krss kirjutas:
EDIT: eile juhtus see, et läksime naisega mõlemad eri autodega lapsele lasteaeda järgi. Noh väikene logistiline valearvestus, aga ikkagi parem, kui et kumbki poleks läinud ja kodus kokku oleksime saanud. Hakkasime siis koju sõitma, mina ees ja tema järel. Kõrvalteelt tuli mingi uuem mersu sprinter, nokkmütsiga pnoorel põhulõual pläru ees (nii labase olekuga tegelane, et isegi nägu jäi meelde), lasi minu läbi ja keeras mu järel sõitvale naisele külmalt peale, nagu poleks teda näinudki. Õnneks ei tulnud keegi vastu ja vastassuunda põikamine päästis avariist. Ausalt öeldes päris võigas sellist asja peeglist vaadata. Ei olnud siin tegu ka "bemarikompleskiga", kuna ma ise sõitsin mingi mõttetu väikese punniga, naine seevastu suure masinaga, sellepärast oli ka laps tema autos. Tüüp keeras muidugi kohe jälle metsavahele ära ja pani leekima. Huvitav, kui oleks autos videokaamera autos, kas selle põhjal saaks esitada politseisse kaebuse liiklusohtliku olukorra tekitamise eest? Avariist päästis hetkel vaid naise kiirus ja mis seal salata, ka õnnelik juhus. Tõenäoliselt oli see värdjas lihtsalt täis, kes kasutas suurt teed korraks vaid naabri juurde jooma minekuks.
Oli ka endal sarnane juhtum, teatavatel põhjustel sõitsime ka neiuga eri autodega ühes suunas, tema ees, mina järel. Sirgel teel, vasakul seisis buss peatuses, mille taga oli ka ristmik. Äkitselt keeras sealt ristmikult meie suunas üks vana Passatiga jobu, kes üritas kohe hakata bussist vastassuunas mööda sõitma. Õnneks oli nii palju ruumi, et preili jõudis paremale põigata, Passatiloxile jõudis ka vist mõistus kohale nii palju, et tallas pidurit. Vastik oli jälgida jah sellist asja tagantpoolt, ise miskit parata ei saa. Vähemalt ei juhtunud miskit.