Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 24.05.2025 14:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 667, 668, 669, 670, 671, 672, 673 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 21.09.2012 11:51 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
sander147 kirjutas:
Aga öelge siis targad. Mis oleks õige käitumine sellise "vända" suhtes, nagu too traktorist.

Sõidad mööda, lööd pidurid plokki??
Sõidad mööda, peatad traktori ja tõmbad juhile molli( toru haamri, rattavõtmega) või toore jõuga, kui jõud üle käib.
Ootad järgmist korda, et siis "saaksid alles näidata!"
Ootad järgmist võimalust, ja ei lase oma õhtut/hommikut häirida. Kuna iga km järel on samasugune või hullem M, kes teisi meelega või lollusest nu**ib.

Või midagi muud???

Tark ei torma. Enne mõtle hoolikalt kas sa ikka tõesti oled niipalju munadega, et oled valmis silmast silma vestlema.
Sõida mööda ja tõmba mõne aja pärast teeäärde. Anna märku, et ta masina kinni peaks. Teepeale risti pole mõtet parkida ja traktori ette joosta ka ei tasu. Kui jääb seisma siis saad kohapeal rääkida. Kui seisma ei jää tuleb trahulikult talu hoovi järgi sõita. Ei pea isegi alati kohe paukuma hakkama. Kuulaks tüübi versiooni juhtunust. Vaevalt masina tegelikule omanikule meeldib, kui noor sulase hakatis maanteelt “sõbralike” kaasliiklejaid talumaadele kaasa veab. Kui on normaalsed inimesed siis teevad ise selgeks, kuidas teinekord tuleb maanteel liigelda. Halvemal juhul on sul taluperemees kogu oma suguvõsaga hangude ja vikatitega kallal.
Mulle keerati kunagi tsiklile väikse bussiga niimoodi peale. Asulasse sisse sõidul tagant hooga tulnud Chrysler sõitis kõrvale ja surus mu lihtsalt teepeenra peale. Sõitsin sellele inimesele koduhoovi peale järele. Põhimõtteliselt küsisin, miks ta mind kraavi suruda tahtis. Kas ma ise põhjustasin millegagi sellise käitumise. Tüüp hakkas elukaaslase ja isa ees siis vabandama, et ta ei näinud mind??? Lubas , et on järgmine kord tähelepanelikum ja kunagi enam nii ei tee. Näha oli, et tüüp sattus üsna ebameeldivalt piinlikusse olukorda oma lähedaste ees. Ma arvan, et kui ma oleks seal maja ees räuskama või vägivallatsema siis oleks kogu asi minu vastu pööranud.

Väga õige. Ainult et, tee peal ma teda hääletada ei viitsiks, vaid sõidaks kohe taluhoovi järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 12:17 

Ei ole õige, kui ikka kohe kõrri ei karga, siis sõida juba kohe minema. Krt seda teab kus see talu veel on ja selleks ajaks kui pärale jõuate on äkkviha maha jahtunud ja jahedast soustist pole sedagi tolku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 12:25 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
Ei ole õige, kui ikka kohe kõrri ei karga, siis sõida juba kohe minema. Krt seda teab kus see talu veel on ja selleks ajaks kui pärale jõuate on äkkviha maha jahtunud ja jahedast soustist pole sedagi tolku.

Ema, anna padruneid selle ila peale :kill
Ütle, milleks peaks siis kohe äkkvihas traktoristi kõri kallale kippuma, naljamees? Sõidadki rahulikult taluhoovi järgi ja küsid, miks m#nni oli vaja mängida. Tüüp räuskama ja end õigustama hakkab, siis annad käte ja jalgade abil teada, mis sina tema teguviisist arvad...
Sinu meelest oleks siis õige äkkvihas kohe trakatsile risti ette sõita, traktorist kabiinist mutta tõmmata ja sihverplaat potisiniseks taguda?

Viimati muutis TMF, 21.09.2012 13:56, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 16:20 

valera kirjutas:
Hydration kirjutas:
18km/h üle ja 52euri vaesem... :ouh

24km/h üle 164 euri vaesem.

Värdjatel kaval süsteem. Paldiski maanteel meremeeste haigla kandis mingi vend era riietes mõõdab kuskile peidus ja Al Mare bowlingu juures kamp ootab. Hakkasin vaidlema et oli 70km/h alas, Võeti pult ja näidati bussis telekast ilusti video ära kus ja kuikiiresti sõidsin.

No mul oli asi veidi lihtsam.
Viisin kuulbergi õismäele ära, hakkasin tagasi linna tulema kiirelt, ning nägin , et tühi tee, aga mingi auto sõidab vastu, savi andsin aga vaikselt tulla ja kui peaaegu kohakuti jõudsime, siis nägin, et mendid on ja juba võtavad teeserva, et ümber keerata.
Selge, võtavad maha, mis siin muud.. võtsin kohe teeserva, otsisin dokumendid ja asjad välja ja need ei pidanud isegi vilkureid peale panema, keerasid ümber ja jäid seljataga seisma.

Ütlesid, vaid, et ma olen päris kiire taibuga.., aga mis siin taibata, kui kiiremini lubatust sõidad ja oled keset teed ainus ja vastatulev politsei auto ümber keerab...pole nagu eriti eksimisruumi.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 17:03 
Kasutaja avatar

2x Tartu mnt-l kaameratesse. Mõlemad korrad möödasõidul. Win!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 17:06 
Kasutaja avatar

Üldiselt on elementaarne, et kaamerate vaateväljas möödasõite ei tehta. Aga mõistus ja m#nnipikkus pole omateha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 17:09 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
Üldiselt on elementaarne, et kaamerate vaateväljas möödasõite ei tehta. Aga mõistus ja m#nnipikkus pole omateha :D

See on STREETRACE.ORG FOORUM. Kõva ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 17:12 
Kasutaja avatar

Mis ma sellise ilalõaliku kommentaari peale oskan öelda? Vaid seda, et ei kannata neid lontrusi, kes enne kaamerat kobarasse kogunevad ja värisevad kartuses, et kaameraplõksu nahka läheb suitsupakk või hollika ümber tiirutamiseks vajalik 5l kütust. Elevust tekitas, et siiani pole Eestis kordagi kaamerasse sõitnud ja pole ka rumalat kommet nende asukohti pähe õppida. Nagu mainisin siis möödasõidul, kus paremale ette eriti ei näe. Pidurdama ka sellepärast ei hakka vastassuunas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 17:53 
Kasutaja avatar

Ou Freelander, mine v**** !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 17:56 
Kasutaja avatar

Sa võid ise vabalt sinna minna ja kui on probleem võta yhedndust ja saame kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 17:57 
Kasutaja avatar

Ah ma niisama tänasin sind,
Huumori teema eest mis lukku läks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 17:59 
Kasutaja avatar

Siis tana viisakalt nagu teised.
Kahjuks olin telefoniga netis ja ei näinud härra korravalvuiri postitust.

Kirjutasin vabandava kirja ja loodan, et teema varsti lahti jälle.

Viimati muutis freelander, 21.09.2012 18:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 18:07 
Kasutaja avatar

Kui neist keegi seda oskaks, oleks see ilmselt kohe ära tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 18:37 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
ison.ts kirjutas:
sander147 kirjutas:
Aga öelge siis targad. Mis oleks õige käitumine sellise "vända" suhtes, nagu too traktorist.

Sõidad mööda, lööd pidurid plokki??
Sõidad mööda, peatad traktori ja tõmbad juhile molli( toru haamri, rattavõtmega) või toore jõuga, kui jõud üle käib.
Ootad järgmist korda, et siis "saaksid alles näidata!"
Ootad järgmist võimalust, ja ei lase oma õhtut/hommikut häirida. Kuna iga km järel on samasugune või hullem M, kes teisi meelega või lollusest nu**ib.

Või midagi muud???

Tark ei torma. Enne mõtle hoolikalt kas sa ikka tõesti oled niipalju munadega, et oled valmis silmast silma vestlema.
Sõida mööda ja tõmba mõne aja pärast teeäärde. Anna märku, et ta masina kinni peaks. Teepeale risti pole mõtet parkida ja traktori ette joosta ka ei tasu. Kui jääb seisma siis saad kohapeal rääkida. Kui seisma ei jää tuleb trahulikult talu hoovi järgi sõita. Ei pea isegi alati kohe paukuma hakkama. Kuulaks tüübi versiooni juhtunust. Vaevalt masina tegelikule omanikule meeldib, kui noor sulase hakatis maanteelt “sõbralike” kaasliiklejaid talumaadele kaasa veab. Kui on normaalsed inimesed siis teevad ise selgeks, kuidas teinekord tuleb maanteel liigelda. Halvemal juhul on sul taluperemees kogu oma suguvõsaga hangude ja vikatitega kallal.
Mulle keerati kunagi tsiklile väikse bussiga niimoodi peale. Asulasse sisse sõidul tagant hooga tulnud Chrysler sõitis kõrvale ja surus mu lihtsalt teepeenra peale. Sõitsin sellele inimesele koduhoovi peale järele. Põhimõtteliselt küsisin, miks ta mind kraavi suruda tahtis. Kas ma ise põhjustasin millegagi sellise käitumise. Tüüp hakkas elukaaslase ja isa ees siis vabandama, et ta ei näinud mind??? Lubas , et on järgmine kord tähelepanelikum ja kunagi enam nii ei tee. Näha oli, et tüüp sattus üsna ebameeldivalt piinlikusse olukorda oma lähedaste ees. Ma arvan, et kui ma oleks seal maja ees räuskama või vägivallatsema siis oleks kogu asi minu vastu pööranud.

tegemist on 2012 aasta parima postitusega! kõik on jube mihklid räuskama, sõimama ja vi**u saatma, poliitiliselt korrektselt ning inimese moodi lahendusi näeb siin harva.

Kes oli see mees,kes keda häiris kusagil maaaluses poeparklas suitsetaja ja kelle autosse lubati järgmine kord pulberkustuti tühjaks lasta?See lubadus edastati loomulikult foorumi vahendusel.See kustuti teema tundub küll poliitiliselt väga korrektne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2012 18:52 

mkb kirjutas:
Qu!7 kirjutas:
Ah ma niisama tänasin sind,
Huumori teema eest mis lukku läks :)

No ehk mõni roheline viitsib kunagi selle jura sealt "mobiili" teemasse visata ja "huumori" uuesti avada.

see ei ole minu võimuses

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 667, 668, 669, 670, 671, 672, 673 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis