Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 09.09.2012 17:12 
Kasutaja avatar

Onedream kirjutas:
Keegi sellise asjaga ka on kokku puutunud ?
1. I will come to you with a visa
2. you register a warrant by notary for my using of this car
3. you and I sign the agreement (buy-sell)
4. I pay you money
5. then - travel to Russia with estonian registration of this car
6. I will use this estonian car in Russia

Tundub tõsisem huviline olevat aga ehk jälle mingi pettus ? Enne seda oli muidu pikem vestlus auto jms kohta.
On kellegil kogemusi ?

Ühe auto olen niimoodi Venemaale müünud, ostja leidis ise Eestist inimese kelle nimele auto kirjutati ja tema pandi kasutajaks. Kuidas ta üle piiri läks, seda ei tea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2012 22:36 
Kasutaja avatar

Passis kirjas olev kasutaja saab üle idapiiri probleemideta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 09:43 
Kasutaja avatar

ridariass kirjutas:

ei saa, muidu mu sinine Jaguar ei seisaks Poolas terve aasta, mulle öeldi sama juttu, et kõik ok ja saab läbi, ostja, kes ostis Jaguari läks Kaliningraadi ja proovis kolmest punktist läbida piiri, ja ei lasti sisse, öeldi, et ainult omanik, mina jäin omanikuks ja ostja oli sissekirjutatud kasutajaks, vastutavaks kasutajaks ei saa välismaa kodaniku passi sissekirjutada, kuna pole elamisloa ja pole IK.

ridariass kirjutas:
Ja asja point on siis miski Venes kehtiva kirve impordi/tollimaksu vältimine lihtsalt?

Nt minu sinine Jaguari tollitamine Venemaal läheks maksma 40 000 EUR

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 19:53 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
ridariass kirjutas:

ei saa, muidu mu sinine Jaguar ei seisaks Poolas terve aasta, mulle öeldi sama juttu, et kõik ok ja saab läbi, ostja, kes ostis Jaguari läks Kaliningraadi ja proovis kolmest punktist läbida piiri, ja ei lasti sisse, öeldi, et ainult omanik, mina jäin omanikuks ja ostja oli sissekirjutatud kasutajaks, vastutavaks kasutajaks ei saa välismaa kodaniku passi sissekirjutada, kuna pole elamisloa ja pole IK

Ah, nojah, ma olen vist alati vastutav olnud tõesti, kui nad seda ka oskavad vaadata passist, siis küll. Siiani olen millegi pärast arvanud, et kui nimi passis, siis sellest piisab ja rohkem süveneda ei viitsita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:20 

ise käinud ja ka passis olev kasutaja on minu autoga käinud ja pole siiamaani probleemi olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 09:27 
Kasutaja avatar

T6nis kirjutas:
ise käinud ja ka passis olev kasutaja on minu autoga käinud ja pole siiamaani probleemi olnud.

ei usu, et inimene kes oli sissekirjutatud passis oli vene kodanik ilma elamisloata Eestis, ja käis Venemaal. Kui oleks nii lihtne kõik, ma oleks juba 20 autot niimodi ära müünud, mul terve hunnik tellimusi vanade autode peale, aga kuidas üle Vene piiri neid viia seda ma ei tea

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 10:25 

Aga kui auto on sinu nimel , siis sõidad üle ja tuled jala tagasi. Ma võin symboolse tasu eest teenust pakkuma hakata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2012 08:47 
Kasutaja avatar

Kolelugu kirjutas:
Aga kui auto on sinu nimel , siis sõidad üle ja tuled jala tagasi. Ma võin symboolse tasu eest teenust pakkuma hakata.

milleks mulle on vaja jätta autosi enda nimele, ei vitsi sellise äriga tegeleda üldse :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2012 18:29 
Kasutaja avatar

Ostja tuli kohale, tegi ringi ümber auto. Ütles, et selle raha eest autot küll. Tegime lepingu, ladus kuulutuse hinna pihku ja sõitis mu quattroga minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2012 19:19 
Kasutaja avatar

Mulle helistati, et tere, teil Calibra müüa, ütlesin et jah, ütles et too kohale, et ostab ära, ma ütlesin et kas oled kindel, et pole näinudki autot, vigade kohta ei küsinud ka midagi, ütles et jah. Jäin mingi tund aega hiljaks veel, vennad ootasid väljas mingi tund aega, läksin kohale siis, andis raha peo peale, ei teinud isegi tiiru ümber auto, ega ei pannud käima :D näitasin kuidas immo käib, ja teine vend täitis lepingu ära, ja kõik, kogu üritus 5 minutit. Küsisin veel, et miks tuli tuju siis reede õhtul sportautot osta, ütles, et tal endal Galaxy, ja et tahaks kiiremat sõitu ka teha vahest :D Kõik müügid võiks nii kiirelt käia. Isegi ei proovinud tingida, väga naljakas :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2012 20:08 
Kasutaja avatar

mul selline auto müügis
viewtopic.php?f=13&t=97833&p=1055720#p1055720

täna kirjutab mingi tädi, et eile teie auto oli müügis Tartus 1690 EUR-ga, et mida krt te müüte nüüd 2k EUR Tallinnas. Kirjutasin, et tõesti nägin eile 1690 EUR-ga samasugust Volvot auto24.ee-s müügis, tõesti kuulutus oli lisatud 15.09.12 (samuti ka minu oma), kuid seal oli 2.9 150kW variant, mul aga 2.4 125kW. . aga tädi sõimab täiega, ja ei usu, et tegemist erinevadega autodega :? Wtf, 100% see auto polnud kuskil varem kuulutatud :) Samas täna seda 2.9t 1690EUR müügis enam pole. Vot kuidas tõestada, et sa pole eesel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2012 22:29 
Kasutaja avatar

Kirjuta talle et pole vaja sinul seda minu autot osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.09.2012 22:32 

Pigem, et transport Tallinna olümpia külla maksab ka raha. Ning vanad inimesed nagu nii raha lugeda ei näe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.09.2012 09:27 
Kasutaja avatar

sander147 kirjutas:
Pigem, et transport Tallinna olümpia külla maksab ka raha. Ning vanad inimesed nagu nii raha lugeda ei näe.

aga tegemist pole sama autoga, ma kui panin kuulutust üles vaatasin, millised "konkurendid" minul on, ja ise nägin 1690 EUR eest S80 2.9 R6 150kW, mõtlesin, et krt sama sugune auto, ja isegi esimene pilt oli sama nurga alt tehtud, ainult, et mul metsas, tal aga mingi hoone juures. Nüüd sõimatakse täis, ega ei vaidle, et olen edasimüüja jne, aga krt igaüks teenib nii kuidas oskab. . ja oleks nõus, kui keegi sõimaks mind, kui auto oleks müügis kuskil 1000 EUR-ga, ja ma ostaks selle ära, ja isegi ei hakkaks pilte vahetama paneks autot 2000 EUR müüki :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.09.2012 22:26 

Tilganäppijatega meenub mulle üks hea tegelane, kes siis kui mul vana mini cooper müügis oli, helistas ja küsis, kas ma saaks seda ehk talle tartusse näitama tulla, kuna ta elab tartust natuke eemal, siis saab bussiga sinna tulla.
Küsimuse peale, et miks ta tartust bussiga edasi tallinna tulla ei saa, tuli vastuseks, et sedasi pidi bussipiletite rahad kokkulüües jube kulukaks see vaatamine minema.

Ehk tegin kiired järeldused, et ainult näha seda mini soovitigi...(lootes, et teeme selle näitamise minu kuludel..) :kill
Mingi Sten oli nimi, vähemalt telefonis tutvustati ennast kui Sten.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis