Umx kirjutas:
360 kirjutas:
remain kirjutas:
Nagu kellegil oli signatuuris " Iga streetracer peab elama üle vähemalt ühe bänni!"

Humoorikas on see, et otseselt ei rikkunud reegleid, kirjutasin siin samas teemas, "Kurat, mingi mode vms kustutas minu postituse mobiiltelefonide teemast ära, kirjutasin lühidalt mida olin kirjutanud ja küisin mis teie arvate, kas see oli õigutatud" aga ilmselgelt lõikas mode kenasti "paha" jutu ära, et jääks minust loll mulje

Pole hullu, meil kõigil on halvad päevad, saad andeks

Noh, vastame siis huumorile huumoriga, samas silmas pidades mõlema osapoole oma versiooni rääkimise õigust:
Sinu esimene postitus oli vist mobiiltelefonide omaduste üle arutamise teemas, kus Sa püüdsid oma telefoni müügiks pakkuda. Arvestades, et selle jaoks on teised kanalid, mitte streetrace.org (mida on, muide, ka korduvalt varem vastavasisulistele palvetele/proovidele/küsimustele kommunikeeritud), kustutati Su postitus.
Seejärel, saamata ikka veel aru, mille vastu eksisid, kirjutasid siia teemasse ülaltoodud jutu ja panid oma telefoni müügijutu uuesti üles. Seekord muidugi püüdsid seda müügikuulutust varjata jutuga "kas see oli õigustatud, mis Teie arvate?". Seega said hoiatuseks lühibänni ning loomulikult ei jäeta sel juhul üles ka Su kogu kuulutust. Osaline t.eksti kustutamine on põmst märgiks, et Sa ja teised aru saaksid, kuidas reeglid on. Nimeta seda siis näidispoomiseks või milleks tahad. Igal juhul ei ole minu meelest küll ühegi mode või admini eesmärk, et "kasutajast jääks loll mulje" - see on rohkem oma fantaasia vili.
Samamoodi on see auväärt moderaatori "fantaasia vili" et püüdsin reklaami teha, mind lihtsalt huvitas, kas tõesti sellepärast on normaale postitus kustutada. Ja ma ei näinud reeglites ühtegi asja mille tõttu oleksin pidanud bännitud saama (ega ma pahane või midagi pole, niikuinii ustavate striitreisseritega suhtlen ammu foorumiväliselt) lihtsalt arvan, et kui see oli kuidagi väga vale, siis oleks piisanud ehk postituse muutmisest? ps-iga teada andmisest vms. Lihtsalt siin samas alafoorumis räägitakse naistepesust kuni poliitika telgitagusteni.. soovitatakse, pakutakse jne. See on teema kus ennast ju välja elada? Ja ban-i seletus oli "oma vigadest mitte õppimine" kuidas seda nüüd mõista. (jätkuvalt nagu ennem mainisin, kui sulle pakub see teema huvi siis PS-is suhelda on mugavam, või on selline avalikult kuidagi äkki. ärapanemine moderaatori poolt/võimalikult rumalana mind näidata (olgem ausad, kõik annab jube lollilt kõlama panna)..
Teema on nüüdseks minupuhul ammendunud

(ausalt ei ole tahtmist ega viitsimist ühe teema küljes nii kaua tiksuda)
Aga et, teemast täitsa mööda ei läheks, siis hommikul vabaduse pst tahtis üks bõmmwee rida vahetades mulle küljepealt sisse keerata.. targad ja mõistlikud juhid on meie ümber

(äkki see oli karma võlg siin foorumis mitte õppimise pärast

)