Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 24.05.2025 02:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 675, 676, 677, 678, 679, 680, 681 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 25.09.2012 13:31 
Kasutaja avatar

Sõber tõi omale kusagilt välismaalt 2007 a. škoda octavia. 4 vedu ja universaal.Eestis selliseid müügis ei paista olemagi.
Ja täitsa reaalselt kannatabki põllu peal vihmasajus mudaga sõita ilma, et kinni jääks.
Pole varem neist perevagunitest osanud midagi arvata aga nüüd tahaks omalegi.Kahju, et sellele hammas peale ei hakka.
Pidi lähipäevil müüki paiskama.Kui kellelgi huvi siis võin PS-is tel. numbrit jagada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 14:46 
Kasutaja avatar

Borat kirjutas:
Krt, lisaks tavalistele Tartu liiklejatele-''venin 35ga-enne parempööret pidurdan nulli'' on täna ikka kahtlaselt palju nn. ''suund läheb rooliga sisse'' tüüpe. Teine samapalju ei leia üldse suunda üles. Muidu ka häirib aga täna tundub eriti massiline.

Ärge nüüd väga närvi minge. Ma ise peaaegu kunagi paremal rajal ei seisa vaid kasutan ette jõudmiseks ülejäänud vaba liiklusega radu, aga ma ei vaju tuimalt peale kohe peale suuna sisse lülitamist. Ma veendun, et see , kelle ette reastun tõesti näeb ja saab minu manöövrist üheselt aru ning reastun, kui minu jaoks tõesti koht tehakse. Vbl tõesti tundub selline vaba liiklusega radade kasutamine mõnele inimesel ülbe, aga ma tõesti ei kavatse oma sihtpunkti jõudmiseks üle soo tn juba ahtri tn alguses kõige paremale äärmisele rajale järjekorda seisma jääda. Kui mingil põhjusel ei õnnestu hiljem paremale rajale „suruda“ ja soo tn peale pääseda siis kasutan alternatiivina hoopis Rannamäe teed. Sama põhimõtet kasutan ka igale poole mujale liiklemiseks.
Ja kui olen ise paremas reas siis lasen alati ka enda ette reastuda masinatel , kes selleks piisava eelhoiatusega suunatulega soovi avaldavad. Vahest tekib trots, kui keegi lihtsalt tuimalt vahele trügib, aga ma ei hakka oma masinat lõhkuma ega eriliselt erutuma. Las ta siis läheb oma teed.
Kusjuures liikudes liivalaialt juhkentali kasutan samuti keskmist vabama liiklusega rada. Kui enne juhkentali ei õnnestu paremale rajale „suruda“ siis liikun tartu mnt pidi ja ei kaota ei ajas mitte midagi. Aga siiani on alati viisakalt vahele ikka lastud. Mõned korrad on juhtunud, et ma ei üritagi sinna vahele trügida, kui tõesti paremal rajal liiklus seisab.
Ok. eile siis sain ka vahetult enne juhkentali paremale rajale ilma probleemideta. Püssirohu foori ees mingi tüüp on vasakul rajal ja seisab minu masinast auto jagu eespool. Kui minu masina esiots jõudis tema tagumise ukseni siis lülitas suuna sisse ja alustas ümber reastumist. Kokkupõrke vältimiseks liikusin bussitaskusse. Surus mu ilusasti sinna bussitaskusse ära ja jääb kõrvale seisma. Vaatan siis juhi poole , et mis nagu toimub? Tüüp toksib omale oimukohta sõrmega. Selge. Laiutan käsi ja lõin lihtsalt käega. Siis ajab muidugi sõrme püsti. Lasin akna alla ja küsin , millega ta rahul ei ole. Põhimõtteliselt tegi mulle selgeks, et ma vana eMM takistan temal ümberreastumist. Krt. keegi ei keela rida vahetada, aga viisakas oleks sellest märku ka anda õigeaegselt. Foor läks roheliseks ja bussitasku sai otsa siis ootasin kuni ta minust ette jõuab ja siis hakkas muidugi kepp pihta pidurdamisega. Seisab seal rohelise foori taga. Tagumised masinad juba muutusid rahutuks ja vasak rada vist lasi minu taga seisvad paar masinat ka oma teed jätkata enne kui härra minu ees suvatses liikuma hakata tehes veel igaks juhuks paar järsemat pidurdust. Siis tuli mul muidugi meelde, et see oli see sama tegelane , kelle ette ma liivalaial reastusin. Ju siis tiksus vaikselt pärnu mnt ristmikus saadik paremal rajal ja hing ei andnud asu, et jälle keegi ühe jutiga temast ette jõudis.
See vabade radade kasutamine ja ette „trügimine“ on kahe otsaga asi. Kindlasti ärritab ja ajab vanduma , kui kõik sinust mööda sõidavad ja eespool ikka sinu rajale reastuvad. Aga samas pole vaja ülemistele sõitmiseks juba liivalaia algusest peale paremal rajal venida.
Ja enne kätega vehkimist hingake sügavalt sisse ja mõelge, kas teie manöövritest teised ka õieti aru saavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 16:02 

ksiiri kirjutas:
corbe kirjutas:
Toivoku kirjutas:
prelude20 kirjutas:
Sai mööda linna tiirutatud. Kerge vihm jm lõbud. Igastahes PANGE HELKURID KÜLGE. Praegustes oludes kaote juba autode tuledesse ära. Tuled puhtad, korras, uued pirnid ja ise pole pime ka aga aeg pole enam suvi. Igastahes levitage seda edasi.

Oh kurja, koju sõites tuli tyrisalus vastu 2 jalgratturit, mitteyhtegi helkurit, kurat ikka ehmatasin kyll ära. Helkurid forever.

Neid maanteerattureid on siin Rannamõisa-Türisalu teel päris palju, praeguste ilmadega ei saa ööd ega mütsi aru kui mitte kuskilt tee peale ilmuvad.

Tabasalust Suurupini on nende jaoks tehtud kergliiklustee, seal vast siiski ei tohiks inimesi sul autotee peal olla? Suurupist Türisaluni aga keerulisem asi, jah.

Ei tohiks, aga on. Lasevad maanteeratastega mööda trassi nii mis koliseb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 16:04 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
R-go kirjutas:
Sõber tõi omale kusagilt välismaalt 2007 a. škoda octavia. 4 vedu ja universaal.Eestis selliseid müügis ei paista olemagi.
Ja täitsa reaalselt kannatabki põllu peal vihmasajus mudaga sõita ilma, et kinni jääks.
Pole varem neist perevagunitest osanud midagi arvata aga nüüd tahaks omalegi.Kahju, et sellele hammas peale ei hakka.
Pidi lähipäevil müüki paiskama.Kui kellelgi huvi siis võin PS-is tel. numbrit jagada.

auto24 andis kokku 12 neliveolist octaviat. 6 neist Scoutid ja 6 tavalised universaalkerega isendid.

Kõik mentide universaal octaviad on ka 4veolised ja 6 käigulised manuaalid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 16:21 

käisin täna vehos civicule värvi valimas ja näidistelt vaatamas, mis see ilusam on ja valituks sai paratamatult värv, mida senimaani ei ole kunagi ilusaks autodel pidanud.
Roheline, aga selles oli midagi põnevat.

Ja siis läksin huvipärast veel konkurentide juurde vaatama teisi pakkumisi ja no Toyota auris/corolla.. pean ütlema, et civicu kõrval täiesti NULL emotsiooni jätsid need kaks autot.
Polnud seal midagi atraktiivset ei seest ega väljast.
Vb on tegu küll hea ja vastupidava tööloomaga, aga no raha selle ostmiseks küll nõus välja käima ei ole..

Civicusse selle eest istudes sai ennast päris mugavalt isegi tunda, välimus on ka natuke ufolik ja põnev ( küll mitte ei tule seda 1.7k euri maksvat sportpaketti :D ) aga omanäoline on ta siiski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 16:30 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
AntiL kirjutas:
R-go kirjutas:

auto24 andis kokku 12 neliveolist octaviat. 6 neist Scoutid ja 6 tavalised universaalkerega isendid.

Kõik mentide universaal octaviad on ka 4veolised ja 6 käigulised manuaalid.

Ok. järelikult panin otsingus millegiga puusse.Sorry.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 16:44 
Kasutaja avatar

Hetkel Haabersti K-Rautas Championi kojamehed 2.95€/tk :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 16:53 

calimar kirjutas:
Hetkel Haabersti K-Rautas Championi kojamehed 2.95€/tk :rokib

Igas mõõdus selline hind?

Viimati muutis woozh, 25.09.2012 16:55, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 16:54 
Kasutaja avatar

Säästuvariant täielik see champion. Kummiriba märgatavalt kehvemast materjalist ning vastupidavusest ei saa üldsegi rääkida, eriti sügisesel ajal nagu praegu.

Minu kaks senti kojameeste teemal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 17:03 
Kasutaja avatar

Viimase 4 aasta jooksul olnud 2 komplekti Championeid, ei kurda. Mõõte oli igasuguseid aga kiire tunglemine käis nendele. Samas kastis oli ka Bosch'i komplektid - 2 kojameest/2.95€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 17:29 
Kasutaja avatar

El Presidente kirjutas:
Säästuvariant täielik see champion. Kummiriba märgatavalt kehvemast materjalist ning vastupidavusest ei saa üldsegi rääkida, eriti sügisesel ajal nagu praegu.

kamoon. 3 eurtsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 17:46 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Käisin täna poes pastakat valimas, milline see parim on ja valituks osutus musta tindiga, mida seni nõmedaks pidanud.
Vaatasin ka muudesse poodidesse, kuid ükski konkurentsi ei pakkunud.

:D :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 17:55 
Kasutaja avatar

tsett kirjutas:
El Presidente kirjutas:

kamoon. 3 eurtsi.

ostsin märtsis või aprillis kunagi 30 € eest boschid ja nüüdseks joonistavad triipe juba aknale

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 17:59 
Kasutaja avatar

analyzethis kirjutas:
tsett kirjutas:
El Presidente kirjutas:

kamoon. 3 eurtsi.

ostsin märtsis või aprillis kunagi 30 € eest boschid ja nüüdseks joonistavad triipe juba aknale

Boschid hakkavad tegelt päris kiirelt paari triipu jätma, aga need ei lähe edasi. Ehk siis mõne triibu jätab suht uuena juba, aga ega neid oluliselt juurde ei tule. Mul on nüüd vist 2011 jaanuarist saati kasutusel (nn raamivabad). Hobiautole ostsin kunagi sügisel automaailmast mingid odavad nonamed, käisin korra Tartus võistlustel ja terve talve auto seisis. Kevadel sõitma minnes oli üllatus päris suur kui klaasipuhastajad mitte midagi ei pühkinud. Sõber vist sõitis isegi üle 2a kõvasti Boschidega, temal tõesti lõpuks juba enam väga ei pühkinud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Viimati muutis dellu, 25.09.2012 18:04, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2012 18:02 
Kasutaja avatar

Mul ka raamivabad, aga peab väljavahetama, segavad väljavaatamist. Pole raatsinud raha kulutatada nendele veel.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 675, 676, 677, 678, 679, 680, 681 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis