ööt, ja rohkem ärge tülitage, ilmselt teie pole veel kasvanud auto ostuks.

Ise olen venekeelne inimene, aga ennast kõige rohkem ajavad närvi venelased, kes räägivad sellise tooniga, nagu ma oleks neile midagi võlgu, või olen mingi kerjus kiriku juures, ja nemad ülirikkad kuttid. . (Kuulsin kord kuidas ühed venelased mängisid ennast kõva tegelinski ühe tuttava juures, kutt tahtis osta mingi 7k maksva autot, ja selline boss oli :) Mu tuttav oma raha eest (mitte laenatud), omad pidevalt mingi 15-20 autot hinnast 7-30K EUR, ja ehk siis tegelikult rikkem mees, kui ostja. . naljakas tegelt vaadata eemalt vaadates, kuidas "kuningad" käituvad, oma praktika järgi eestlased vähem tõmblevad, kuid põhjalikumalt vaatavad auto üle, viimati vaatas ostja mingi tund aega auto, enne kui sai auto omanikuks, selle aja sees ka ÜV-l käimine ja auto kontroll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2012 15:04 

Keegi sellise asjaga ka on kokku puutunud ?
1. I will come to you with a visa
2. you register a warrant by notary for my using of this car
3. you and I sign the agreement (buy-sell)
4. I pay you money
5. then - travel to Russia with estonian registration of this car
6. I will use this estonian car in Russia

Tundub tõsisem huviline olevat aga ehk jälle mingi pettus ? Enne seda oli muidu pikem vestlus auto jms kohta.
On kellegil kogemusi ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2012 15:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Onedream kirjutas:
4. I pay you money

Tundub tõsisem huviline olevat aga ehk jälle mingi pettus ? Enne seda oli muidu pikem vestlus auto jms kohta.
On kellegil kogemusi ?

Kirjuta vastu:

1. You can come to me with cash
2. You and I sign a sales contract
3. You pay me money and I give you the documents and keys (and maybe the car as well)
4. You can travel wherever you want
5. I don't really care if you use the car in Russia or not.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2012 15:46 
Kasutaja avatar

ilmselt mõtleb viisat selle esimese punkti all.

Idee poolest go for it, kui kut cashi laob.
Kindlasti uuri kas on OK, kui sa auto siit registrist maha võtad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2012 18:22 

Onedream kirjutas:
4. I pay you money

On kellegil kogemusi ?

Lühidalt, inimene tuleb Venemaalt, ostab su auto ära, KUID auto jääb sinu nimele, tema paneb ennast kasutajana ja teeb notariaalse volituse, siis sõidate KOOS Venemaale (kuna Venemaa piiri saab ületada ainult omanik), siis istud bussi peale ja sõidad tagasi koju, tema sõidab sellega Venemaal ringi.( käib kord 3 kuu jooksul vene tollis ja pikendab auto viibimist venes), siis millalgi müüb seal romulasse varuosadeks ja palub sul kustutada siin registrist maha.
Tegelikult see skeem toimub aastaid, ja seda kasutavad need kel siin-seal sugulased/tuttavad.
Mu tuttavale saadeti sama pakkumine 900 eur-le autole, seepeale ta vastas, et otsige lolle ikka oma riigis, või kui nad nõus 1500 euri peale maksma siis võiks mõelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2012 21:04 

Enamvähem sellise vastuse saingi temalt . Kuna ka müüdav auto pole väga kallis (2500€) siis loobusin tema pakumisest siiski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2012 21:52 
Moderator
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
ilmselt mõtleb viisat selle esimese punkti all.

KURAT, sellise lihtsa variandi peale ei tulnudki :) :) :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.09.2012 13:35 
Kasutaja avatar

Kloun kirjutas:
Onedream kirjutas:
4. I pay you money

On kellegil kogemusi ?

Lühidalt, inimene tuleb Venemaalt, ostab su auto ära, KUID auto jääb sinu nimele, tema paneb ennast kasutajana ja teeb notariaalse volituse, siis sõidate KOOS Venemaale (kuna Venemaa piiri saab ületada ainult omanik), siis istud bussi peale ja sõidad tagasi koju, tema sõidab sellega Venemaal ringi.( käib kord 3 kuu jooksul vene tollis ja pikendab auto viibimist venes), siis millalgi müüb seal romulasse varuosadeks ja palub sul kustutada siin registrist maha.
Tegelikult see skeem toimub aastaid, ja seda kasutavad need kel siin-seal sugulased/tuttavad.
Mu tuttavale saadeti sama pakkumine 900 eur-le autole, seepeale ta vastas, et otsige lolle ikka oma riigis, või kui nad nõus 1500 euri peale maksma siis võiks mõelda.

Nii ta on, kui ostja läheb ise sellega, siis ei saa ta läbi selle autoga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2012 11:25 
Kasutaja avatar

Onedream kirjutas:

Ja asja point on siis miski Venes kehtiva kirve impordi/tollimaksu vältimine lihtsalt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2012 12:26 

Või siis et saaks idanaabrite juures koerusi teha ja miilits ei võta numbri järgi kinni kes oli.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis