Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Hunnik väikeautosid, milline on parim?
PostitusPostitatud: 24.09.2012 14:50 
Kasutaja avatar

Lahekas kirjutas:
Auris - kahtlane interjöör ja sõiduomadused. Veel kahtlasem käigukasti-pedaalide koostöö..

Olen olude sunnil mõned korrad sõitnud 2010. a Auris 1,6L manuaalkastiga bensukaga - selliste käkkide tootmine tuleks ära keelata, kuna möödasõidud sellega on maanteel ohtlikult aeglased (eriti kui inimesi on rohkem kui 1 autos), mõni blondiin võib maanteel suht kiirelt õndsasse teispoolsusesse sattuda selle roolis.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2012 15:37 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Lahekas kirjutas:
Auris - kahtlane interjöör ja sõiduomadused. Veel kahtlasem käigukasti-pedaalide koostöö..

Olen olude sunnil mõned korrad sõitnud 2010. a Auris 1,6L manuaalkastiga bensukaga - selliste käkkide tootmine tuleks ära keelata, kuna möödasõidud sellega on maanteel ohtlikult aeglased (eriti kui inimesi on rohkem kui 1 autos), mõni blondiin võib maanteel suht kiirelt õndsasse teispoolsusesse sattuda selle roolis.

Tõnu

Auris ongi mõeldud linnaautoks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2012 15:42 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Lahekas kirjutas:

Tõnu

No ma ei tea, see 91kw (kuigi nüüd vist on isegi paar kw veel lisandunud) nüüd nii lahja ka olla ei tohiks, pool Eestis sõidab palju lahjemate autodega. Pigem on asi ikka juhis sellisel juhul, sest ma olen tulnud Saksast mitmeid kordi ka 40-50kw masinatega ja ei jää ka möödasõidud tegematta. Lihtsalt hoog tuleb üles võtta juba enne kui vastutulijaga kohakutti ollakse. Ei lahmi tühja, olen aasta aega sõitnud 1.6 91kw Corollaga, olin üks esimesi kes selle Eestis kätte sai. Mul oli veel selle nõmedama poolautomaadiga.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2012 16:44 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
.. Pigem on asi ikka juhis sellisel juhul, sest ma olen tulnud Saksast mitmeid kordi ka 40-50kw masinatega ja ei jää ka möödasõidud tegematta. Lihtsalt hoog tuleb üles võtta juba enne kui vastutulijaga kohakutti ollakse.

No seda hea juhi juttu, kes pool kilti enne rekkast möödumist usinalt hoogu võtab maanteel, võid kodus vanaemale rääkida. Tallinn-Tartu maanteel nt tihedas rivis üksteise seljas elades pole sul selle tarkusega midagi peale hakata, kui rekkast vaja kiirelt mööda saada. Minu teada ei tehta ka Tojoota müügisaalis Aurise ostjatele ostueelset põhjalikku kontrolli, kas nad ikka on "head juhid" või eelmisel päeval endale kogemata load saanud blondiinid. Või kas nad ostetava käkiga jumala eest linnast välja maale ei kavatse sõita (tegemist ju linnaautoga, nagu siin tarkurid väidavad).
:wink:

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2012 16:59 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
dellu kirjutas:
.. Pigem on asi ikka juhis sellisel juhul, sest ma olen tulnud Saksast mitmeid kordi ka 40-50kw masinatega ja ei jää ka möödasõidud tegematta. Lihtsalt hoog tuleb üles võtta juba enne kui vastutulijaga kohakutti ollakse.

No seda hea juhi juttu, kes pool kilti enne rekkast möödumist usinalt hoogu võtab maanteel, võid kodus vanaemale rääkida. Tallinn-Tartu maanteel nt tihedas rivis üksteise seljas elades pole sul selle tarkusega midagi peale hakata, kui rekkast vaja kiirelt mööda saada. Minu teada ei tehta ka Tojoota müügisaalis Aurise ostjatele ostueelset põhjalikku kontrolli, kas nad ikka on "head juhid" või eelmisel päeval endale kogemata load saanud blondiinid. Või kas nad ostetava käkiga jumala eest linnast välja maale ei kavatse sõita (tegemist ju linnaautoga, nagu siin tarkurid väidavad).

Tõnu

No endiselt jään seisukohale, et 97kw sõiduvahend ei ole nüüd küll mingi õudusunenägu, millega ei saa möödasõite teha. Mis autoga siis praegu liigud kui saladus pole? Auto mille kiirendus 100ni on 10.2 sekundit ei ole just aeglasemate killast. Enamus autod on raudselt mingid 12-13+. Näiteks tuli 1.7 44kw Lupoga Saksamaalt, talv oli ka, sellegipoolest polnud probleemi, ega see Poola liiklus nüüd hõredam pole. Pigem on siiski asi kinni juhi sõiduvõtetes või "munades".
Huviga ootaks siis sinu auto andmeid, et võrrelda siis andmeid. Ühest sinuga varasemast arutelust sulle huvi pakkuvate autode kiirendused jäävad ka nii 9.6-10.5 kanti. Nii et jah, ei oska nagu väga seisukohta võtta.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2012 17:18 

MantaOwner kirjutas:
dellu kirjutas:

Tõnu

Sina tahad siis,et see äsja load saanud blondiin sõidaks 200kw+ masinaga?
Hallo, kui auto ei jaksa mööda sõita, siis ei tasu mööda minna pressima või leida suurem vahe, kus jõuad mööda.
Oman autot, mille kw 55 ja ei jää ükski möödasõit tegemata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2012 18:43 

Ei saa mina ka neist tüüpidest aru, kes kardavad kohe surma saada kui vähe lahjema autoga möödasõite teevad. Ise sõidan juba mõnda aega 1.6 91kw gorillaga ja möödasõidud saab täitsa edukalt tehtud, pigem on tõesti asi kinni mantaomaniku sõiduoskustes, kamoon, enamus autosid eestis on alla saja kilovati, nende "käkkide" omanikud ei tohiks siis maanteel üldse liigelda ja peavad enda autoga muru niitma, kuna see on alla v8 ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 23:03 
Kasutaja avatar

Point on vist selles et väände graafik on suht baigilik- maks vääne @5200 pööret. Seega kui kasutada möödasõidul u 5000 pööret ja peale peaks hakkama saama.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 02:00 

Tegelane5 kirjutas:
Point on vist selles et väände graafik on suht baigilik- maks vääne @5200 pööret. Seega kui kasutada möödasõidul u 5000 pööret ja peale peaks hakkama saama.

Mis sa tast ikka väänad kui kohe piiraja vastu tuleb.. :D

Corolla ja auris jätsid endalegi üsna halva mulje, küll ma ei jõudnud nendega sõitma, aga mõlemasse juba sisse istudes oli aru saada, et päris see nad ikka ei ole.

Ja kuna ma isegi neid väikeklassi masinaid usinalt otsisin ja valisin , küll välistasin ma fabia mõõdus masinad, siis lõppude lõpuks varustust ja hinda ja kvaliteeti ja disaini ja kõike muud omavahel sidudes jäi pinnale vaid civic.

No ei leia selle hinnaga paremat, kui siis Hyundai I40 vms.. aga neid kahjuks vaatama ei jõudnudki ja midagi täpsemat rääkida ei tea..isegi hinda ei oska kohe öelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 08:19 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
..
No ei leia selle hinnaga paremat, kui siis Hyundai I40 vms.. aga neid kahjuks vaatama ei jõudnudki ja midagi täpsemat rääkida ei tea..isegi hinda ei oska kohe öelda.

I30 mõtled tn, I40 on Sonata järeltulija, mis kuulub keskklassi.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 09:43 
Kasutaja avatar

Mis pöördel see 1,6 Auris üldse piirajasse läheb? Autoweek'i järgi on 0..100 10.4 sek, maks kiirus 190, peaks piisama?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis